Љубам да те љубам. Во завесата на студот и сивилото. Сонувам како моите усни ги гушкаат твоите. Се гушкаат како долго време да биле раздвоени. И биле. Беа. Сеуште се разделени, сонувам јас...сонувам..
навистина тебе дечко не те разбирам имаш кола, стан, кука, очигледно и пари и ти се собрало се па на факс те мрзи да одиш да видиш до каде си со студиите (а вонредно си пази, да не те заболи главата од многу учење ) ало освести се, имаш 24 години, или се чекаш од твоте мама и тато леле што маж си ти моите родители да имаа финансии да ги продолжам студиите, а не ко тебе лежи лебче да те јадам, срам да ти е , и пази од толку грижи во депресија да не западнеш
http://www.youtube.com/watch?v=cQQYz7b-14w you're not easy to love !! why is everything with you so complicated? why do you make it hard to love you, oh i hate it !
Кој уште верува во тоа дека луѓето се менуваат? Проклет да е денот кога ти поверував. Ама чекај и ќе видиш, затоа што јас навистина се променив.
фала ти шо и покрај тоа шо не можеше да се видиме испаднавме и одвои време замене,фала ти за бакнежот и прегратката кои ми недостасуваа и сега можам мирно да спијам.го добив тоа шо го посакував ама не се радувај сакам уште
Срце бре, значи си чекал 12 за прв да ми честиташ?! Преубава беше пораката, мада малку ме заплаши тоа долги години љубов, ти бе стварно ќе ме мажиш а?