1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Иако знам дека ништо нема да биде,пак си се надевам :)
    Знам,уште однапред,ти си инаетливо овенче,кое никогаш нема да попушти,а јас срамежливо ракче кое нема сила да го направи привиот чекор.
    Надежта последна умира но,сепак мислам дека сега ќе умре,бидејки и немаме шанси баш јас и ти...
    0007.5/10.

:?:

2. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Што и да се случи, каде и да одам се се врти околу тебе.. И знам дека ништо што ке кажам не ти менува и не ти значи..
    Помина многу време, можеби не е многу но мене ми изгледа многу, и уште се прашувам дали ке оздравам целосно.. Сигурно мислиш дека силните чувства се доволни да избришат некои работи. Само затоа што не ти зборувам и не ти спомнувам, мислиш дека некои работи никогаш и не се случиле..
    не можам да продолжам, ни со тебе, ни без тебе...Правиш да ми е убаво со тебе, а не мрдаш ни со прст. Било кој друг да беше, ќе направеше се спротивно од тебе. Било која друга да беше, ќе мислеше дека си идиот и ќе те мразеше.
    Се занесувам само, ништо не бива од нас. Ама те сакам, колку нерационално и глупо е тоа.

Има гоооооолема линија, твојата љубов, која јас никогаш нема да успеам да ја достигнам.. Би продолжила, ама која е поентата, кога твојот најголем страв е да не те заборавам, твојата најголема амбиција беше да си изградиш бесмртност во моите спомени, наместо да ја градиш нашата иднина на стабилни темели...

ништо добро не сме веќе кадарни да создадеме заедно...

Те сакам, иако знам дека ти не си тој и не си таков. И ова ми создава поголема болка отколку никогаш да не си ме сакал.

3. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Денес беше исклучително весел и исклучително романтичен, не знам дали оти те отерав у пичку матер, или па оти јас бев исклучително весела и романтична? Дали од кога ќе те отерам у пичку матер ми стануваш поголемо душиче и одма повеќе те сакам? :rofl: :rofl: душа моја блесава, ми недостигаш,затоа така се кршиме цело време :devil: ајде,ајде уште неколку дена :inlove:

4. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.438
    Допаѓања:
    4.995
    Јас би ти кажала дека ова ми последен пост за тебе што го пишувам.

Ти помина времето, ќе се воздржам, ништо да не ти кажам повеќе.
    Впрочем, и немам шанса да кажам а да ме чуеш.
    Многу години поминаа...

5. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Копнеам да те гушнам, силно, силно најсилно. Мора ли се да ти нацртам, уште ли неможеш да сватиш што сакам да постигнам со овие разговори :tmi: . Те сакам сонце мое, те сакам, сакам да бидам вечно со тебе. :inlove:

6. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Ете истото, не знам зошто!!??

Прикачени фајлови:

На UbavkaBube му/ѝ се допаѓа ова.
  7. lolly-1

lolly-1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    10
    [СДК] Сакам да кажам...

Ако ако, ќе ми биде тешко многу ама ќе ја најдам силата длабоко во себе и нема да те побарам овој пат, дури и ти да ме бараш незнам дали ке ти простам!!!

А има господ ке ми даде среќа и на мене па тогаш ќе те видам тебе, а да и запамети го ова кој последен се смее најслатко се смее :)

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  8. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.438
    http://www.youtube.com/watch?v=d8ekz_CSBVg&ob=av3e

Те мразам и тебе и твоите карактеристики,мразам што си таков каков што си...Ама сепак животот би го дала за тебе и тоа ме боли најмногу...Сакам да те гушнам силно и секоја вечер плачам за тебе како луда...те сакам сонце мое ;(

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Пута 4 :devil: УууУУУуУ каква ноќ :devil:

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    928
    Допаѓања:
    2.264
    Не си само ти, и јас сум препрепрепрепресреќна за тебе, за двајцата. Дај боже нон стоп да ни се редат вакви убави работи. :inlove: :inlove:

love you. :*

11. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Заборави на таа лудост! ЗАБОРАВИ! Ако не заборавиш и ако настојуваш..жал ми е ;( тоа се само соништа твои кои со мене нема да се остварат зошто се нездрави и невозможни СО МЕНЕ!
    Но денов некако е чуден дали зошто станав во 10 после долго време како пеперутки да има во мене како да е прв пат нешто , како потресена бе ахх така така ајде јавувај се дали си завршил работа и да одиме :*

12. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.231
    срце си што ќе идеш со мене на заболекар. ама немој да ми се смееш ако плачам ;( :sweat:

13. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    Ми фали твоја прегратка бе стоко, ми фали да се изгубам во неа, ми фали да ја почуствувам таа сила што ја имаш во раце и како ме гушкаат само .

Ми фали да те видам пи*ко една .
    И утре кога имагинарно ке дувам сфеќички за мој роденден у кафиќот ке посакам тебе да те имам.

На martinuska и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  14. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Се извинувам што ти викав тебе синока кога не беше баш крив, ама морав да го извадам она што ме мачи последниве 3 месеци :@ Би убила за тебе жими се. :*

15. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Уште една грешка...

Ајт тамо,мрш.

На gingerchild му/ѝ се допаѓа ова.
  16. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Претежно ми е супер... Ама некогаш ужасно боли...
    Не дека те интересира, ама ја да ти кажам!

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  17. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Секој ден заспивам и се будам со твоите зборови „Те сакам“. Со што ја имам заслужено оваа внимателност? Единствено ти ме разбираш. Единствено ти ме правиш среќна. Спанко еден со душа чекам да те видам после. Имат да те изедам, ти ветувам! :!: ]:)

18. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    пи....пи...пи...пи*ка! :fubar: :^)

На Go-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Незнам како успеа за волку кратко време да ми го свртиш паметот. Ми иде да врискам на цел глас, ама ке ќутам додека не се докаже дека е се како што треба. Не сум јас обожавател на Београдските фраери ама се надевам ова ќе биде трета среќа :?: ... :inlove:

20. Springy

Springy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    522
    the way you behave isn't fair, you know :devil:

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.