Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. Shelea

Shelea Форумски идол

Јас и ти... :inlove:

Attached Files:

thelittle17 and Trendafilka like this.
  2. Look

Look Истакнат член

Збор кој можеби милион пати си го слушнал,збор извајан длабоко од срцето-ТЕ САКАМ
    Една силнааааа :hug:

3. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Или ми е до пмс-от или ја стварно нејќам да прам муабет со тебе и стварно не ме занимаш ...

Ама сакам д ате видам бре сакам да си у моја близина :(

4. Spell

Spell Популарен член

Сакам да се шетамееееееееееееееееееееееееееееееееееее човек многу тешко може да те натера ладно ти било па јас ќе те греам брееее хаххахаах ајде исполни ми неколку желби како што јас ти исполнувам година и на 14 ти 3 месецииии вааааааа :inlove:

5. vendiii

vendiii Популарен член

Поплиток си од Вардар во месец Август |(

thelittle17 likes this.
  6. aquarius34

aquarius34 Истакнат член

Гневна сум си самата на себе, што толку време те трпев таков! Како можев да го дозволам тоа? :@ Како сум можела да бидам толку глупа, тупа... ? Како сум дозволила да си го фрлам достоинството, самопочитта во вода? :@ Па и ти, глуп што си, си... Што немаш никакво домашно воспитување, немаш... Што си потпросечен, не изживеан, не амбициозен, таков си! Како сум можела воопшто да се заљубам во тебе, па уште и да планирам иднина со тебе? |( Нема да речам глупава сум била, ќе речам наивна и дете сум била, оти сепак ми дојде паметот навреме!

7. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Во ситуација кога џенцка нема ни за лек, а учење има на претек, ќе и’ се обратам на мојата „мила, драга, сакана, неодолива...“ госпожа англиска книжевност (Анџи). Значи, кхм:
    Анџи душо, анџи мила мори...
    !!!УМРИ!!! :devil: :devil: :devil:

:angel: :wasntme: :lol:

8. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Oпрај се ако утре не сакаш непријатно изненадување |(

9. Libera

Libera Популарен член

Не очекував да заврши вака. Не очекував денес во тебе да го видам човекот кој беше години наназад. Ниту дека ќе ја признаеш вината и дека си согледал дека си се сменил. Посакувам да се искаравме, да те замразам од дното на душата. А ти ми покажа дека си човекот кој секогаш ме ставал на прво место. Во чие срце секогаш ќе имам место и никоја нема да го заземе. Дека вредам толку многу, што нема да дозволиш да ме повредуваш. Дека не треба да се менувам, туку требало да ме прифатиш каква што сум. Ќе те послушам, нема никому да дозволам да ме смени.
    Зошто дозволи со такви убави зборови да се разделиме? И како јас сега да продолжам понатаму ко што ме советуваш, знаејќи каков човек изгубив? Денес, кога видов во твоите очи колкава е болката, ги видов сите мои грешки. Ти кажав многу болни зборови, а од тебе очекував да бидеш добар со мене. Очекував ти сѐ да правиш за мене и да го трпиш моето однесување. Сега сфаќам која вина ја имам јас. Но, имаше право. Во моментов сме двајцата недозреани. Јас што не се трудев околу нашата врска, ти што сакаш уште да бидеш дете, да се забавуваш, а јас сум онаа сериозната која те кочи. Ти си многу паметен човек, оставаш времето пак да не спои. Оставаш да запознаам други луѓе и да сфатам дека никој нема да ме сака, цени и почитува како тебе. Дека требаше да гледам позитивно и само тебе да ти верувам. Ќе ги научиме сите тие лекции и тогаш ќе дојде нашето време. Некогаш...кога јас ќе сфатам што изгубив и колку требаше да те ценам и некогаш кога ти ќе си проживееш и ќе ти дојде време да созрееш. А дотогаш, ќе ја издржиме оваа болка двајцата. Нема веќе кој да ми дава совети, кој да се радува на моите успеси. Нема да можам да прашам како си со здравјето, а ќе умирам од грижи. Не знам како планираш да се носиш со тоа сам и не знам како јас ќе издржам да не прашам дали си жив.
    Ти ветив дека ќе сум силна, дека ќе издржам без тебе, но те излажав за да не се грижиш. Го изгубив човекот кој душата ја даваше за мене и те молам не се осмелувај да бараш од мене да ми биде лесно.
    Јас знам дека сето ова е за добро, се разделивме да сфатиме колку сме си значеле и да поминеме низ настани и околности кои ќе ни покажат колку сме биле еден за друг. Само, не се споивме во вистинското време. А додека не дојде тоа, ќе те држам за збор. Ќе чекам да поминат месеци и години и да ми затропаш на врата. Еден ден ќе ме побараш и тогаш ќе бидеме помудри, посозреани. Тогаш ќе сме еден за друг. Со душа ќе чекам да си го одржиш зборот. Ќе се молам за тебе, никогаш нема да те заборавам! Ќе мислам на тебе, ќе молам други да те чуваат.
    Најдобрите одлуки не се секогаш најлесни ;(

Divinebutterfly, Izaabella and L-enna like this.
  10. Noemi

Noemi Популарен член

Многу сум нервозна, многу! Па кажи бре кога те прашува човек дали да те чека или не?!!
    Љубомората за себе да си ја чуваш!

x.Daisy.x likes this.
  11. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Квалитетно ни измрзнаа носињата прееска нели? Знам знам, јас сум баксузот, од сите денови мене денес ми текна портата да идеме да ја видиме, кога она да ти била затворена. Вицот џабе отидовме така :D ? Барем се прошетавме низ гтц, и си купивме книги од Мисо! Сега ќе и седнам да ја прочитам, а потоа ќе ти ја земам и твојата! Што убави палачинки ми направи ммммммммм за мерак. Иако морам да признаам беа ПРЕблаги, ама нели се од тебе па ќути и јади :lol: :lol: . Дали бевме премрзнати или бевме премногу уморни не знам, само знам дека ми се допадна кога на сред филм и двајцата ненадејно сме заспале гушнати... аааааа љубов, те обожавам. И обожавам кога ме будиш бакнувајќи ми ги образите!! Можеш ли да бидеш уште посовршен од сега? Мислам НЕ!
    те сакам :*

Divinebutterfly and Monroe like this.
  12. Steff.Unique

Steff.Unique Популарен член

;)

Attached Files:

13. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

многу ми значиш...

14. mid

mid Истакнат член

срце мое, обожавам кога утрото ми започнува со твојот глас, обожавам кога ме галиш по косата и ми правиш да се чувствувам како да сум на небото. ти си се она што ме прави среќна, ти си љубовта моја, ти си животот мој!!
    ТЕ САКАМ

15. Ariel

Ariel Форумски идол

Не знам дали е љубов, страст, хемија, совршено добар секс... што и да е - уживам што толку долго трае!

16. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Спремај се-утре те ставам на најважниот тест и само од твојата интелегенција зависи дали ќе го положиш... :^)

17. Look

Look Истакнат член

Празнина,неисполнето време,жал и копнеж-тоа чувствувам.

Грижа на совест за која и не сум сигурна дали треба да ја чувствувам.
    Колку е само тешко...да си растргнат на милион страни,а на ни една не можеш да застанеш,да се исполниш,мирно да спиеш...без ни една грижа,барем за миг.

Да заспијам и да се пробудам во едно полесно,поубаво утре...

18. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

на лагата кратки и се нозете мило мое ....

а кога ке излезе лагата твоја убава што ја кажуваш за една мн глупа и небитна работа
    ја ке бидам она која ке ја напраи голема и битна

зашо така мил мој заслужуваш,у твоја лага сам ке се закопаш

пливај злато сам ке се удавиш

19. martincencee

martincencee Истакнат член

Почна да ми се јавува чувство на несигурност. Те сакам ама незнам дали сакам да останам со тебе.... :x

20. Star19

Star19 Истакнат член

Благодарна сум му на Господ што те имам :inlove: