Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. GreenEyed

GreenEyed Истакнат член

Ако не бев кучка немаше да го издржам ова, нели? Фала му на мојот "кој те врти" однос, ме спасува од многу солзи и нервози.

tweety26 likes this.
  2. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

оо душичке моја малечка
    жал ми е што не можеш да јадеш со новите запчиња
    се надевам ке успееш да се навикнеш

3. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Знаеш што си ти?Ангел симнат од небото...ти благодарам што ме сакаш и што ме чуваш како капка вода на дланката :*

4. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

I can't wait to see you :)
    Ајде веќе, нека дојде вечер! :D

5. gingerchild

gingerchild Популарен член

Сакам да се стуткам во тебе како клопче, и да те изгушкам. :inlove:
    Одамна не си ми се насмеал така збунето и слатко како што знаеш, леле бе, де малце разнежни се.. :wasntme:

tweety26 likes this.
  6. tweety26

tweety26 Популарен член

зошто мислам дека нешто криеш...или не знам што е пак сега :^)

7. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

8. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Ми недостигаш премногу :(

9. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Дали некогаш ќе се заситам од тебе?
    Дали е можно со секој изминат ден да те сакам се' повеќе и повеќе?
    Дали е можно секој ден се' повеќе и повеќе да го заслужуваш тоа?
    Дали е можно и после пет и пол години поминати со тебе, меѓусебната страст да расте, иако уште од самиот почеток била голема?
    Дали е можно по секој надминат проблем или кавга ти уште повеќе да ја заслужуваш мојата љубов?

Не ги знам одговорите на ниедно од прашањата. Само знам дека сакам да трае. Или како што би рекол Трендо, „нека постои“.

Душо бре :o :o

:hug: :hug: :* :* :l: :l: :l: :l:

10. tweety26

tweety26 Популарен член

хмм ако ти е така подобро веднаш раскини,собери храброст...зошто машко кога ќе почне да биде таков нема да се смени се дури не покажеш малку заби ;)
    кажи крај и почни да имаш самодоверба,ќе боли но никако не покажувај,издржи...почни да бидеш често во друштво,да шеташ,враќај со иста мера...верувај ќе сфати што изгубил,ќе те бара но некое време не попуштај...ќе приметиш кога ќе почне да пати...на крај краева ако не се смени ни тогаш,друг некој ќе те направи среќна ;)
    Ти посакувам многу среќа и храброст ;)

11. Springy

Springy Истакнат член

фала бејб, ова е животот, не е генерална проба :) If you can't handle me at my worst, how could you handle me at my best, anyway

12. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Бубрегу мој :call: :wasntme:

13. velesanka

velesanka Популарен член

1. знаеш што? ГАЈЛЕ МИ Е :devil:
    2. фала, се гледаме наскоро ;)

14. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Мое најнајубаво :*
    Ме правиш среќнаааа! :)

15. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Чекањето ме убива.

Cacy likes this.
  16. Cacy

Cacy Популарен член

Сакам да те видам...Исто како и кај крејзи лејди :wasntme:

17. marama

marama Форумски идол

Уште од првиот момент јас и ти сме едно. Само ти знаеш вака да ме сакаш, да ме почитуваш и да ме трпиш. Само пред тебе без срам си ја соголувам душата, зошто знам дека никогаш нема да ме осудиш. Само за грешките направени кон тебе се каам. Ти ме правиш подобар човек, ти ми даваш подршка и мотивација за да успеам. Само од тебе слушам -Мораш и можеш! Само ти со мене ги читаш истите книги, само ти ме галиш додека учам. Ги сакаш луѓето што ги сакам иако знаеш дека не те сакаат. Само ти правиш се за мене. Дали ти враќам доволно?

mims-89, The.Crab and Monroe like this.
  18. Libera

Libera Популарен член

Слушај копук низаеден! Нема да ти го кажам ова лично зашто од денот кога ќе се видиме ќе ти дадам до знаење дека веќе ништо поврзано со тебе не ме засега. Можеш комотно да си се гледаш со бившите, да си правиш што сакаш со нив, зашто знам до што ти е. Задоволи си ги комотно со неа потребите! Ама знаеш што? Се надевам ќе не можеш во очи да ме погледнеш. Иако си толку добар глумец, што веројатно и нема да ти е проблем. Многу бев проста знам...Ти се прилагодував, сметајќи дека е најдобро за нас. Станав нешто што не сум, изгубив од својот карактер, слушајќи те дека така треба.Ја прифаќав секоја вина во караниците. А ти што правиш? Одиш по кафиња со бившата за која се изнајаде *****. Ако, ќе преќутам и мирно ќе го завршам ова. Зашто сум поголем човек од тебе. Благодарам на Бога што ми даде шанса со тебе, да видам кој кретен си. Инаку цел живот ќе мислев дека со тебе би ми било најубаво. Како се претвори во ваков? Или таков беше, ама јако глумеше. Не се секирај, јас не изгубив ништо. Ти си тој кој нема да најде културна, девојка со манири, девојка која ќе ти плаќа за превоз и било што, иако не е во ништо поволна финансиска положба од тебе, некоја која секогаш ќе гледа за другите,најпосле за себеси, некоја која нема да ти се даде од прва ноќ, како што си учен до сега... Не сум јас ко современиве цури, ама не знаеше да го цениш тоа. Јасно ми е со каква ќе завршиш ко што си тргнал, џабе се убаво на збор знаеш да кажеш. Ќе си најдеш некоја што нема да ти приговара, мирна, послушна, добра во кревет. Мене остави ме за некој подобар, а ти теши се дека си најдоброто што ми се случило. Времето ќе покаже. Не те засакав доволно силно за среќа, се пазев, ама затоа да видам дали твоите чувства ќе избледат. Сам го уништи ова, фала му на Бога што не сум виновна за распадот на нашата врска.
    Имај убав живот!
    Се извинувам на оние кои мораа да го читаат моето празнење.

19. CIA

CIA Популарен член

Абе мали,коа сакав да те видам,да те сретнам,те немаше никаде,сега што почна да ми се појавуваш,шо се буричкаш кај шо не ти е местото...сега не сакам да те видам,а баш сега те среќавам почесто...те видов 2 пати у рок од 2 недели што е премногу,инаку дали еднаш у 2 месеци ќе те видев некаде...што фалеше па за те сретнам тебе,таман убаво си ја поминав вечерта,мораше да ми се расипе поради тебе....поради тебе одев сама до дома,со наведната глава,размислувајќи за многу работи...ај молим ти се,не ми се појавувај пред очи најмалку еден месец...поздрав ;)

20. aquarius34

aquarius34 Истакнат член

.................................................................... немам што да ти кажам :D
    Сам ќе си видиш, ќе си осетиш, ќе си сфатиш што губиш...
    А јас, навистина се чувствувам добро, самодоверба на нивоу... :P
    Пуца ми штикла за тебе „бејбе“ ! :rofl:
    Не сакам повторно да се заљууубаааааам!!! Сакам да си ја живеам младоста откааачеееноооооо, како што живеев пред да те сретнам тееебеееее! :D