Тешко беше да и раскажам на мајка ми што се случило, но ете, сега знае... Ако те познавам толку што мислам, се ќе биде во ред, ако не... тогаш сум згрешила...
Првпат сме разделени вака знам не се многу дена,само 8 се ама јас неможам да издржам повеќе овде, ќе си дојдам најкасно во понеделник.Знам дека ти фалам, и кога ќе ми се јавиш не сакам да го слушам тоа а ти како за инает по сто пати ми го повторуваш.Ми фали некој да ме гушни онака силно па дури и коските да ми искрцкаат
Баш штета што нема да се видиме вечерва ама ужасно ме боли глава цел ден , знаеш дека е мигрената, и надвор е камен времено .Ако излезам ми се чини нема да се вратам ..Убав помин !
Барем еднаш во сите овие години да се обидеше да пробаш да сфатиш како се чувствувам. Барем еднаш една наша кавга да не беше за џабе. Барем еднаш да навлезеш подлабоко во работите. Барем еднаш да сфатеше дека јас сум женско, и да ... жените несвесно ги комплицираат работите, и во најтешкото сакаат да слушнат едно мочано те сакам зошто тогаш им е најпотребно ... Сега џабе е се како и да е ... Ама ако ништо друго, барем еднаш за тебе да не беше се толку едноставно ...
Мислеше дека нема да дознаам? Па и ме правиш будала, уште лажеш? Се си можел,ама да ме излажеш мене не... Лажливо ѓубре, како не ти е срам после се...
Би и' кажал... Сакам повторно „да скокам од кревет“ кога ќе пишеш, не „само“ да се радувам. И сакам барем еден ден за тебе, мене, нас... Па ако сака во позадина нека свири и најшабанската музика на светот. ^.^
Ја би сакала да ме гушнеш денес. Така најсилно на цел свет. Немора ништо друго. Само сакам да ме гушнеш
д.слушам си прашал за мене ...кај сум...шо ме нема блаблабла а кај си ти денес ? те чекав да дојдиш ама ништо ...
за точно 15 дена ИМА ДА СИ ОДИШ од мојот живот,ако треба јас ке те однесам на раце И ДА НЕ СИ СЕ ВРАТИЛ ВЕКЕ , неможам веке да издржам, мислам дека ке ЕКСПЛОДИРАМ па ако ми е пишано никогаш во животот да немам момче(голема работа ) ама тебе има да те нема и многу ме интересира што ке покаже сида тестот-дали навистина си чист како што велиш
Дека го сакам и дека ми недостига... И дека ќе се разболам ако поскоро не се среди Многу ми е жал за твојата ситуација, ама срценце, life goes on... Мораш да бидеш силен! И ајде јави ми се веќе еднаш, покажи малце интерес за мене, јас сепак сѐ уште сум жива
Ако ништо не правиш само ги ‘‘одбегнуваш‘‘ другите како што викаш секоја чест зошто така и јас се чуствувам убаво а ако не е така и ако ме лажеш само супер , одлично ништо полошо од тоа не може да се случи и ако дознаам нешто сосема случајно или не е тогаш ќе немам никаков коментар и жими се ќе си заминам така СЕРИОЗНО!