Сакам заедно да се грижиме за сиромашните, болните, бездомниците...Да чуваме милион животинки, да даруваме љубов на помалку среќните од нас. Заедно да се молиме на Бога. Да го направиме светот подобар. Ти и јас. Знаеш зошто го сакам ова само со тебе? Цел живот си ми инспирација. Ми покажуваш како се остваруваат соништата. Како човек треба да дејствува, а не да стои отстрана. Ме учиш како треба да се прости и премолчи, да се задуши егото и гордоста. Како се бори човек за она што го сака, како човек треба слепо да им верува на чувствата. Не, не го ставам ова во минато време, зашто нашата иднина е заедничка, макар засега само и во моите мисли. Еден ден кога ќе видиш колку потсетувам на тебе, ќе се гордееш. Ќе сфатиш дека не си зборувал џабе, дека ги искористив сите позитивни совети и веќе не мислам на лошо. Веќе не сум откажувач. Ти ми беше и ќе ми бидеш учител, поддршка, мотиватор. А јас ќе ти возвратам на најдобриот можен начин. Можеби и го посакувам ова само со тебе, зашто само пред тебе можев да си ја соголам душата. Не знам да верувам на друг. Не верувам во ничија искреност. На моменти и тебе не ти верував, но реков дека Бог ќе ми ја открие вистината. Ќе дознаам дали треба толку да верувам дека си искрен, да се надевам, да го оставам мозокот за првпат настрана. Нека дојде денот кога ќе ме изненадиш пред врата, а јас силно ќе ти се џитнам во прегратка и ќе се исплачам. Ќе те чекам, но....ако ме читаш, не се задржувај предолго. Зашто мојата сила не е вечна.
http://www.youtube.com/watch?v=UDS64GQjbMA Спојлер И да постои оваа мила нежна надеж, за еден твој мал срамежлив бакнеж...
Глуфец мој Знаев дека ќе си се гушнеме и ќе си дремеме со дланките една во друга. Ти си мојот најдобар пријател. Со тебе ручекот е полн со љубов, радост. Не знаеш колку се радувам што имаш мерак за моите готвења. Драго ми е што сериозно ја градиме врскава, и не дозволуваме да не разнишаат фактори што не можеме да ги смениме. Со тебе секаде. И во сон. Фала ти што ме најде и дозволуваш да те мекнеам, да ти давам Љубов. А истата да ја добијам и јас кога најмалку очекувам.
JHDAV\lkdfbfdlksjva\a;nzv d;sj;nvlkds :@@:@@@2 KEEE TEEEEEEEEEEE ZGAZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И една буква од твоја страна ме прави да се вивнам во небото. И од една тока се чувтвувам прекрасно. Што ми правиш, аххххх, и после силна да бидам, како со тебе. И тоа твоите очи ангелски. Како и да , мора да сме искрени и се да си кажем, во очи. Колку и да те обожавам, колку и да неможеме еден без друг. Спиј милно, знам така и спиеш стиснато во тоа ќебето, како да си мало џуџе, а не џин кој одај го собира да не му штрчат прстите надвор
Не ми е гајле ако си од друг град, не ми е гајле ако немаш пари и ако живееш во забаталена депонија... Во твојте очи има сјај, на твојот шарм му нема крај, ќе те сакам до последната реченица... Да имам само уште еден ден, нема да биде многу различен мојот став за тебе цел свет да го заменам... И по жар ќе газам боса, само да го допрам твојот нос, кога поминуваш јас се вртам ко воденица... with your >
Молим те оди однеси ја колата во перална .....Господ само знае од кога не е испрана ми се крева косата кога ќе видам каков хаос е внатре
Уште на самиот почеток губиш поени кај мене. Јас ке чекам 2 недели и или ке расчистам со тебе 100% или ке бидам со тебе 100%. Се си мислам дека тоа првото ке биде. Али нека ... И онака што и да биде,ти самиот ми се врежа во паметот. Добро е што не се врежа во срцето. Си погодил каде да се залепиш Боље ке те чувам во мислите ,отколку да те чувствувам во срцето ... Но,како и да е,тешко е Сакам да се среди се,и помалку се надевам
Епа така, наместо да си шетаме на снегов гушнати, ние водиме инат разделени. Ако мислиш дека вака е ок, тогаш go to hell
Ја слушам, па ми текна... Send me the pillow The one that you dream on Send me the pillow The one that you dream on And I'll send you mine... А јас не спијам на перница
Svet je ljep kad se volimoooooo, kad se volimo! Море џубренце едно, има да те изгњавам утре, многу те сакам!
Колку е убаво кога си те сонувам. И цел ден сум насмеана од 6 до 6. Ех, што ми напрај бре.. ти се чудам
http://www.youtube.com/watch?v=FEV14Cndass ...to make you understand that to love you, feel you, till the time I see you again, It's the hardest thing.