маските паднаа....и ти се смали...да не кажам стана минијатурен во моите очи биди ми поздравен и уживај, јас можам и подобро од тебе
Се се врти се се враќа ваву....супер ти е сега...кога сите вртат глава ти пукај и нервирај се...или уште подобро...теши се со тие курви4ињата...извините на вулгарноста ...
Некогаш се нервирав поради твоето детско однесување а сега баш ми си смешен и интересен... се прашувам до која возраст си дојден 12 или 13 години само што ли видов тогаш во тебе... АДИОС
Баш ме интересира како ќе заврши сево ова. Рандом луѓе, рандом акции. Јебига, некогаш животот просто, истекува.
Дека го сакам најмногу на свет и дека го разбирам .. жал ми е кога го гледам така уморен а не можам многу да му помогнам .. злато мое..
Ми недостигаш! Покрај толку луѓе ми фалиш ти! Ми треба некој на кој можам да му кажам се а притоа да не ме издаде! Ајде дојди ваму! Уште еднаш прегрни ме! Сакам повторно да се топам во твоите раце! ТЕ САКАМ!
ето што ја знаам, знам да ништа не знаам Знам дека ништо не му кажувам ПС највеча звезда Канаде и Америке
Фала ти прееска за ручекот, кој ти не го зготви, ниту се помачи .... сепак фала Вчера ме премори, и незнам дали да се радувам што го надминавме сопствениот рекорд во партии секс дневно. Ама фино ми беше, не се жалам. Од денес нема да спијам веќе со тебе во креветот, незнам кој ке гушкам од сабајле.... а да, и го обожавам твојот дебилен осмех, уште не си станал а се кезиш како дебилче некое.
Те обожавам! Ти си совршен....Не можам,а да не зјапам буквално во твојата преубава насмевка.... Така,фино,сакам да се изгубам во твојата уста.... И кога ме гледаш така...Ти го читам погледот. И тоа како ме допираш,да ми се восхитуваш на очите.... Зрачиш со сексапил.... Мачорче мое убаво... Ќе ме смоташ еден ден,свесна сум за тоа... И тогаш...Воопшто нема да ти се спротиставам!