1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.660
    Ти навистина си чудо од дете, ама не од типот на Моцарт.
    И знаеш што, сфатив дека залудно се надевав дека ќе се смениш, односно ќе се вратиш на стариот ти, но во грешка сум била цело време.
    Јас сум таа која што треба да се смени.
    Јас сум таа која што треба да се држи цврсто до одлуките кои ги донесува, јас сум тааа која не треба да попушта, јас сум таа што треба да има храброст да го прекине ова лудило, јас сум таа што треба да ти одолее за да може се ова да се оствари. Јас сум проблемот.

Ама имај малку милост и престани со измешаните сигнали и правењето на емоционален ролеркостер од мене, само тоа барам. Во отсуство на ова, можеме да си бидеме баш гулабчиња.

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Глеј умри по патиштана, па да те убијам. Гомно едно. Пази како возиш. И не се нервирај, битно ти си добар. Гомно, само стресови ми правиш.

3. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    На teddybear и tweety26 им се допаѓа ова.
  4. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Ах мече мече...тешко ми е...што ли мислиш,што ли се мота во таа твоја глава? Точно,зборуваш општи работи,па после мене секакви мисли ми идат...Мораше ли таков муабет да ми свртиш?И онака ми е тешко што не сум покрај тебе,што не можам сега да станам и да дојдам да те гушнам,да ти ја бакнам раката,да те погалам по ногата и да ти посакам да ти помини што побрзо,да можев барем да те послужам со нешто додека не смееш да мрдниш...Да можев да сум до тебе ;( Ах,ме боли! СЕ што сакам од животот си ти! Ете да си знаеш,ти си ми важен во животот,ти си ми цел,пошто со тебе сум среќна.А знаеш како боли кога не можам да те видам? Барем речи ќе се видиме,ќе најдиме начин...Дај ми надеж! ;( Ах ќе си пукнам...
    Како и да е,лека ноќ најмило,јас пак нема да можам да заспијам... :doh:
    И запамти,ТЕ САКАМ САМО ТЕБЕ!

На Adi888, tweety26 и Libera им се допаѓа ова.
  5. Springy

Springy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    522
    1. Никогаш нема да те заборавам... Само ти оди! :*

2. Знам дека нема да дигнеш раце од мене, дека ти баш и не знаеш како да го покажеш и искажеш тоа што го чувствуваш ама јас знам како дишеш :) Добро би ми дошла една твоја прегратка сега. Знам дека си свесен дека периодов не знам главата кај ми е, спремам испити и мило ми е што ме разбираш :)

6. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    :D :lol: :D трчкавме и се лизгавме по снегот ноќва :D се подсетив на детството :inlove:

7. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Уффф како би ти направила сега онака ко на сликана. Кога ќе размислам подобро би те гризела и по вратчето... :angel: . Ај ај... ко ќе те видам пази му се :!: :lol: :*

8. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.257
    Мајка ти не е свесна каква убајна родила :D ..Ќе те јадам во најскоро време. :rofl:
    Здивена сум многу, она вкрај, а ти денес беше преубав, мислам ти стално си убав, ама денес беше врв. :$ :D
    Твоето, шо прајш арна си?? Ме терат да здивувам, уфф само да те имам, ништо поќе не барам.
    Срцка ми си, наредниот пат не оставам без поздравување :!:
    Те сакам? Хмммм,рано е да се кажи :D
    Имај добра ноќ :*

На Annie.mk1 и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  9. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    И убаво помини си утре на скијање. Без мене (за жал) :*

Прикачени фајлови:

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    Ме остави, ме скрши... дојде крајот на се, нема што повеќе да се каже... јас и понатака те сакам, само јас знам како ми е, се надевам само брзо ке помине...

11. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Те сакаммм само тоа знам тоа ми е грешката во врската со тебе сакањето премногу ти се дадов и очекував и ти толку да дадеш...но не секој сака исто...незнам до кај ќе тераме и дали ќе биди крај или не ама знам дека виновна сум јас не требаше толкууу да те засакам :worried:

12. cheesecake

cheesecake Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    UPLAKAJ SPORTSKA ON SI ZNAESE AMA NE MU GO KAZA IMETO NA SIMON! A GORAN! E ON E U DRZAVNA BOLNICA GINEKOLOG.By the way Profesor im e Sapunov.Zivej si so komsiite, zasto I dve solji kafe ti kupiv, I sekoj den gi pijam a ti uste nemozes da svatis. I ke odi Dace, ke odi se Dodeka ne si kupis. jas se si imav AMA toa ti e majka si e majka, AMA ex makea bilaMozam uste mnogu istorii da ti pisuvam, ti osvesti se I gledaj sto pravis, jas ti kazav deka e malku
    a ti vidi, izracunaj , soberi, odzemi, brkaj rabota, on a go prai toa odamna, samo nie I spomenik ne I napravivme. I ostaj si gi site tamu
    [mod-kirilica:zsd9do51][/mod-kirilica:zsd9do51]

13. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    :u:

Прикачени фајлови:

14. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Ќе ти дојдам, како топол колач што испарува, ќе ти го стоплам срцето, јазикот, сетилата.

Чекај ме. :inlove:

На Bright му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    За Валентајн сакам да ми купиш

затоа што си бараш еден ќотек. You stupid woman :doh:

16. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Те молам, те молам направи нешто што ќе ми ги извади овие посрани мисли oд мојата глава. Не сакам да ми се вртат по главата, ми ја полнат со вируси. :@ Знам оти ме сакаш и знам оти не би ме изневерил, затоа биди умен и направи нешто убаво да престанам да се опседнувам со тоа неверство. Фала, пријатно! :)

17. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Премногу си добар, од тебе ќе научам многу работи, затоа што спрема тебе сум лошотилок. Поради мене се караме. И ја имаш таа добрина да ми речеш, не се секирај, се' е во ред. Па јас да бев на твое место ќе седев нафуфлена 5 дена. Ти си таков, што би посакала секоја девојка да те има, најискрено ти зборувам. И никогаш нема да речам лош збор за тебе, и да речам дека си ми бил грешка, како што имам речено за претходните двајца. Знаеш зошто? Зошто си премногу добар со мене, а тоа ќе го памтам, секогаш. Никогаш нема да заборавам. Човече, ти си како капка, која треба да ја чувам нежно в дланка, за ништо да не ти фали. Многу ми значиш. Не сакам да те изгубам, посебно за моја глупост.

I love u!

18. aquarius34

aquarius34 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    99
    Значи, кога си мајмун - си мајмун! Но, кога си јагне... :inlove: - па СИ јагненце најкротко, најнежно... :D Се надевам дека вечерва ќе имам убава роденденска вечер, а за тоа голем придонес ќе имаш ти! :)

19. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Еее убаво викаат после караница е послатко! :D :*

20. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Името твое, на снегот го напишав... дождот ми го избриша :(

На angel92, mims-89, katakomba24 и 6 други им се допаѓа ова.