Слушам антена лав сонгс, па ми текна на тебе. Не дека не мислам на тебе, само се трудам да не биде толку често.. Ма кого лажам. Почесто мислам отколку што треба. Песнава знам дека и ти ја сакаш.. Еве на, слушај ја! http://www.youtube.com/watch?v=iLi_osYNsOU
Срце си. Ама стварно. И не знам колку силно да те гушнам - не постои таква гушка, правопорционална со дум-тек-тек моментите на мојот крвоток додека си гукаме несвесно.
Посилно од мене беше.. Се надевам дека нема да избегаш пак.. Предвреме ги боледував работиве.. Мислиш ги кажа вистинските зборови, мислиш кажа се за нас, а мене цел живот ми зависи од тие зборови...
Ха! Ти попушти! Многу мразам кога ми тераш инает. И кога мислиш дека јас се инаетам. Не, дечко, ти појма немаш што е мојот инает и како јас се инаетам. Цели 5 години те терам да не го будиш лошиот јарец во мене Се надевам дека сепак нема да успееш и дека ќе остане таму некаде. Назад. Каде што сум успеала да го оставам, после мноооогу вложен труд на таа моја промена. Не ме терај да се враќам назад Се надевам дека сега конечно знаеш што значи да ми тераш инает. И дека нема да ти се повтори. Посебно не за таа работа Сам си го бараше, си го доби. И немој веќе Доста беше. Те сакам, онака, by the way кажано
I miss you, but you make it hard to see.. Го извлекуваш и најдоброто и најлошото од мене. Само тогаш сум вистинската јас, која ги прави сите глупости наеднаш и е совршено среќна со себе. I want to see you
Ако се вратиш без подароче за мене од Ниш маму ти јебем п.с. Тетката со црвена наметка денес си отиде, пази се