since I'm not able to make you happy, I'll make sure I don't make you sad! Прекрасен си! Заслужуваш многу! Ти ветувам дека ќе се молам за секогаш да бидеш среќен
Кога ќе сфатиш дека мене предодредено ми е да сум сама. Да ме сакаат сите а поради мојата луда глава да сум далеку од нив. Знам дека ќе дојде време кога и ти ќе се откажеш од ова мачење, кое го прифаќаме и двајцата бидејќи сме вљубени. Секој ден размислувам како не заслужувам да бидам среќна, незнам зашто таков комплекс си стварам. А со самото тоа те оттргнувам од мене лаву.
Депресивно е времето тука. Исто како последната вечер. Почнувам да се сомневам, доволно ли сме силни за далечинава?
Ти се насолзуваат очите кога некој те напаѓа без причина,без никаква основа.. а по две секунди ти истото ми го правиш мене. Не си на чисто ти сам со себе изгледа.
Дека обожавам да те гледам во профил додека возиш, како шмекерски ке се насмееш, како ке направиш некоја гримаса......... уфффф те обожаваамммммм,,,,,,би те изгрицкалаааа целооо!!! Наајјубавоо моее!! ТЕ САКААММММ
It's you, it's all for you Everything I do I tell you all the time Heaven is a place on earth with you Tell me all the things you want to do
Ке си починам млада ејјј !! Ме трескаат мисли 25 дена нит спијам ко шо треба , нит сум ко шо треба со расположение ! Ленувам мислејки, станувам мислејки почнав секоја вечер да те сонувам. Ти шеткај, уживај во она што е околу тебе, јас си знам што ме чека http://www.youtube.com/watch?v=rSGldZlV ... re=related
Немој ти мене Барби, преваранту еден успан! И да, те сакам заедно во комплет со обемните подочници бре, мај нрди гај.
Те сакам премногу,овие прекрасни мигови денес во твојата прегратка,заспав на твоите гради...никогаш нема да ги заборавам
Не знам дали е до мене или едноставно судбината не дозволува јас и ти да бидеме разделени? Со тебе сум среќна, со тебе сум тоа што сум, со тебе сум заљубена.. Без тебе сум нецелосна, недостигаш ТИ за да бидам исполнета, да бидам среќна. Никогаш не сум пробала повеќе од една недела какво ќе ми е без тебе, но искрено и не сакам. Знам реков дека нема да пишувам повеќе овде за тебе, но како да не пишувам? Постојано се жалам таков си, ваков си, не ме сакаш, имаш друга.. некоја друга се би дала да има таков каков тебе. Знам, понекогаш сум себична, но таква сум. Те молам да не дозволуваме никој и ништо да ни ја уништи оваа љубов, затоа што знам дека е вистинска, а вистинската љубов се случува само еднаш во животот. Те сакам многу и се ќе направам да бидеме среќни.
Oд тебе абер нема... Нема ни да има... Колку да те заболи... Ќе се обратам можда на едно место за да си ги задоволам потребите. А на него му е поголем