Ако ништо друго, убаво ме учиш да бидам глумица. Еј фала ти за тоа навистина, не за друго, во овој мизерен свет тешко дека се преживува без маски. А со тебе имам една дообра. Се надевам дека си среќен со фактот што морам да преќутувам секогаш кога некој ќе ме праша како е со тебе, да избегнувам тема или, најчесто користеното, да се насмевнам и да речам, ех, добро е како ќе биде. Се надевам дека си многу задоволен од фактот што морам и тебе да ти преќутувам работи за да не дојде до затворање од твоја страна, наместо да се среди со разговор, зошто секој пат кога јас кажувам нешто што ми смета, после никогаш не се спомнува ко грев да е. И се надевам дека убаво ти е да одиш со некоја која што мора да ги прави сите овие работи само за да биде „среќна“, без ти да се потрудиш и малку да направиш истото да биде вистина.
Само ти можеш да ги трпиш моите испади од нервоза и трескања од земја. Да беше некој друг, досега одамна ќе ме откачеше...
[СДК] Сакам да кажам... Одвај чекам да те видам. Ама којзнае ти дали чекаш. Ти дошло ли до мене воопшто? Грижа ли ти е ако не ме видиш повеќе? Јас ли претерувам што сакам кога ќе ми се јавиш еднаш да бидеш трезен, или фино расположен за муабет? Што сакам да знам која смена си за да очекувам повик, јебешга јас се радувам ко мало детенце коа ми ѕвониш. Ако не ти е гајле, не измачувај ме вака. Се си има начин и решение, па сеа.. Ма, иди у пичку материну. Ич неќам да ти зборувам, неќам ништо веќе да ти кажам. Шо знам..оти се мислам дека средбава наша ќе биде ужасна? Ах,туку поднапиј си се ти може полесно ќе се соочиш со целата ситуација .
https://www.youtube.com/watch?v=ozP0ojz ... re=related Ооо да, и тоа како. Те видов случајно и оддалеку, умрев, се препотив, срцево ќе ми излеташе, престанав да дишам. Веќе не си ми недостижен, имам убави планови за нас, само почекај ме
Е*и ме данас, више него јуче, а мање од сутра... Ајде бе ајде, тееееееее ајде више, па ајде, аман ајде!!!!
Лажго или не, правиш многу грешки. Не можам да поминам преку нив. Дај опрај се бе! Ваков никоја нема да те сака, не само јас.
Моја нова симпатијо. Ми го спамираш фејзбукот со твоите досетки. Ама да знаеш се пратам. Ем си убав, ем си вицкаст. Срце...
Еххх толку време потрошив занимавајки се со тебе, глупава јас! Ке останеш само мој другар ништо повеке! Ај Чао!
,.... . Waist deep in thought because when I think of you I don`t feel so alone.... As many times as I blink i`ll think of you tonight