Толку си убав и мил кога спиеш, што ми иде да ти лупнам бокс, чисто од љубов... И фала ти, после сиот хаос во главава сексот е тоа што ми требаше. Лека ноќ И убаво сонувај т.е. убава сонувај ме . Ај бре море марш... Маци, куци ...дрн дрн јариња со клопотарци!
Незнам што се праиш наудрен. Претпоставувам сега чекаш нешто од мене...Јас едноставно не го барав тоа од тебе да го направиш. Колку и да ми е мило, во исто време и опасно ме нервираш. Ти кажав јас што сакам и ти си знаеш многу убавооооо.... Престани векје ееедддннааааашшшшш и направи нешто паметно аман веќе! ! !
Те сонував. Добро тебе и уште милион невозможни личности, ама последното беше јас и ти, легнати се гушкаме вообичаено, во исчекување на сонот, ти го гледам носето и сакав да кажам дека те сакам. И се разбудив! Ни во сон не можам да ти кажам човече. Зошто јануари зоштоооо? Од кај овој кризен баксуз период? Сакам да се мрднам од точкава кај што сме, ама ти не дозволуваш. Не ми ни даваш шанса, ни за еден чекор. А со тек на време, ми се менува и желбата. Ќе почнам да посакувам да не те сакам, или барем да сакам некој друг. Било што од тие две ќе ми биде и повеќе од доволно. А твојата прегратка е најубавото место на светот. Само таму би сакала да останам без да се мрднам.
Буцко мој те немам видено веќе 5 дена и ми недостигаш.Џабе ми е компјутерот за да те видам и телефонот за да те слушнам,јас сакам да те допрам душо тЕ сАкАм
Ако навистина ми ги собере сите партали во еден куфер и успеам да си дојдам со автобус тоа значи дека стварно те сакам. Дури размислувам и да станам минималистА поради тебе. Абе ми недостигаш. Не ми се верува дека не сме се виделе цел месец. Леле кога ќе си дојдаааам А бе не знам веќе..од тебе мака ми е ама пак те сакам, само ти шеткај си и пиј си ракија, ќе видиш јас кога ќе почнам да си ја редам. МРШ
Те мразам , ме нервираш во моментов ама како си спиеше вчера мил , нежен а јас те гледав и си замислив желба САКАМ ДА СЕ ОМАЖАМ ЗА ТЕБЕ И ДА ТЕ ИМАМ ЗАСЕКОГАШ
Почињам да те мразам од љубоф и стварно ме иритираш у последно време. Иначе сум у фаза на преболување.
ајде стани више доста спиеш..милно ми е да те глеам како спиеш ко бебенце си ама мене ми е досадно малце.. и муабетот од вчера нека не те плаши нема а си најдам нов само затоа што реков дека не ми се иде на твоите свирки. сепак те сакам и ти си ми се!
Си реков дека повеке нема да се заљубам толку лесно но ти успеа да ми го украдеш срцето за толку брз период.Ах,зошто сум толку слаба на скорпии?
Имаше еднаш некоја форумџика,не се сеќавам која,многу добра работа имаше напишано... Си нашол ти со кого да дробиш краставици... Не попуштам. И вечер Реал да, пак ќе изгубат,да ти го ебам глупиот тим и пак ќе си нервозен,а јас ќе си свиркам.. Ла лал аллааа
ми фалиш ама многу...без тебе ја не постоам ...и не ни мислев некогаш дека ке ми влезиш под кожа волку многу