Don't you remember the reason you loved me before, baby, please remember me once more ♥http://www.youtube.com/watch?v=kWakZcEGB38 сакам те
Дали не сакаш да признаеш дали се плашиш којзнае ама ете многу малку пати докажуваш ама докажуваш дека не сум една од тие што си ги имал јас знам ама ти треба да бидеш сигурен затоа и ми рече затоа и тргна демек ти е битно за папучите и четката па и се симна поради твоите како па да не сакаш молење бре сакаш знам , јас не сакам што ќе ми е пфф Малку треба да се одделиме помалку саати да поминуваме заедно иако срце не ми дава но ќе се обидам за да си ги разбистриме главчињата малку уште некој ли треба да ти каже дека сум добра у фина и абе више хахаха сите тоа го знаат и го зборат само ти негативното го вадиш од мене а јас да не почнам да зборам зошто.. ќе нема крај Како и да е малку мир неделава ќе те молам т.е не само неделава дај да бидеме среќни дај да не ни се сладат другите на нашите караници и недоразбирања ДАЈ! те љубам знај
Страв ми е. Каде си сега ти, кога ми е најпотребно? Ми треба само една твоја прегратка, насмевка, мил збор. Да ми кажеш дека се ќе биде во ред. Мислам дека вака ќе полудам... Ми требаш проклето многу.
Е па, ќе биде како што јас сакам. Оф кога ќе дојдат моите 5 минути....Срце мое. До тогаш за се биди у право
Make me baby I'm free tonight и те молам земи ме во Белград со тебе,ветувам дека ке бидам мирна и ке те држам за раче
Страм да ти е дебелко еден! Ти да јадеш на девојка ти да не и дадеш, а згора на се па уште јас тост ти правам ама ако ќе бараш и другпат да ти правам ама нема