Да ама таа е ебано згодна човече многу е јака каков задник , усни , гради огромни ѕвезда е и може да го има кој посака а јас не би рекла баш Можеби и ти ме трпиш а ? Епа сега ај малку ти доста јаас чао чаооо бејби мој
Ветувам дека утре ке ти посветам поголемо внимание...сега остави ме да уживам во пмсто Извини што се вратив порано дома ама ке се навикнеш.
е ваква сум секогаш кога сум со тебе ... збркана,не знам што зборувам но не ме е гајле, само да сум почесто крај тебе.
можеби не ми кажуваш дека ме сакаш, но ми го докажуваш тоа(и јас те сакам тебе душичке моја мила) жал ми е што те повредив два пати до сега(првиот пат кога ја навредив мајка ти, и денес кога ти кажав да го тргнеме дека сме во врска) првремено, само за 1 недела и двата пати до срце ме здоболе-за првиот пат знаеш, за вториов не како ми е на мене кога видов дека ти на мое барање со отишол од врска сингл, ми беше болно и сватив дека навистина те сакам, и ти пишав дека дали сум слободна, или во врска на ф.б. не е важно, во вистина сме заедно, дека те сакам и ми недостигаш, ти си најубавото нешто што ми се случило во љубовта
...i ne, ne lažem. Kunem se ne lažem! Mogu ja i bez tebe. Ne gledam te više onim očima - očima zaljubljene žene. Iako kada prođeš pored mene, još uvek me nešto vuče da se okrenem. Da pokušam uhvatiti tvoj pogled. I kad ga uhvatim, tek tada shvatim da mi ništa ne znači. Gledam u stranca, slučajnog prolaznika. Ne znam ko je taj čovek tamo. Taj čovek, tu što stoji. Ma taj što nosi lažni osmeh, dok su mu oči obojene tugom. Čula sam da je lažljiv, da mu je slast prevariti, a čovek koga sam ja volela nije bio takav. Ma, ni slučajno...
те сакам и почитувам како зеницата во моето око,како ноктот н а мојот прст,како душата во моето тело значи премногу те сакам повеќе од себе
Што ти е денеска на тебе бе? Срце си ми некако И мило ми е што ме праша такво нешто, иако ти дадов доста саркастичен одговор навистина го мислам тоа, најмногу! Шо ми напраи бе аман... Како да те извадам од глава?
Ти благодарам! Ти благодарам што си толку добар и толку мислиш на мене.. толку ме сакаш, а јас пак со моево никакво однесување.. Ама знаеш, таков беше денот денес. Мило ми е што имам некој покрај себе кога ми е тешко, мило ми е што те имам тебе. Те сакам најмногу..
Како би ти дошла сега само да знаеш... Да ти се шмугнам во кревет, да те и и да си нанкаме заедно... Веќе ми фалиш ...
Ти , а јас иако сум ти зошто стварно последнава недела си Се надевам дека срцето ќе престане да ми и дека ова ќе се претвори во
Зошто секогаш јас се најдувам во ситуација да ја трпам твојата нервоза. Можи дека сум наивна и сакам на сите што се со мене да му биди се погодено и сите убаво да си поминиме. И на крај затоа си одам дома сама без тебе + со плачење. НЕ заслужувам јас вака. НЕ
Сакам да одиме некаде далеку од се и од сите,таму каде што никој не,не' познава и никого не познаваме. Сакам одмор убав,да се почувствувам поинаку,а не вака.
Проклет да си! Секој ден се нервирам секој ебан ден ќе заврши ли ова некогаш м ? Кажи ми дали ќе заврши не ќе издржам жими се се почесто е таков си не си се сменил и нема ни да се смениш џабе се залажував куров мој што ќе се смениш некогаш . Од сега па натаму ама ич КУР не ме боли за тебе кај сакаш оди со кого сакаш оди мене како да ме нема игнорирај ме и подобро да прекинеме најдобро е така за сите јас да се смирам , да се ослободам , да си ја избистрам главата а ти и така ќе можеш сам одескогаш си бил и ти било најубаво епа нека биде така не можам повеќе не можам