Сонцка баш сум среќна што положе Ти честитам,и да знајш че ме честиш торта од ко ќе ја издржам диетава! А ќе заборавев и ќе треба да ме повозиш со колата
Бре ти што си научен после 2-3 погледа и спуштање ѕвезди да ти долетаат в раце.. Е нема бато! Од почетокот меѓу нас имаше хемија која испадна да биде само платонска љубов. И среќа да ти кажам право што пресеков во прав момент. Не сакам да цмиздрам и да се навраќам на стари ‘сценарија‘, но морам ова од душа да го симнам. Дали те сакав? Најверојатно да. Дали ми фалиш на моменти? Кога би знаел само колку. Има многу работи што не ги знаеш, а не планирам реферати да ти пишувам. Ах да можев се ова да ти го кажам, гордоста е лоша работа шта ’чеш. Толку. Сеа.. Крши глава!
The night is shattered and the blue stars shiver in the distance. The night wind revolves in the sky and sings. ...I hear the immense night, still more immense without him. And the verse falls to the soul like dew to the pasture... My sight searches for him as though to go to him. My heart looks for him...
Абе дегену, не можеше да почекаш да научам па да збориме, м? Ама акооо, утре 3 саата не те оставам па што сака нека биде !
дека е најубав и дека многу ми фали неговата насмевка и неговите бакнежи и тие шармантните погледи и дека повеќе од се на светов би сакала пак да го гушкам и да го бацувам
Љубоморна сум! Се фатив самата себе како сум љубоморна на непознато девојче шо ти шкрта на фб Него батали тоа ... http://www.youtube.com/watch?v=OMr9zCvtOfY
Едвај чекам утре да се разбудам во твојата прегратка.Таму сум нај сигурна. Едвај чекам да шетам со тебе по снегот и да правиме снешко...и да знаеш дека ке го крстам по тебе. Едвај чекам да завршам факс и да ги учам како што викаш ти нашите деца