Ти си единствениот кој го сакам, единствениот на кого мислам, единствениот кој ми недостига, и единствениот кој не го сфаќа сето тоа.
Не сакам повеќе да ми посветуваш песни од некојси Рубинчо Благадуша (или кој било сличен). No one can train my nerves like that.
Да повториме: Едната рака на половина, другата позади глава и бакнеж на вратот, нежно Тоа е се што треба да направиш за почеток
Купи ми книга и читај ми тивко , и пополека , а јас ќе слушам и заспивам во твоите прегратки и ќе му благодарам на Бога !
Повик во доцен час. Ти напишав уште една приказна. Таман кога ќе помислам дека се откажа од мене секогаш се појавуваш, тоа ми ги пореметува сите планови, мирот ми го бранува, ама пак е убаво. Што ќе биде со нас? Ќе соберам ли некогаш доволно храброст за да ставам точка на минатото и да почнам со тебе? Ми треба да ми дадеш повеќе сила и надеж за да се одлучам, само направи го тоа...
1. фраер си, демек.. исчезнуваш, се појавуваш.. не си интересен воопшто 2. аххх со тебе што ке правам.. ке се опаметиш, се надевам 3. мислам дека на крај со тебе ке заглавам пази се
Nevermind... Живеам за денот кога ќе те заболи одлуката што ја донесе пред еден месец.... 11.01.2011... Да, не ти текнува... Епа мене ми текнува. ГОМНАР!!!
Многу се занесуваш, јас да ти кажам. И шо сеа, треба ја да си ја акам главата од ѕид дур да дешифрирам што сакал твојот мастер мајнд да каже? Или си се за*бал или сум се за*бала.. нема трето. Хаус?! Ни тој не ти е рамен. Можда на почетокот ми се засвиѓа зашо ме потсеќаше на него, ама сеа.. Како, објасни ми како можеш да имаш 15 години и уште полош од тоа да бидеш? Обично коа се карам/препуцавам со некој, ја сум таа на која што не и е гајле, што продолжува да се за*бава и к*рчи, ама со тебе тоа е практично невозможно. И знаеш што е најтрагично.. ? Утре пак ќе се јавиш, пак ќе збориме на телефон до 4 сабајле, пак ќе се смееме и дури и да ми текне што си и каков си.. I will always choose you.
цела ноќ око не склопив , размислував , плачев , ради тебе . кога ќе размислам не си вреден , ама срцево не вика така .. фала ти на твоето “те сакам“ кое што изгледа било само на зборови . фала ти на таа твоја “љубов“ што ми ја даде . едноставно фала за "најубавиов" роденденски подарок шти ми го даде, изгледа си заборавил на мене , ма што изгледа кога знам дека е така . и пак мојава љубов отиде во вода , пак јас за роденден со скршено срце ..но и после се јас пак те сакам , а ти нит да се јавиш нит ништо..! ФАЛА ЗА СЕ ! те сакам.
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5188_n.jpg Изгледа ова се вкупните резултати,мислам имаше на двата колоквиума по 34 поени,што значи од семинарската имаш 6
Како може човек тебе да не те сака??? Тие гусчињата предходно не знам кај им биле очите, глупави!!! Али ако, затоа сега мене ме сакаш....Среќна сум што го добивам сето тоа.... Алиии кај ми беа и мене очите порано????
Ти само зборувај,а јас ке слушам.И вечерва нема да се видиме,не се надевај.Штом ти неможеш 3 дена по ред да се видиш со мене,сега јас нема да можам да се видам со тебе. Труди се и зборувај,а јас ке си молчам.Така ми одговара