Во овој свет на лаги само ти беше вистина се надевам еден ден че сфатиш колку не чини тоа што се изгубивме ,тоа што дозволивме да ни го срушат храмот на нашата љубов
кога сум со тебе сакам да те напуштам, неможам да издржам повекје, а потоа свакјам дека целосно ти се предадов, се изгубив поради тебе освен семејството, остана единствен мој (не)пријател, ми се гадиш, неможам да те смислам
[СДК] Сакам да кажам... Ја ти пишав цела порака, се намачив тука, романтиќиве од црева си ги дигнав и тебе 22 минути те нема да вратиш?! Џубрееееееееееееее
You are my ☼, my only ☼ You make me ☺ when skies are gray You'll never know dear, how much I ♥ you Please don't take my ☼ away... ________________________________█████_____█████ ______________________________███____██_██_____███ _____________________________██________██__________██ ____________________________██__________█____________██ ________██████____________██________________________██ _____███████████________██________________________██ ____█████████████_______██_______________________██ ___███████████████______██______________________██ ___████████████████______██___________________██ ___████████████████_______██_________________██ ____███████████████_______███_______________██ _______███████████_______██__██_____________██ ___________███████______████___██__________██ ____██████__██████████████_____██_____██ __██████████████████████________██__██ _████████████████████_____________████ ██_█████_████████████_______________█ █__█_██__████████████ _____█__████████████ _______█████████████ _______██████████████ _______███████████████ ________███████████████ _______███████__████████ ______███████_____███████ ____█████████________██████
http://www.youtube.com/watch?v=5JELoEQH ... re=related just like I used to... насловот си кажува се...
Некои работи едноставно се случуваат. Без разлика колку се чудни. Помислив на тебе, на твојот мирис, на тоа колку ми недостигаш... Несакајќи ми се стркала солза по образот, радосница. Во истиот момент капки дожд почнаа да тропаат на олукот... ...Се наежав.
Тие бараат доказ за да ја направиш минуската во огромна плуска. Омилена им сум. И ми посакуваат се‘ најдобро. Би сакала оваа стабилност да ја одржиш, па така да те засакаат пак со тек на времето. Тешко ми е. Како на мост да сум. Сакам баланс, сакам хармонија. Ектра време. Широки улици. Спокој во душава.
Повторно се навраќа бурата...тоа сивило што се истура врз нас...го мразам...повторно една солза се стркалува од моето око,солза или капка дожд?..сеисто.. велат кога паѓа дожд-небото жали и плаче,така и јас... со секој збор,со секој изговорен збор мој и твој,ја правиме истата глупост,глупоста што сакам да исчезне од нашето секојдневие,но не! таа е овде..присутна меѓу нас..секогаш излегува на виделина кога не е повикана,кога е загубена во минатото,кога би требало да биде далеку...но не..овде е..меѓу нас и не уништува,ја уништува љубовта,односот,довербата,потребата... ќе не уништи... се протива против нас...Зошто мораме да бидеме толку различни ?!?!
Повторно се навраќа бурата...тоа сивило што се истура врз нас...го мразам...повторно една солза се стркалува од моето око,солза или капка дожд?..сеисто.. велат кога паѓа дожд-небото жали и плаче,така и јас... со секој збор,со секој изговорен збор мој и твој,ја правиме истата глупост,глупоста што сакам да исчезне од нашето секојдневие,но не! таа е овде..присутна меѓу нас..секогаш излегува на виделина кога не е повикана,кога е загубена во минатото,кога би требало да биде далеку...но не..овде е..меѓу нас и не уништува,ја уништува љубовта,односот,довербата,потребата... ќе не уништи... се протива против нас...Зошто мораме да бидеме толку различни ?!?!