Ја прескокнувам твојата доверба. Не барам маж што ќе ме инспирира со подароци, барам некој што ќе покаже амбиции, ќе покаже волја дека сака да постигнува, ќе ме раздрма со својата енергија, ќе ме изненади со некоја детска работа, ќе ми купи гумени бонбони, ќе ме фати за рака ќе ме однесе во театар, ќе посака да шета на дождот со мене, ќе ме подржува, ќе ме насмее кога сум тажна, а нема да ми се придружи во тагата, некој кој ќе ми остави порака некаде и ќе ме насмее, некој што ќе сака да патува со мене, некој што ќе создава прво за себе. Некој што ќе Љуби со страст. Некој што нема да ги следи старите правила на однесување, туку ќе измсли нови, скокотливи, зачинети.. С од добрина не се живее и големо его, од амбиција, желба, страст и Љубов да!
Не знам дали не сфаќаш колку многу сум ти лута или само се преправаш. Тешко дека ќе ме видиш во блиска иднина. Барем нема во наредните пар месеци. Џабе ти е сега што ми пишуваш, касно е, многу е касно.
Ме копка. Продолжи ли? Имаш друга/и? Добар си? Сеедно ти е? Ме сакаше? Ме сакаш уште? Што планираш да правиш.... Спојлер Одговорите подобро да не ги знам..
Многу сакам да те видам бе мајмун еден! Па се немаме видено од 17ти минатиот месец.Не ти е жал за мене,а Ајде чекам уште 1 саат да ми се јавиш и да ме известиш дали ке го земеш авто од твоите и дали ке се видиме денеска,а така проклето сакам да се видимееее И се надевам дека ке ме израдуваш со повикот и ке ми кажеш дека во толку и толку ке ме соберешшшшшшшш и пичимеее некаде сами,насамо
Жалам што ги слушам другите во врска со тебе, макар и твои другари. Жалам што прво не зборев со тебе...извини што тешко стекнувам доверба, иако немам повод тебе да не ти верувам. Кај нас нема средина, или е ептен добро (што е поголем дел од времето), или пак е толку лошо што помислувам дека сме такви карактери кои не можат да имаат заедничка иднина. Ама едно е сигурно, кога ќе се видиме, не можеме да се лутиме и тогаш сме сигурни дека вреди да се трудиме околу нашата врска. Знам дека ти смета мојот инает, знаеш дека ми смета кога сакаш само твојот збор да се слуша, иако ти се ретки тие моменти. Нека потрајат деновите ко денес, нека се избришат оние од вчера. Зашто на краиштата, ова што го имаме е посебно и немам причина да го рушам. Ќе се обидам да го заборавам минатото, ко што ме советуваш секогаш и ќе се фокусирам нашево да го направам поубаво. Отсега, само ти и јас сме битни.
Океј...се препуштив, заборавив на минатото, сега ќе заебеш работа повторно? Совршено си го избрал моментот... Колку сум само глупа што верувам дека луѓето се менуваат... Не требаше.
Сакам да ти треснам една добра за да ти свират ушите со денови. Не дека сум некоја кучка шо ќе те тепа или решава нешто со ќотек,ама така спонтано ми се роди една силна желба да ти збуцам една. Од каде сега се појави таа твоја психотична опседната бивша? Што е со луѓево? Не се научија ли на ред? Не дека јас сум нешто, ама кај ја најде таква пореметена бе? Не,најозбилно,дали си ти нормален? Со што си си имал работа? А? Сериозно. А? Ај,ќе видиме шо ќе се случува. Ќе видиме што ќе донесе времето. Еве,две недели луфта додека не сум се вратила и додека сум на луфта од тој здодевен и злобен град. Па сеа,ти види... шо е до мене,слобода ни ти давам ни ти земам,твоја си е. Исто и за мене, ни ми даваш ни ми земаш,моја си е. Ама некои ствари (не) се праат ради слобода или ограничување, него ради почит. јебееееееееееееееееш,уште сакам да ти треснам една.
Со оваа постапка шо ја напрај сега, ти мене буквално ме докрајчи, ме пикна уште толку в земја, само уште поќе да те сакам, а таман се ми се средија мислите,да почнам нов живот, и да бидам со друг. Ти сега најде да ми се извинваш?!?!?! Не ти простувам ништо, од тебе бев многу повредена како можеше пола година да ја заборајш во 1 ден, или уште не си ја заборајл? ..Се кајшш? Мило ми е да ти кажам право, ти губиш, јас не, јас ќе најдам некој друг кој сигурно ќе ме сака, почитува и цени поќе од тебе, не си ти единствен. Оди, изгуби се од мојот живот ИСЧЕЗНИ! Замини со неа, и не се враќај, неќам ништо поќе да слушнам и да знам за тебе, овај е последен пост, што го пишувам за тебе тука. Ќе те поздравам со две песни, и со тие песни сеќавај се на мене, http://www.youtube.com/watch?v=MFFN4u6DGZQ http://www.youtube.com/watch?v=QXFBHk5LN84 ЗБОГУМ ЗАСЕКОГАШ !
Дечкото ја прашува девојка си: - Злато сакаш ли да си поминеме феноменален викенд? - Важи бе сонце, се гледаме во понеделник.~)) и јас и ти си имавме ваков феноменален викенд
Хахахаха ајдее и тоа дочекав бе Не ми се верува, ама ако така треба. Доста јас те барав, сега ти следи ме малце, не е проблем.
http://www.youtube.com/watch?v=cu-1ezGR ... re=related Те молам оди од мене Повеќе не ти припаѓам Без зборој остави ме Во љубов да верувам Не, не допирај ме! Нема љубов во тебе ..
Не ти се верува а? Еееепа тоа е срцка љубов хиххихи Абре смотле мое убаво утре ќе те изнагушкам, 4 дена не сум те видела бе еј!!
Ок, моето јас го сторив, тоа од Неделата го исправив вчера. Сега на тебе ти е редот ... Барем ти вети дека муабетот треба да се доврши. Ок те чекам уште малку , а после ке си заминам... Голем си више се надевам знаеш како трееба да постапуваш ... Или сепак не ?