Иден мажу да не се грижиш никогаш нема да те запросам на ТВ, најмалку кај Латас, ниту би ти го ставила прстенот во пијалок, ниту би пуштила леток со авион, ниту би ископала во нива па да видиш од птичја перпсектива, ниту би ти направила забава за да те изненадам пред пријателите, ниту пак да светат светлаа на згради каде што ќе пишува - ќе се ожениш ли за мене, ниту на разгаласна на фудбалски натпревар, ниту во радиоемисија, ниту на концерт, пре би ти пишала во инбокс на фб, отколку да ти правам јавни трауми. Твоја НЕРОМАНТИЧНА Ирена Мила.
пиши ми , јави ми се , саакам да го слушнам твојот глас . пофали ми се за новата девојка , сакам да знам дали си среќен , дали си заљубен , сакам да знам како си , каде си..! нема да сум љубоморна , знај . само сакам да си среќен ти ..! верувај да имав повеќе храброст јас ќе ти се јавев , но неможам , неможам да го свртам твојот број , едноставно раката ми трепери . ниеден не е како тебе , ниеден . се фиксираше на тоа дека јас сум заљубена во другар ,знаеше самиот дека тоа не е вистина ,но го кажуваше тоа за да ме оддалечиш од тебе ,едноставно сватив дека ТИ си заљубен во друга.. џабе секој кажан збор те сакам од твојата уста , кога знам дека не го чувствуваше ти тоа , но знај иако ти тврдеше дека не те сакав , знај дека јас го чувствував токму спротивното .. секој пат кога разговарав со тебе пеперутките се јавуваа ,кога гледав во твоите очи насмевката сама ми доаѓаше , секоја сола проелана од моиве очи знај дека е за тебе .. сега само сакам да знам дали си среќен , само сакам да ми се јавиш.. те сакам мочко мој
аххх дали се овие твои тактики да ме правиш љубоморна................ или стварно не ти е битно што мислам јас????
http://www.youtube.com/watch?v=6rBz69cL ... ture=share Верувај премногу те сакам за тебе се би дала Ме чуваш ко да си ангел мој, ангел мој Те најдов тебе љубов моја сигурна сум дека ти си тој.
http://www.youtube.com/watch?v=0mYbQpxI ... u_in_order Mada znam da ti se dopadam... Многу ме потсетува на тебе.. Ова можеби е виното што зборува од мене,но многу сакам да те видам. И знам дека пак ќе ми пишиш.. Сите секогаш пишуваат. Таква сум.
Имаш метил! Ете ти! И жено една женосана, ти посакувам да те фати страшен пролив во несоодветна ситуација и од гордост да се посереш во гаќи! Идиот!
Некои работи е подобро да се премолчат. За доброто на ние А не е толку трагично, ама кој да објаснува, а кој би сфаќал Не е битно. Те сакам.
Будалче, додека ти си пишуваш друго коментарче на форумчето, немој да мислиш дека јас го губам времето! Пишувам и јас А што сакав да ти кажам...ммм...епа вака...ТЕ САКАМ НАЈМНОГУУУ!!!
И што сега, да те чекам, или да преземам ПАК јас нешто? Не си ми јасен, дечко.....Стварно не си ми јасен. Да помогнеше да ми расчистиш некои работи, не ќе беше лошо.... Стварно не планирам веќе ребуси да решавам. Се уморив.
Бев само минута во твоите часови. Бев само капка вода во океанот на твоите страсти. Бев сосема незначајна планета во твоето соѕвездие, само момент во сјајот на твоите очи.Бев само еден трендафил во многуте цветови и капка вода по преполнетата чаша.Бев само еден чекор во аргентинското танго и тоа оној последниот.Бев само мало интермецо, но сепак те сакам, иако бев само сосема мал дел од твојот живот и да уште те сакам -.- <3