Најгорда ме правиш бе! Едвај чекам да дојде тој јуни да те гушкам пак. А сега ќе те гледам на реприза зошто прееска морав ракомет да гледам
Нека помине напорната недела,а викендот е резервиран само за нас...ќе ти се препуштам целосно,сакам да ги осетам страста и огнот во тебе!!!!
When I see your face, there's not a thing that I would change Cause you're amazing, just the way you are
Си ги бакнуваме аглите од ладните носеви, раце, стапала, си ги стоплуваме за да ги снема мразовите, да станеме вода што се прелева, по мелодиите на градските улици, до шините на возовите, да се закачат на оџаците на куќите, патуваме со отворени прозорци, како капки што се бркаат на прозорецот на мокриот автомобил, среќавајќи се на работ и претворајќи се во Едно...
На што ти личеше реакцијата -мртов коњ- ај кажи ми. Не ти личи да се правиш недостижен и ладен...што ти беше филмот стварно незнам...ама лош ти е во секој случај!
Ми фалиш знаеш? И не! Не ме напињаш . Не сакам да го слушнам уште еднаш тоа од тебе Срценце мое си ти
Пеперутки во стомак !!! Се стресов внатрешно преска кога те видов мислам дека се преродив . АХХХХХ !!!! Ми се идеше да фрлам и уплатници и индекси и се и да те зграпчам во прегратка . Само криво ми е што не успеавме да се видиме како што треба. Но доволно ми беше што те видов
Не ти треба некој посебен изговор за да збориш со мене! Не јадам јас луѓе. Ми изгледа како да ептен да сакаш да си праиме нешо муабет али или не ни се погодува моментот или па не знаеш шо да ми каеш... И не смеам веќе да те спомнам пред другарка ми, главата и ја подув со тебе, а не и зборам па до толку за тебе... Не знам како ќе издржам се у себе да си држам ама ајде... И не се срами веќе дојди слободно да си позбориме сепак ако ништо друго другарчиња сме
Се повеќе си гол...а јас ти ја сакам душата. Твојата ранливост не е моја предност,туку триумф над твоите идиотштини. Убаво е што ме праша,како си денес?! Се сви на мојата кревкост. Порасна...за мене си човек. Ми ја препознаваш сенката после многу години...
Ајде, уште утре остана. Конечно поминува напорната и тешка недела. А од утре попладне...Хммм, спремај се Зашто не знаеш јас што ти спремам
Незнам веќе што уште да направам за да ми прозбориш , зошто едноставно не сфатиш дека сакам да сум со тебееееее
Сонце не ми се нервирај што ме чепкаат други момчиња,си знаеш дека јас тебе те сакам!А тие што сакаат нека ми велат,нека ме пулат то им е работа.Ама јас тебе те сакам И немој толку опинање ќе ги отепам тие што ќе ти се опулат,ти си само моја вака така. Полека малку со љубоморава
по гласот ти се познава дека нешто не е ок со мене, нешто ти пречи а несакаш да бидеш директен и да ми кажеш ШТО Е ТОА ке дојдат деновите кога ти ке бидеш слободен од работа, ке се најдеме јас и ти на кафе, и има да ПРОПЕЕШ пиленце мое
1. идиот 2. ми значеше многу пораката, и да ке гледам да го одржам ветувањето да ти пишам за на кафе од 01.02