Паричката ни се падна и на двајцата.Може е ова некој знак а и онака сме телепатски поврзани срцка на дада <3 (знам дека се нервираш така кога те нарекувам зошто сум помала од тебе ама така ги викам сите кои ги сакам).Да,тебе те сакам http://www.youtube.com/watch?v=yXQViqx6GMY
Хеееееј па не знаеш колку бев така мила за вечерата кај нас дома во ќуќа а ти цела година ќе си имаш среќа па знам дека ќе ја споделиш со мене ако навидум изгледаш сржливко ама неее не си ти таков Мораше ли баш сега да не ти е добро бе да те боли се живо и диво и ПАК да ти се спие како што напоменав имаш проблем со тоа ох мори мајко до кога вака ? ? Ај ма па и ти не се жали више аман ќе има и подобри денови уживај во овие да не си пишала , да не си се пожалила спел ДОСТА !
Ако сакаш пак да ме освоиш ... купи ми овошни карамели.Така се освојува моето срце, а богами и мојот стомак.
Ти вечер ќе навиваш за Гранада. За Гранада, иако прв пат слушаш за нив? Издаица. Само за Реал да не се навива. Јави ми се во 10 кога ќе се радувам на победата.
Те сакам Гајле ми е за сите кои ќе ми кажат „па имаш само 21 година!“ вие ќе ми кажете си го сакам, и кога сме заедно ни е најубаво! Едвај чекам да живееме заедно, па макар и да мора да се земеме заради тоа! Нема никогаш да зажалам што млада сум се омажила има време за сѐ и отпосле! Збогум хејтери Гледајте си ги вашите грижи, дали ќе имате вие во животот некој да ве сака?
Можам само да ти се заблагодарам зошто ме научи да не верувам, повише никогаш да не го отворам срцето за никого можеби е подобро што станав скептик на тој начин ке пазам и веќе колку толку да имам идеа за тоа што ме чека во иднина.. Послем ова нашево, колку и да ми е тешко колку и да паднав на колена, нема да потонам! Оптимист сум, знаеш и самиот, ке издржам, цврста сум... Ке чекам во животов да се појави нешто добро, да ми врати на најдобро можен начин, а кога ке дојде тој некој... ке ги избрише сите твои траги, ти ке бидеш само едно минато и моја најголема грешка и ке се смеам
Не би му кажала ништо само би го бакнувала , бакнувала бакнувала и бакнувала ..би се припила до него како пред некој ден за да ме стопли и би го вдишувала неговиот мирис ..
Му кажував со денови,месеци,години..Му кажував тајно,со пораки,со цртежи,со скришни погледи..Му кажував колку го сакам и поскаувам,никогаш не се откажав..Еве фала Богу 2 месеца му кажувам секој ден колку го обожавам,колку го сакам..Ке му кажувам се до крајот на нашиот заеднички живот,кој беше крунисан со благослов пред два месеца
Ех, да можев да те гушнам сега , да те утешам бар малкуцка.... За оваа песна ти зборев вчера Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=S9Zgt9D_zJg "Тивка ноќ е сите спијат само ние двајцата не..."
Сношти звучеше искрено, мило, со силна желба да се смени се‘, да ми бидеш в прегратка, да ти се згрее душата... А јас знаеш ли дека вложувам многу за да се оттргнам од тебе? Не дека не сум вљубена во тебе и не дека не сонувам за твојот допир и чуден длабок поглед, ноншалантен муабет и едноставно твое присуство... но, не си ми стабилен, понекогаш губиш тло, бараш изолација, те гонат негативни мисли, а тоа ми смета и повлекува со тебе. Си ја сакам мојата индивидуалност. Сакам да ја одржам и надоградам подобро. Многу велат дека заслужувам подобро. Имам избор. Време. Начин. Немам сила да менувам карактер како твојот. Животов не е филм, иако имаме (имавме) многу убави замисли. Можеби јас подобри од твоите, посветли, попозитивни.. Колку што сме складни, толку сме и нескладни. И во заблуда сум дали свесно да ти се предадам уште еднаш и да се изгорам или да преминам преку оваа чудна љубов и најдам нова во иднина... But when you walked out that door, a piece of me died I told you I wanted more-but that not what I had in mind I just want it like before We were dancin all night Then they took you away- stole you out of my life You just need to remember....