Не си ни свесен колку си богат, кога ми збориш за моментите со него и како го учел текстот со тебе да ја испее песната, ми доаѓа осмех. Богат си С богат, би сакала и јас да кажам дека имам среќни моменти со мојот татко кој е жив а не ми ги дал.. ниту ќе ми ги даде.. http://www.youtube.com/watch?v=tJtReenYPxs
Имам потреба да ти плеснам еден шамар. Уствари два. Каде ти исчезнаа амбициите? Имаш ли ти воопшто некаков сон и замисла во животов? Не е се така едноставно,од денеска за утре...
Билдај се ѕирни ја малку Викториа Л,а мене позз ми некој згоден тип и не ми се перчи многу ккако паунн, и не туку ми скитај како бескуќник оти
Живеам за вакви моменти, за вакви денови... Имам само една желба-вечно да бидеш до мене, да не ме напушташ. Не барам многу, нели? Најубаво ми е со тебе, би сакала да не се оттргнам од твојата прегратка... никогаш! А сега, и да ти кажам дека те сакам нема да има толкаво значење, мислам дека денес ти го докажав тоа на најдобар начин.
Луда главо Да почнам да те грицкам малку по малку можи ? Има да те гушкам ко ќе те видам душата ќе ти ја извадам... За никаде си
За еден момент го сруши моето убаво мислење за тебе. Знаеш? хахах па секако дека незнаеш, нема ни да знаеш, затоа што ке ме снема и ке се прашуваш зошто, и ке те оставам така прашувајки се што си направил.... Оди шетај малку види што е живот, не си ти за мене.... ајт!
Не можам да си поверувам колку си на моменти глуп. Ваква бев прееска... И ти си крив да си знаеш, мамата мамина твоја, се утепав од плачење, па стока си стварно, потпорасни малку ебаго, не биди наивен... Да даде дедо боже курето да ти атрофира и цицки да ти пораснат и да ти се смејат во соблекувална!
Другар ми се врати,кај мене,да остане покрај мене,зошто сфати дека ме губи и сфати што имал покрај него ама затоа...затоа ова за тебе е аларм да не чекаш многу.Г те предупредувам,да не плачиш на крај
Те видов на паркинг од далеку, не знам дали беше еднонасочен поглед или двонасочен. Иако го мразам Ламбе би ти пеела Ех да можам да го вратам времето.
да не си ти би немала кого да тормозам, ќе немам на кого да му ѕвонам кога не ми се спие, ќе ми фали времето поминато заедно..нема да можам да се разбудам а да не помислам на тебе..те сакам највише на цел свет
It's never too late to change you now that Не си истиот бре џабе го повторуваш тоа цело време , не ме повредуваат тие зборови затоа што знам дека не се така и нели се тоа во лутина го збориш знам и после ќе се умилкуваш како и секогаш и не ми попушташ туку ја имаш малку довербата во мене за разлика од пред неколку години . Знам дека ми веруваш бар малку знам! Тоа завчера не се случило не се сеќавам ама баш на ништо Нека остане така ти ладен човеку! Не те карам повеќе ветувам!
Оо ти светлино на мојот ден, месечино на мојата ноќ, топол чај и колаче на моето утро, мирис на спокој во мојот дом. Оо ти господару на моето срце потребен си ми како вазелин на мојата сува кожа.