Додека месечината ја облева земјата со својата светлина..преку прозорецот ги пушта своите зраци да допрат до твоето тело..и јас сум овде..до тебе..припиена до тебе..твојата топлина го облева моето тело.. мој си..само мој.. и да твоја сум! Не сме биле одамна заедно...единствено ми преостанува да чекам..да чекам да си дојдеш да те гушнам како некогаш... Те чекам,го чекам тој миг аморе Те сакам и тебе и твојот лош мачор
Отсекогаш барав некој со кој можев да имам искрен однос. И ти ме уверуваше дека со тебе ќе биде така. Ама не, колку и да ја сакаш таа искреност, со тебе мора да се играат игри. Зашто колку повеќе се трудам, колку повеќе ти се прилагодувам, ти ја изразувам љубовта, ти се` помалку имаш желба да го правиш истото. Се` додека не ме доби, правеше невозможни работи за мене. Сега, не дека ги нема, ама ги има се помалку. Криво ми е што велиш дека грешам. Паметиш ли колку ме молеше кога ќе имам потреба да ти кажам "те сакам", да го направам тоа? Или да ти кажам "ми фалиш"? Го доби тоа сега, нели, па не мора ни јас истото да го добивам за возврат. Мислев дека кога ќе видиш дека сето она за што си се борел со години, конечно ти се враќа на ист начин, ќе бидеш среќен. Напротив...некогаш кога те гушкам, не ми ни враќаш. Кога ти се јавувам цела среќна што те слушам, знаеш да бидеш и нерасположен, т.е. јас со ништо не можам да влијаам да ти биде подобро. Ако некаде згрешам, тераш инает, а порано си знаел со муабет да ги разрешиш работите. Најмногу ми е криво што не го гледаш сето ова. Ама ќе го видиш знаеш кога? Кога рамнодушно ќе ти одговарам на повиците. Кога ќе престанам да ти изразувам чувства или желба да те видам. Кога ќе се караме, а ќе не можеш да ме изнервираш, зашто веќе нема да можеш да допреш до мене. Освести се на време. Ако мислиш си ме освоил и сега јас ќе трчам по тебе, си се зезнал. Знам да се правам и мутава, знам и како да направам помалку да боли. А верувај, можам и да се одљубам. Зашто ти беше тој што не можеше да живее без мене, а јас сум учена и сама. Мислиш дека ако ова заврши, повеќе ќе изгубам јас. Не биди сигурен. Не си ја пробувај среќата, да не дознаеш кого ќе го боли повеќе.
Сега уморно ти велам Оди и не враќај се... Но не заборавај дека... Само за тебе се смеев... Лажејќи се себеси јас постоев...
Слушај! Денес е последниот ден од мојот живот . Ти кажувам или ќе се среди денес се или јас не живеам без тебе е тоа да си знаеш ! Никогаш во мојот живот не сум била посериозна . Вчера ми рече дека ме сакаш само за да не се убијам така ли ? Намерно рече дека денес ќе се видиме и ќе збориме за да не ме згази некоја кола , силуваат изедат кучиња ?? Само ради тоа ?? Ова е последен ден од мојот живот тука спел не може да помогне а ни господ само ти ! Ги бројам часовите додека не те видам не се многу 3 и пол се и после.. сакам да ми кажеш како порано у инат свима заедно е така сакам а ако речеш пријатели ќе ти речам пријатели само кога ќе ме сретнеш во пеколот е тогаш можеме пријатели и мојот живот ќе го нема повеќе сакал ти или не неее нема јас да го заебам твојот живот , живеј си го мене повеќе не ми е битен без тебе не ми е гајле ми е кој сака нека збори и суди гајле ми е и тие што се самоубиваат ги викаат кукавици гајле ми е и така ако ме наречат тоа и сум само една обична кукавица која откако ќе умре вечер по некоја улица никој нема да ја најде затоа што на никого не му е гајле за таа кукавица на никој дури ни на тебе . Колку боли колку боли ќе издржам уште 3 саати , ќе издржам и ова е последен ден , шпследен пат после не мора ни да ме бараш нема потреба мене ЌЕ МЕ НЕМА ОД ЖИВИТЕ !
Me радуваш..ме полниш со љубовна енергија, а јас...те сакам и не сакам да згрешам! И не смеам да ти го кажам ова...
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... caL5Jr3vPk На тебе се ме потсеќа кај и да одам ми требаш ти одново да се родам јас во нас се колнам и уште помнам а ти забораваш ко да вчера не ни било никогаш јавими се, те молам.
Губам ориентација за време и простор кога сум до тебе. Кога ги ставам моите стапала меѓу твоите за да си ги стоплам, кога ти лежам во прегратка и ти го слушам срцето, кога ти го чувствувам мирисот додека треперам од твоите бакнежи по мојот врат. Тогаш посакувам времето да сопре и да постоиме само јас и ти. И веќе поминале неколку часа, а мене ми се чинат како две минути.
ииииииии дидам дам ааа еее.... абамбаеееее... авим бае авим бае... ауиииииииииии Никогаш не сум се радувала волку на било чив неуспех... Ама овој твојов, посебен мерак ми прави... Само терај така... Ауииииииииииииииииииии... Ин де џангл.... (смајли_што_игра_на_една_нога_на_InTheJungle)
Darling I love you, but I just can't keep on living on dreams no more. I tried so very hard not to leave you alone. I just can't keep on trying no more. http://www.youtube.com/watch?v=ix235LnpYhE
I feel like Хурем on her effin period. Ми навираат солзи на 2мин. без причина, а сепак.. Камо да знаев дека баш вака ќе се чувствувам, а сепак.. Понекогаш мрзам што сум толку чувствителна. Не е толку биг дил, но сепак.. When you step all wet from out the shower, babe.. Афффф како ли ќе издржам.. да знаеш дека со душа го чекам денот!! Ни јас сама не знам што ќе правам со себе си дотогаш. Само кога би знаел колкава турбуленција од емоции ми се случува.. сакам да врискам! Гад демит, имам кнедла во грлово пак се јавува плачката во мене. Cuz you mean that much to me.. Ти благодарам