Иако знам дека ништо нема да биде,пак си се надевам Знам,уште однапред,ти си инаетливо овенче,кое никогаш нема да попушти,а јас срамежливо ракче кое нема сила да го направи привиот чекор. Надежта последна умира но,сепак мислам дека сега ќе умре,бидејки и немаме шанси баш јас и ти... 0007.5/10.
Што и да се случи, каде и да одам се се врти околу тебе.. И знам дека ништо што ке кажам не ти менува и не ти значи.. Помина многу време, можеби не е многу но мене ми изгледа многу, и уште се прашувам дали ке оздравам целосно.. Сигурно мислиш дека силните чувства се доволни да избришат некои работи. Само затоа што не ти зборувам и не ти спомнувам, мислиш дека некои работи никогаш и не се случиле.. не можам да продолжам, ни со тебе, ни без тебе...Правиш да ми е убаво со тебе, а не мрдаш ни со прст. Било кој друг да беше, ќе направеше се спротивно од тебе. Било која друга да беше, ќе мислеше дека си идиот и ќе те мразеше. Се занесувам само, ништо не бива од нас. Ама те сакам, колку нерационално и глупо е тоа. Има гоооооолема линија, твојата љубов, која јас никогаш нема да успеам да ја достигнам.. Би продолжила, ама која е поентата, кога твојот најголем страв е да не те заборавам, твојата најголема амбиција беше да си изградиш бесмртност во моите спомени, наместо да ја градиш нашата иднина на стабилни темели... ништо добро не сме веќе кадарни да создадеме заедно... Те сакам, иако знам дека ти не си тој и не си таков. И ова ми создава поголема болка отколку никогаш да не си ме сакал.
Денес беше исклучително весел и исклучително романтичен, не знам дали оти те отерав у пичку матер, или па оти јас бев исклучително весела и романтична? Дали од кога ќе те отерам у пичку матер ми стануваш поголемо душиче и одма повеќе те сакам? душа моја блесава, ми недостигаш,затоа така се кршиме цело време ајде,ајде уште неколку дена
Јас би ти кажала дека ова ми последен пост за тебе што го пишувам. Ти помина времето, ќе се воздржам, ништо да не ти кажам повеќе. Впрочем, и немам шанса да кажам а да ме чуеш. Многу години поминаа...
Копнеам да те гушнам, силно, силно најсилно. Мора ли се да ти нацртам, уште ли неможеш да сватиш што сакам да постигнам со овие разговори . Те сакам сонце мое, те сакам, сакам да бидам вечно со тебе.
[СДК] Сакам да кажам... Ако ако, ќе ми биде тешко многу ама ќе ја најдам силата длабоко во себе и нема да те побарам овој пат, дури и ти да ме бараш незнам дали ке ти простам!!! А има господ ке ми даде среќа и на мене па тогаш ќе те видам тебе, а да и запамети го ова кој последен се смее најслатко се смее
http://www.youtube.com/watch?v=d8ekz_CSBVg&ob=av3e Те мразам и тебе и твоите карактеристики,мразам што си таков каков што си...Ама сепак животот би го дала за тебе и тоа ме боли најмногу...Сакам да те гушнам силно и секоја вечер плачам за тебе како луда...те сакам сонце мое
Не си само ти, и јас сум препрепрепрепресреќна за тебе, за двајцата. Дај боже нон стоп да ни се редат вакви убави работи. love you.
Заборави на таа лудост! ЗАБОРАВИ! Ако не заборавиш и ако настојуваш..жал ми е тоа се само соништа твои кои со мене нема да се остварат зошто се нездрави и невозможни СО МЕНЕ! Но денов некако е чуден дали зошто станав во 10 после долго време како пеперутки да има во мене како да е прв пат нешто , како потресена бе ахх така така ајде јавувај се дали си завршил работа и да одиме
Ми фали твоја прегратка бе стоко, ми фали да се изгубам во неа, ми фали да ја почуствувам таа сила што ја имаш во раце и како ме гушкаат само . Ми фали да те видам пи*ко една . И утре кога имагинарно ке дувам сфеќички за мој роденден у кафиќот ке посакам тебе да те имам.
Се извинувам што ти викав тебе синока кога не беше баш крив, ама морав да го извадам она што ме мачи последниве 3 месеци Би убила за тебе жими се.
Секој ден заспивам и се будам со твоите зборови „Те сакам“. Со што ја имам заслужено оваа внимателност? Единствено ти ме разбираш. Единствено ти ме правиш среќна. Спанко еден со душа чекам да те видам после. Имат да те изедам, ти ветувам!
Незнам како успеа за волку кратко време да ми го свртиш паметот. Ми иде да врискам на цел глас, ама ке ќутам додека не се докаже дека е се како што треба. Не сум јас обожавател на Београдските фраери ама се надевам ова ќе биде трета среќа ...