Имам друг, на лагер. И знае колку сум секси. Извини што те вреѓав беспотребно, не вредиш ни за навреди.
те сакам фалаза прекрасниот викенд и храброста да ме побараш за жена. знаев дека покрај се ти си тој кој знае да ме направи среќна
Фала за поканата,секако дека ќе дојдам.Само се прашувам зошто баш мене ми рече,а не на другите.....Знам дека пак си прашувал за мене,ама немој повеќе.Има некој друг во мојот живот сега,исто како што ти имаш друга.Дозволи ми да те заборавам покрај него,дозволи си себе да ме заборавиш.Ние не сме еден за друг.Те бакнувам тука затоа што не сакам тоа да го направам за некој ден пред онаа твојата.
Значи така. Типот се налути. Зошто? ЗАТОА ШТО НЕ СЕКОГАШ МУ ОДАМ ПО Г*ЗОТ!!! Кретен! Навикни се на тоа! Ти кажав дека не можев тогаш... Како е одма поразлично кога ќе ти го свртам грбот а? Вошко една! И сега,демек ме игнорираш.. Ако...Се ќе ти се врати! И тоа дупло!
Утре мене ќе ме мрзи гадно! Многу почна се да те мрзи тебе. Ако, нека те мрзи, од утре и мене ќе ме мрзи и ќе ти одолеам! Па нека ти помогне раката. Е така да си знаеш!!!
без разлика што ќе испадне, јас и ти ќе одиме на одмор некаде далеку и ќе се одмориме од светов напорен. Заслуживме.
Сакам да сме и двајцата без обврски. Сакам да сме заедно по цел ден, секоја минута да ми поминува покрај тебе. Многу те сакам! Заедно да се капиме во вода, да се смееме, да се бакнуваме, да водиме љубов, да играме карти, да гледаме филмој, да јадеме како стоки И да сме некаде далеку од сите. САМИ.