на бившиот би му кажала дека му посакувам среќа во животот и да од моја страна секоја навреда му е простена ида од тоа што некогаш го имавме ги зачував најубавите спомени на дечко ми не би му кажала ништо тој си знае се на симатиите т.е додворувачите би им кажала дека ми се свиѓаат ,ми се допаѓаат нивните погледи и насмевки и секој комплимент од нив но имам веќе дечко покрај себе и не планирам да го изневерам но ќе си флертувам онака колку да се чувсвувам како прекрасна заводничка и дека сум посакувана
Зошто не можам да те сакам како што го сакав него...а ти си толку совршен,ти си се што посакував,но неможам...а ако те изгубам,што после тоа...?Сакам да ми дадеш малку време да си расчистам некои работи сама...кога само би можел да ме разбереш...кога само би можела сама да се разберам...
Не се срами миличок, и ова ќе помине ... КОга ќе ми текне подобро и ти си ме ставал во вакви и многу полоши ситуации
Вчера, уфф.. Неможам,неможам да не се потсеќам на тие твои "секси" погледи и некој твој потег.. Едноставно неможев да одолеам а да не те ..
важи важи, јави ми се само коа нешто ќе ти треба или кога ти ги нема другарите прости... ако бе.... памти па врати... сам си го бараш.
леле леле леле едвај чекам да ни ја донесат гарнитурата па да видиш како се “љубе“ на нов кревет со нова долна облека.........................