колку ми е мило кога ке ти го слушнам твоето сонливо гласче, толку мило, нежно и мило ми е тоа што се излечив од таа габа, знам дека и тебе ти е мило, не се секирај, утре сум со тебе, и не се плаши, ти си мојата, јас сум твојата поддршка
Понекогаш се чудам зошто сум сеуште со тебе, што е тоа што ме задржува. Се плашам дека тоа е навика. Навика без која неможам да си го замислам животот. А ти со секој нареден ден ми причинуваш се поголема болка. Се повеќе солзи, се повеќе неостварени соништа... Доцна е да се тргнам, доцна е да одам било каде затоа што само помислата дека би можела да останам без тебе ме убива. Ти ми требаш за да живеам. Зошто си го дозволив ова ни самата незнам, бев слаба и сеуште сум... За жал.
Сакаше да исчезнам од твојот живот?Ке исчезнам.Се покажа каква пичка си.Продолжи само така,сите ке ги загубиш.Ке ми биде мило кога ке останеш сам како пес.Само жал ми е што нема да го гледам тоа и да се насладувам. Џабе ти се сите дипломи кога си ваков.Не вреди ни еден напишан звбор за тебе а камоли реченици.Мило ми е што заврши сево ова и знаеш што?Мило ми е што не си повеке во мојот живот.Навистина ми е многу мило.
Не те пуштам нит јужно, нит источно, нит северозападно. Помири се со фактот дека ќе испуштиш душа овде и тука и сега и веднаш, ама дури кад ти куцне судни час. Море ќе те куцнам тебе убаво, како ме вадиш од такт - постои скајп. Аха, фала ти многу за откритието на векот, ју санавабич. И не знам да ти се налутам бре, гојдо едно.
http://www.youtube.com/watch?v=AWWDm9x48ak Oh, yes I do!!! Те чекам утре вечер на муабет, да знаеш Битен е. Многу. За двајцата, за НАС. За она дали ќе не' биде или не. За првпат во животот осеќам неверојатна тежина да почнам било каков муабет со тебе. А појма немам зошто. Се плашам..... Среќа што ќе биде утре, барем да отидат денес и оние малку солзи кои останаа. Да не излезат пред тебе. Не за друго, никогаш не си знаел да се справиш со нив, сега уште помалку ќе знаеш. За првпат во живот се плашам од тоа каква би била твојата реакција. Тоа дека ќе го извлечам подебелиот знам......само да не биде најдебелиот крај. Со претходниот веќе ќе знам како да се справам. А толку малку треба да направиш и да кажеш..... Се надевам дека јас згрешив во мојата проценка и толкување на работите.
http://www.youtube.com/watch?v=TdN5GyTl8K0 i don’t wanna be someone who walks away so easily i’m here to stay and make the difference that i can make our differences they do a lot to teach us how to use the tools and gifts we got yeah we got a lot at stake and in the end, you’re still my friend at least we didn’t tend for us to work we didn’t break, we didn’t burn we had to learn, how to bend without the world caving in i had to learn what i got, and what i’m not and who i am Би сакала да го кажам ова, и денес првпат ја слушав песната ме потсети на тебе.. но ти се откажа, и се помирив со тоа..
Nobody is gonna love you the way I do. I'll never stop lovin' you I'll never stop caring Nothing will fill this hole I have nothing if i don't have you........ http://www.youtube.com/watch?v=14ivtcelIo0
Посакувам да бидам доволно силна за да можам да те игнорирам. Да ти покажам што е болка! Да патиш и ти колку што и јас! Си ветувам самата себе и на моето измачено срце, кое залудно се надева дека ќе се сетиш на нашите убави денови, дека ќе ја скаменам мојата душа и повеќе нема да имам милост кон тебе! Ќе те нетерам да посакуваш со сите сили сѐ да биде како порано! А јас ќе бидам доволно рамнодушна да те гледам како страдаш и да не посакам да ти помогнам! поздрав идиоте!
Добро бе Г. знаеш дека со оној ставив крај па сега ти ке ми изиграваш пичка.Нема да поминеш лесно.Запомни треба да ти се лутам за синока ама ај,јас пак да испаднам добрата девојка
Како тоа сме се фатиле, а ние не знаеме !? Спојлер Инспирирана од некогашните вип-тмобајл итаканатаму реклами
И уште милион пати фала за најубавиот поклон што некогаш сум го добила. Сонце си! Те сакам многу, најмногу.
Амааан бре каде си Тажна сум јави се појави се . Сакам гушка силна силна,да ме оставиш без здив сакам , да ме бакнеш да ме погледнеш топло со насмеани очи... Ми фалиш
Ми фалиш.. Легнувам навечер со помислата за тебе.. Кaде си, со кого си.. Ги затворам очите со надеж дека утре ќе се разбудам со поубави мисли, ќе се разбудам со насмевка, но попусто. Станувам наутро со истите мисли. Се плашам дека нема да сум доволно силна за тоа што ме очекува. Се плашам дека нема да сум доволно силна да те заборавам и да продолжам без тебе. Камо вистинскиот свет да беше како виртуелниот свет. Те блокирав на фејсбук, да можев барем и во моето срце да те блокирам.. Не велам дека не ме направи среќна, но не ме направи доволно. Јас ти дадов се што можев, бев со тебе секогаш кога можев, правев за тебе се, а ти не ми кажа ни едно фала. Ме обвинуваш мене за се, секогаш, не знаеш да ја превземеш вината во твои раце и да се соочиш со проблемите .. Вака е најдобро. Се надевам дека ќе бидеш среќен без мене, затоа што со мене не беше доволно. Оваа е последен пат да пишувам овде за тебе.. Ти ветувам, а и самата себе си ветувам ЌЕ ТЕ ЗАБОРАВАМ!
И тој е сам, и тој е сам Ветрот ми шепоти Го мачи се', го боли се' Му доаѓа да заплаче И нему како мене И тој е сам, и тој е сам Ѕвезда ми кажува Го следи се' што рековме Му доаѓа да полуди И нему како мене Да застане сред улица И до небо да викне Признавам неможам без тебе Неможам без тебе Подобро убиј ме, убиј ме Но не оставај ме http://www.youtube.com/watch?v=zzutRIIcPFg
Знаеш, колку и да ми покажуваш дека ме сакаш, да ми докажуваш, да ме осипуваш со љубов, има моменти кога сакам да го СЛУШНАМ тоа ТЕ САКАМ, да го слушнам и да те прегрнам силно, кога ми е тешко..ете тоа го сакам.