Ти навистина си чудо од дете, ама не од типот на Моцарт. И знаеш што, сфатив дека залудно се надевав дека ќе се смениш, односно ќе се вратиш на стариот ти, но во грешка сум била цело време. Јас сум таа која што треба да се смени. Јас сум таа која што треба да се држи цврсто до одлуките кои ги донесува, јас сум тааа која не треба да попушта, јас сум таа што треба да има храброст да го прекине ова лудило, јас сум таа што треба да ти одолее за да може се ова да се оствари. Јас сум проблемот. Ама имај малку милост и престани со измешаните сигнали и правењето на емоционален ролеркостер од мене, само тоа барам. Во отсуство на ова, можеме да си бидеме баш гулабчиња.
Глеј умри по патиштана, па да те убијам. Гомно едно. Пази како возиш. И не се нервирај, битно ти си добар. Гомно, само стресови ми правиш.
Ах мече мече...тешко ми е...што ли мислиш,што ли се мота во таа твоја глава? Точно,зборуваш општи работи,па после мене секакви мисли ми идат...Мораше ли таков муабет да ми свртиш?И онака ми е тешко што не сум покрај тебе,што не можам сега да станам и да дојдам да те гушнам,да ти ја бакнам раката,да те погалам по ногата и да ти посакам да ти помини што побрзо,да можев барем да те послужам со нешто додека не смееш да мрдниш...Да можев да сум до тебе Ах,ме боли! СЕ што сакам од животот си ти! Ете да си знаеш,ти си ми важен во животот,ти си ми цел,пошто со тебе сум среќна.А знаеш како боли кога не можам да те видам? Барем речи ќе се видиме,ќе најдиме начин...Дај ми надеж! Ах ќе си пукнам... Како и да е,лека ноќ најмило,јас пак нема да можам да заспијам... И запамти,ТЕ САКАМ САМО ТЕБЕ!
1. Никогаш нема да те заборавам... Само ти оди! 2. Знам дека нема да дигнеш раце од мене, дека ти баш и не знаеш како да го покажеш и искажеш тоа што го чувствуваш ама јас знам како дишеш Добро би ми дошла една твоја прегратка сега. Знам дека си свесен дека периодов не знам главата кај ми е, спремам испити и мило ми е што ме разбираш
Уффф како би ти направила сега онака ко на сликана. Кога ќе размислам подобро би те гризела и по вратчето... . Ај ај... ко ќе те видам пази му се
Мајка ти не е свесна каква убајна родила ..Ќе те јадам во најскоро време. Здивена сум многу, она вкрај, а ти денес беше преубав, мислам ти стално си убав, ама денес беше врв. Твоето, шо прајш арна си?? Ме терат да здивувам, уфф само да те имам, ништо поќе не барам. Срцка ми си, наредниот пат не оставам без поздравување Те сакам? Хмммм,рано е да се кажи Имај добра ноќ
Ме остави, ме скрши... дојде крајот на се, нема што повеќе да се каже... јас и понатака те сакам, само јас знам како ми е, се надевам само брзо ке помине...
Те сакаммм само тоа знам тоа ми е грешката во врската со тебе сакањето премногу ти се дадов и очекував и ти толку да дадеш...но не секој сака исто...незнам до кај ќе тераме и дали ќе биди крај или не ама знам дека виновна сум јас не требаше толкууу да те засакам
UPLAKAJ SPORTSKA ON SI ZNAESE AMA NE MU GO KAZA IMETO NA SIMON! A GORAN! E ON E U DRZAVNA BOLNICA GINEKOLOG.By the way Profesor im e Sapunov.Zivej si so komsiite, zasto I dve solji kafe ti kupiv, I sekoj den gi pijam a ti uste nemozes da svatis. I ke odi Dace, ke odi se Dodeka ne si kupis. jas se si imav AMA toa ti e majka si e majka, AMA ex makea bilaMozam uste mnogu istorii da ti pisuvam, ti osvesti se I gledaj sto pravis, jas ti kazav deka e malku a ti vidi, izracunaj , soberi, odzemi, brkaj rabota, on a go prai toa odamna, samo nie I spomenik ne I napravivme. I ostaj si gi site tamu [mod-kirilica:zsd9do51][/mod-kirilica:zsd9do51]
Те молам, те молам направи нешто што ќе ми ги извади овие посрани мисли oд мојата глава. Не сакам да ми се вртат по главата, ми ја полнат со вируси. Знам оти ме сакаш и знам оти не би ме изневерил, затоа биди умен и направи нешто убаво да престанам да се опседнувам со тоа неверство. Фала, пријатно!
Премногу си добар, од тебе ќе научам многу работи, затоа што спрема тебе сум лошотилок. Поради мене се караме. И ја имаш таа добрина да ми речеш, не се секирај, се' е во ред. Па јас да бев на твое место ќе седев нафуфлена 5 дена. Ти си таков, што би посакала секоја девојка да те има, најискрено ти зборувам. И никогаш нема да речам лош збор за тебе, и да речам дека си ми бил грешка, како што имам речено за претходните двајца. Знаеш зошто? Зошто си премногу добар со мене, а тоа ќе го памтам, секогаш. Никогаш нема да заборавам. Човече, ти си како капка, која треба да ја чувам нежно в дланка, за ништо да не ти фали. Многу ми значиш. Не сакам да те изгубам, посебно за моја глупост. I love u!
Значи, кога си мајмун - си мајмун! Но, кога си јагне... - па СИ јагненце најкротко, најнежно... Се надевам дека вечерва ќе имам убава роденденска вечер, а за тоа голем придонес ќе имаш ти!