Денес- светски ден на гушкањето. А јас и ти не се видовме... Епа мачору мој, следно гледање и под казна ќе си бидеш. Цело време да ме гушкаш Да си знаеш! Затоа што прегратката твоја ми е најсигурно место на овој свет Патем, утре 3 месеци правиме откако сме заедно. Да ни се множат
Ооооооо убавв .. па ти мислеше ја вечно ќе жалам за тебе а ? Ахахах братче такви филмови на платно у кино Милениум ,а не мене да ми изведуеш сцени да ми кажуеш како си мислел дека било ,ова она . Те сакав не викам не . Ама како што имам научено досега ,сакаВ е минато време . Прави ти скандали ,пробувај да ме скараш со ххх ама тешко тебе знај .. И не викам дека не сум љубоморна на женска ти ..Ама мац не претерувај нема вечно да ми остана “раната“ од тебе !
Da go ostavi pc-to I konecno da go pusti filmot da go gledame vo sprotivno ke gi aktiviram moite glasni zici I ke se potrudam da bidat do maksimum optereteni za da me svati seriozno deka stanuva epten dosadno !!!!!!!! P.s se izvinuvam za latinicata pisuvam od mob zasto do pc-to nemam sansa da stignam o
Муцеее муцни нешто, не ме пуљи само така на скајп, за зборење сум ја не само за гледање.. ај зини сега кажи ааааааааааааа!
Проклето ми требаш а далеку си од мене. Во последно време и срцата ни се некако далеку. Тоа е дополнителна болка, затоа што колку што проклето те сакам толку проклето во моментов ми требаш, да те гушнам, да потонам во твоите раце, и да плачам и липам додека ме галиш по косата... и да знам дека се ќе биде добро додека сум во моето најбезбедно место на светот ... твојата прегратка.
Хихи, стварно ми е интересно кога играм против тебе, сум ти кажала ова еднаш, еве ќе ти кажам пак. Утре ако имаме време, ќе ти одржам уште една лекција И сонце .... Спојлер
ахх воопшто не сакав да си одам...да останевме така гушнати,среќни,да ме галеше... оваа ноќ беше преубава
Се сеќаваш кога се сретнавме прв пат? Рече дека ова ќе биде само врска без обврска... Се сеќаваш на тој ладен јануарски ден кога се сретнавме последен пат? Тоа беше на денешен ден... Се сеќаваш што ти реков тој ден? Ти реков: морам да тргнам по друг, нов пат... Да барам љубов на друго место... Ти ме пушти, ме пушти да одам... Знаеше дека те сакам, ти никогаш не ме сакаше, а сега гаду низаеден, кога сум среќна и сакана од друг, зошто се обидуваш да се вратиш во мојот живот? Ти си дух од минатото кој што ме опседнува во сегашноста... Да знаеш дека поголема болка од оваа што ми ја задаваш сега не сум почувствувала... Зошто, зошто после толку години? Зошто?
Нека помине месецов, што викаш? Предолго заглавени во ист вагон, не оди Ајде, февруари е блиску, ќе уживаме.
Ветив дека нема да пишам поќе ниеден пост во темата, но не можам. Денес требаше да славиме 1 година од нашата врска, денес сум тотално цела изгубена. Се сеќавам на се она дури бевме заедно, и добро и лошо, ти си замина, но спомените останаа, Тешко ми е иако цело време го кријам тоа, а во себе умирам, сакам денот да ми помини најбрзо шо можи, ќе си го организирам, цело време да бидам зафатена и да не мислам на ништо поврзано со тебе. Од овој ден ти си со друга ЗАСЕКОГАШ, ти посакувам се најубаво во бракот, биди најсреќен, можи не бевме судени да бидиме заедно, така Господ сакал. Од овој ден и последното жарче ПРЕГОРЕ, последната свеќа изгоре, НАДЕЖТА УМРЕ. Од овој ден. ЗБОГУМ ЗАСЕКОГАШ
Ц ц ц и уште те нема А кога ќе се појавиш со најглупавото објаснување, е тоа ми е момент. Не дека јас можам да направам нешто околу тоа, што ми преостанува освен да се согласам, да потврдам. Јас и ти веќе не сме на стаклени нозе, сега на песочни сме, или некои од ветер. Кај и да е ќе ги нема, ама ние важно ќе останеме. Некогаш имав толку многу доверба во тебе, ти давав толкава слобода за што сега ги гледам последиците. Убаво си правеа некои, стегни го уште од почеток, ама јас глумев лудило, либералност и рамноправност во врска, ма оди шетај. Сега од довербата остана само надеж за истата. Слободата пак ти е тука земи си ја глупав еден. Ние не требаше да бидеме заедно, не знам зошто си мислевме дека лесно ќе биде да одиш против животот. Пак правиш да се чувствувам ко тогаш, и ќе ми платиш за ова. И пак ќе речам, кај ли те најдов. Поглупави луѓе од нас немам сретнато, ама озбилно. Да знаев дека инаетот и гордоста до тука ќе ме дотераат, уште од старт ќе ги исклучеев. Ама не, јас сакав да се правам паметна, сакав машко што знае да размислува со своја глава. Епа ете ми сега. Цркни!
и така значи јас ти се допагам, и ти се заљубуваш во мене ама НИКАКО да се видиме хм... НА БУДАЛА ЛИ ТИ ЛИЧАМ БЕ или на малоумна ти си Скорпија јас сум рак, ти си инает, јас два пати поголем од тебе ама ти уживаш во животот до максимум, и што си се запнал за мене бе кога имаш и пари,убав, згоден,материјално обезбеден што не си купиш некоја девојка или не ти дава АКО го имаш мрачен низаеден,а ко за беља па симпатичен си ми