Не, исто е се! Се е тотално исто, ти си истиот, ѓубре и кукавица. Никогаш нема да направиш како што треба, никогаш нема да го направиш ти првиот чекор!!! И мене ми останува да се надевам дека ти ќе се смениш во наредните 3 ипол години?! Не, сега ќе видиш како јас ќе се сменам и се ќе биде како порано.-Секој на своја страна и реално и ВИРТУЕЛНО! Ако можеме да бидеме оддалечени 800 километри сега ќе видиш како може и срцето да ми биде толку оддалечено од тебе
Ти го сакам бркчето мое најубаво И те сакам. И сега сум многу среќна и мирна, оти и ти си ми мирен и послушен. И кога си пишуваш со мене на фб само со мене пишувај а не си со други, те деконцентрираат не за друго Убаво да ми спиеш.
Буквално уморна сум и влегувам сериозно во зоната на индиферентост кон тебе, сите неслучајни случајности, наши белези, сета желба, сета потреба, цела занесеност... се некако оксидира и губи сјај од твојата неумешност и глупавост. Порано ми даваше здив креативност и мотив, а сега умеам и сосема сама, неромантично мајке ми ти велам. Повеќе не ми требаш насушно и спијам мирно,а и утрата ми се посебно свежи и смешливи откако дозволив да ми понудат соодветно внимание кое го прифаќам со среќа. А морам да кажам дека и фино здробив многу работи кои не требаше,но покрај тебе одлетаа кон заборавот. Да сте живи и здрави. Добра ноќ и за промена собери храброст мајке ти! Кукавичлук и игри без граници.
Дефинитивно ти не си она што го сонувам за мене и за мојот живот. Сигурна сум дека никогаш нема комплетно да ме исполниш со среќа, а сепак те сакам повеќе од сѐ, повеќе од самата себе! Никогаш не осетив некое посебно внимание од тебе, освен твојата глупава и неоснована љубомора на почетокот, поради која патев многу! Преку глава ми е од сѐ, знам дека никогаш нема да се смениш, а сепак се надевам... Но, не си ти крив! Самата сум си виновна!
Ти реков дека ќе спијам, ама има некоја возбуда во мене и едноставно не можам :geek: . Врти се, врти се во кревет и не ме фаќа сон. Ајде да учам. Читнав малце, ама не е тоа тоа... Ми се мотаат твоите зборови во глава, а најмногу она: Фала му на Господ што те сретнав. Срце си...срце. Те сакам!
Мухахаххахахаххааха би му се смеела злобно 15 минути. Не паничи срце, ќе те гушкам друг пат, во некои подобри денови. Хухухуху
И што да ти кажам сега? Што очекуваш? Дека ќе го прифатам ова и дека се' ќе биде ок? Епа нема. Ќе пукнам ако треба, ама ова нема да го истераш по твое. И онака веќе се распаднав на милион делови, исто му доаѓа.....
значи секое утро јас на тебе ти го разубавувам утрото/денот нели со милозвучниот глас како што велиш ти а дали си се запрашал како ТИ влијаеш на мене и мојот ден/утро и така значи ти се плашиш од осаменост, сам си призна јас што сум женско не се плашам ти се плашиш, што машко си ти очигледно дека јас сум требала да сум машко, а ти женско плашливо рибче(помалку пиранче)
Те сонував ноќеска, срце.Беше исто толку убав на сонот, како и во јаве.Ама, не знам зошто, во сонот беше понизок...муахаха
http://www.youtube.com/watch?v=nqslo47o_Gw So you're with her, and not with me, I hope she's sweet, and so pretty I hear she cooks delightfully, A little angel beside you So you're with her, and not with me, Oh how lucky one man can be I hear your house is small and clean, Oh how lovely with your homecoming queen Oh how lovely it must be When you see her sweet smile baby, don't think of me When she lays in your warm arms, don't think of me So you're with her, and not with me, I know she spreads sweet honey In fact your best friend, I heard he spent last night with her Now how do you feel, how do you feel When you see her sweet smile baby, don't think of me When she lays in your warm arms, don't think of me And it's too late and it's too bad, don't think of me Oh it's too late and it's too bad, don't think of me Does it bother you now all the mess I made Does it bother you now the clothes you told me not to wear Does it bother you now all the angry games we played Does it bother you now when I'm not there When you see her sweet smile baby, don't think of me When she lays in your warm arms, don't think of me And it's too late and it's too bad, don't think of me And it's too late, and it's too bad, don't think of me.
Ние едноставно не го заслужуваме ова. Имам толку многу да ти кажам,а всушност збор не можам да проговорам. Зошто до оклу Бог не казни? Да се запознаеме,да ни е толку убаво,да не можеме еден без друг,а сепак да сме осудени на крај...
Take me to Paris ! Make love to me, by the river ! Eat cheese with me ,brougth me some chip wine kisss me and say You are the one ....just like my favorite movie prostete na gramaticki greski za ljubov se raboti
Со Пупи нема иргање. Можеби предност ми е тоа што сум родена на Божиќ и ти се врати се хааххахахахахахахааххаахаххаах. Злобна сум и лоша, ама си заслужи. Пе**рче едно, мислеше ти мене можеш да ми го уништиш угледот! Хахахахаххахах за жалење си! Скапувај сега во болница! Се надевам дека имаш и амнезија и нема веќе да ми се јавуваш и да ми досадуваш !
Се правеше силен, а сега кога дојде време да се покажеш се скри како минџа корњача во оклопот Ти викав јас дека вака ќе испадне? You stupid woman!!!
Ех љубов, сакам секој ден да заспивам со твојата прегратка и да се будам со твојот бакнеж,нешто ми фалиш многу деновиве, така да те гушнам силно, најсилно. Фала од срце за се што направи!
http://www.youtube.com/watch?v=G1xiFRccd88 Now, I need to tell you this There's no other love like your love And I, as long as I live I'll give you all the joy My heart and soul can give