Te сакам кога си таков мил и нежен и полн со топлина. Сакам кога ме галиш и ме заспиваш во скут. Те сакам кога во ниедно време од денот или ноќта ми велиш да спијам покрај тебе. Сакам кога ми правиш кругчиња околу мојата улица за да ме видиш „случајно“ ко небаре сега се запознаваме, ко да сме деца Те сакам и жал ми е што мислев дека не е така. Сеуште, искрено, засекогаш.
Мило ако сеуште чувствата се најдоле во моето срце и никако да испливаат на површина и да ги искажам сепак знам дека те сакам.Те сакам мило!
Срце мое.... Прво,на мачорот мој: Драги,стварно синоќа бев многу расположена за да дојдам со тебе и да си ја расипам вечерта...Ти ветувам другиот викенд ќе биде...ЖЕШКОООО! Второ,на секси: Колку само добро игравме синоќа....Ти ми го упатуваш тој поглед,и јас целата се топам...Ја земаш мојата рака,ја бакнуваш целата и ја ставаш околу твојот врат....И веќе понатаму се е страст....Колку била добра вечерта! Не те повредувам веќе срце мое! Сега само ќе те галам и мазам и пазам.... Трето,на Тој: Не можам да ти се изнагледам! Ама знам дека ќе попуштиш кога тогаш.... Сите ве сакам!
Сфати веќе еднаш ГОТОВО Е!!!!Не си центар на целиот свет,колку си само смешен и глуп ,ограден со својата себичност.И дааааааа!!! одвратен си ми,ми се гадиш бескрајно грд.незнам зошто мислиш дека си најдобар И даааааа!!!Не сакам дури ни да те мразам,ни тоа не го заслужуваш.Ти кажав јас и ти повеќе не се познаваме Ќе биде по мое!!!Не ми значи ништо ни тоа што секогаш зјапаш во мене,се местиш да ти кажам здраво,ми се уфрлаш на сред муабет,аман веќе престани да се филмаш, само GET LOST ти самобендисано суштество!!!!Не ме провоцирај сето ова да ти го кажам во лице,иако заслужуваш.
Мачко не дека не сакам да спијам со тебе... само оставам повеќе време за да ти недостигам... а да знаеш дека јас сакам повеќе од тебе...
Сонце додека ти нанкаш постои една будала која што си го тупи мозокот дали си добро... барем да ми кажеше да не се грижам... се надевам дека ги виде стотината пропуштени повици... Како и да е, во ред е, само да не се расправаме... те сакам најмногу!
срре дај кажи на онаа твојата глупа сестра да не замара толку зошто секогаш кога си со мене она мора ли да се јави и да те ѓњави на тел соп саати
Срце убаво мое најмило, отебе ја добив најубавата порака. Те сакам најногу на светот Ќе те имам кад-тад
мразамм што те сакам што толку ти се понижувам не свакам какоо може да сум ваквааа секогаш за се испагам јас криваа зашто не можам да те оставам и да те заборавам сакам да те мразам како што сега те сакаммм