Можда требаше во испукај се... Кретееееееееееееееен Сељааааааааааааааак Идиооооооооооооооооот ПУКНИ СКАПИ ЦРКНИ ГНИЈ... ГЛУППППППП Лелееееееееееее колку си глууууууууп....
Ако не се видиме денес...ќе се видиме утре..не се лутам јас за глупости срце...ама не сакам ни ти да ми се лутиш....те сакаммм
Пак за џабе те карав.. Извини мило ама откако го направи тоа се сомневам и експлодирам на се.. Си знаеш дека те сакам најмногу од се.. И ќе гледам да не ми се повтори тоа..
Синтетизирајќи ја пантомимиката на парадоксалната антропологија и базирајќи се на фундаменталната практика, ќе бидам кратка: Те Сакам!!!
порано кога ќе си легнев уживав сама не ми недостигаше никој а сега ми недостигаш ти станувам со мислење на тебе легнувам копнеејќи за тебе,да не си заљубен е работава и да ми недостигаш како и секогаш
Е тешки ми се овие ноќи кога треба сама да спијам, без твојата прегратка...а уште потешко да не си покрај мене кога ќе се разбудам.
М е минато, а ти си љубоморко, гризни сега од курето ако врескаш од внатре гласно. Твој проблем не мој! Ариведерчи! И да убави ти беа очите вечерва..