Дај бе отвори и се на Љубам веќе... се предомислувам вака, се двоумам, се плашам... Несакам да испадне дека работава е too good too be true!!!
И послем јас сум била срамежлива хах! А бе ти од што не знаеш како да изреагираш во моментот трескаш глупости.. Си сменивме позиции сега јас се правам фраерка а ти си тој што се труди Ај баш да видиме И баш ми се свиѓаш да знаеш, ама ај нека биде по твое
Јер ти и ја морамо да пробамо да спавамо под небом и по ватри ходамо У колима без таблица уз песму свуд по свету путевима лутамо Једемо(јебемо) где стигнеме и баш пред пуном плажом голи да се скинемо....
Кретену еден мене ми велиш прокопсана, а таа дома шо тие, до пред некое време шо да делевте собата. таа е поништена таксена марка шо оди со муслимани а тебе ти сепрај светица!!!!симсилето твое!!
Очајно, очајно сакам да те видам, сакам да те гушнам и да го почувствувам твојот мирис, твоите бакнежи. Ми фалеш, а немам храброст да ти го кажам тоа. Немам храброст да ти кажам некои работи што ги чувствувам. Таква сум, изгледам како ладна, како да сум без чувства, но се плашам да кажам што чувствувам за да не испаднам јас повредена на крај. Ајде оправи се веќе еднаш од таа сообраќајка што ја правеше, сакам да си тука.
http://www.youtube.com/watch?v=UJMzYlxI ... re=related Секогаш кога мислам на тебе јас умирам И ти имаш безброј бури во животот свој. Празен преграт и во сон само те замислувам И знам дека судбина си, само си мој. Секогаш на твојте лаги длабоко поверував И ти беше многу нежен, биди ми жив. Знам јас дека твојте маки ги разведрував И знам, како јас не е ни една од нив
Кајјј си бе убав.... Сети се дека имаш девојка која од сабајле чека твој повик Па почна да ми шеташ по нервии.. Гледаш колку е сато ајдеее крени телефон
Се ти е поважно од мене, ме остави со недоречена реченица заради мочаниот ракомет ама не ти доаѓам да знаеш, доста попуштав и трчав кај тебе, нема веќе тоа синоќа што го направи ќе го паметам а и денеска што бегаш од мене дружи си се со десанка денеска и утре и задутре и секој нареден ден
Леле срцко, како што ми се качи адреналинов од победата.....па уште кога ќе помислам дека ќе те згушкам вечер (ко што викаш ти ), па уште Јägermeister ќе пиеме.....леле лелееее Не знаеш што ти спремам Ма ќе ти ги искршам коските, така да си знаеш!!! Не само вечер, цел викенд
Стварно е глупаво одеднаш да глумиш лудило. Мислам дека предолго се знаеме и треба да си свесен дека правиш само многу, многу полошо. На крај краева, па и онака не е битно више.
Не ти доликува за твоите години такво незрело однесување спрема мене,мислев дека си зрел маж но изгледа погрешно сум те проценила ,тргнав по тебе мислејки дека ти нема да ме повредиш ,ме разочара .Во твојата прегратка го пронајдов моето засолниште ,зарем не забележа колку ти се радував ?Секоја ноЌ заспивам со твојата слика ,плачејки и прашувајќи се што се случи ,зарем мојата несреќа те исплаши :'( :'( :'(