Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.776
    While the world unravels
    we're kicking at shadows,
    and everyone around us
    is making up chaos

oh, I cannot find you
    I'm walking like I'm blinded
    am I saying anything at all?

2. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    633
    Допаѓања:
    797
    Ало вие, срце и мозок, нели бев доволно јасна кога наредив дека не сакам да се заљубам?

Марш бре, чинам, цел мој живот сум заљубена. Само што решив да си ја одморам главата, вие најдовте да склопите договор, предавници едни.

И да, не сум заљубена. Ич. Јасно?

3. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Се сеќаваш ли кога лежевме на твојот, толку повикуван во мислите, кревет додека не галеше звукот од плочата на грамафонот? Твоите раце ги испитуваа сите делови од моето тело, додека се чудеше на мојата младост и невиност, на сочноста на мојот дух, љубовта во очите и задоволството во тој миг. А вистината е дека веќе одамна не бев тоа, туку уличен скитник, збркчана внатре, не заслужна за било каква љубов и добрина. И ти кажав убаво, ти или ќе ме спасеш или ќе ме дотолчиш.

Утрово стоејќи на балконот и гледајќи во хоризонтот, борејќи се против ветерот и студот, се обидував да се сетам на сладникавиот вкус на нашата заедничка среќа. Зошто ми беше толку тешко тоа? Се сеќаваш ли на еден пролетен попладневен час кога срамежливо се гушнавме? Почувствував како ја душкаш мојата коса, којзнае можеби и ти се плашеше дека нема да ме видеш повеќе. И кога исто толку исплашено ја планиравме нашата иднина. Беше тоа многу повеќе од забава, лудост и искрена желба на девојче, тоа беше скокотлив страв кој сите патишта ги водеше кон исполнување. Мојата меланхолија тогаш беше само прав кој ти го истурка во еден здив.

Причините поради кои се откажав од нас можеби не се во тебе. Твојата стагнација и не беше толку голем проблем. Старата јас почна да ме гризе, кршливото и нежно срце не можеше да го поднесе тоа, мојата зла и темна страна ме обземаше, уживав во самата себе ко никогаш досега. Знаев дека не можам да дозволам да бидеш под теророт на мојата незаузданост.

На mamma-mia, LivingGlam и AnaKarenina им се допаѓа ова.
  4. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    915
    Допаѓања:
    2.038
    ТЕ САКАМ ! Немој да одиш :( :( ;(

5. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Секој крај е болен, па и овој, нека биде почеток на нешто за двајцата, ќе ни ги отвори очите, ќе не научи на грешките..ух!

6. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    душичката ме боли :( ;( ;( ;(
    кога мислам на тебе :(

7. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Ми недостигаш....ама не се јавувам јас прва па да умрам од плачење ;( ;(

8. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Koга ќе ми ја шлапосаш тоа устата на образ ми иде да те грабнам и да те силувам ебате...а не па да ме пољубиш онака вистински и да ме допреш here&there...па ќе се шекнам!
    Вчера ќе полудев колку ми беше блиску, се растопив...
    ама ај, не можеш да направиш некој со сила да те засвиѓа, камо да можеше, војна ќе кренев за тебе.

Мада...не е возможно да постои толкава хемија а да биде само од едниот нели? Некако потајно си осеќам дека има нешто, ама не очекувам ништо...

На WildCherry му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
  10. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.281
    Боже боже..
    Јас сум мислела на бифшиот?Не сум го вадела од мисливе?
    OMFG..WTF?
    Уште ти и твојата болесна и смрдлива љубомора што ме загушува.
    Аман бре!Аман!
    Што си викаш ти,јас да не те сакав ќе останев со тебе?
    Не.не неможам да ти се изначудам.
    Порано не беше толку љубоморен,а сега за да појдам до WC треба да ти се јавам и да ти кажам дека ќе какам.Ами ако ме фати брзиот?Што тогаш пак ќе ми се налутиш што не сум те прашала дали можи да одам да се по*ерам? :devil: :devil: :@ :swear:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  11. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    е браво бе да не ти пишев ,немаше ни да ти теткне за мене, а тоа што рече за 15 минути испадна 1 час и 15 минути-или така ми изгледаше, а кога ми се јави нели да ме земеш се налутикога свати дека не сум во Рамстор,па не сум Пепелашка да те чекам до полнок :P абе кукарачо една на што ти личам јас бе :?:
    се смрзнав а ти кутричок те болела кичмата , си сакал масажа оф гревче
    да може прво плати а после масажа(иако после тоа што ти кажав што ми лежи на душа, ама да бегаш од мене повеке од тоа што бегаш, а не масажа да ти правам :lol::rofl:) значи ми беше ДОСТА од тебе, и од сега важи out of my life&out of my way за тебе гнасо една(да даде господ врата на дискотеката да ти се заглави, па да не можеш од таму да излезеш :D) ти текнало на мене македонка-православна па ке ме дриблаш а, е ке видиме кој кого ке дрибла :!: имав сила да го преболам тој што највеке го сакав и ме сакаше а не па тебе што не сме имале ни физички контакт :fubar: ке ми треба време не велам не,
    УТРЕ Е НОВ ДЕН :sun:

12. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.880
    Сакам да не си толку далеку...
    Да си крај мене и повторно да се скупчам во твојата топла прегратка. Би ме излечил за момент.
    Само ти знаеш како да ми симнеш температура од 40степени и згора...
    Сакам да заспијам гледајќиги твоите црни очи без кои неможам
    :l:

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    ТЕ МРАЗАМ!!!! ТЕ МРАЗАМ СЕБИЧНА КУКАВИЦО!!! Љубоморен егоист!!! ТЕ МРАЗАМ!!! ПИЧКО ЕДНА,САМО ЗНАЈШ ЗА ТЕБЕ КАКО ШО ТИ ОДГОВАРА!!! НИКОГАШ ТАКА НЕМА ДА МЕ ИМАШ,НИКОГАШ!!!! ПА ЈАС СУМ ТЕ ИЗГУБИЛА...ТИ ГУБИШ! ЗАМИСЛИ СЕ МАЛЦЕ! ГЛУПАВ ЕДЕН,МЕСТО ДА ИМАМЕ СЕ ЗАЕДНО,МЕСТО ДА МИ ВЕРУВАШ,ЗАРЕМ ЗАСЛУЖИВ ДА МЕ ОБВИНУВАШ КОГА СУМ ДОКАЖАЛА ДЕКА СУМ САМО ТВОЈА? ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
    И одма одиш да се прошеташ со "другарки" и сега се запознаваш со нив! ПОКВАРЕН ЕДЕН!!!!

ДАЈ БОЖЕ ОВА ТЕБЕ ДА ТИ ГО ПРАВАТ,ГОСПОД ГЛЕДА,ПА НЕКА ТИ ВРАТИ!
    ;( ;( ;( ;( ;(

14. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Единствен, незаменлив... мој. Го сакам времето кое го поминувам со тебе. Зошто не ми даде да те удрам со топка снег??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  15. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Ти си мое злато, ти си мое сребро, ако те видам со друга ќе ти скршам ребро! :devil:

16. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Сакам кога ги носам твоите пижами. Или тренерка. Се чувствувам удобно, сигурно. Како да ме гушкаш ти, со твојата целосност.

Ми смрзна прееска.
    Ти ја испраќам сета моја топлина. :inlove:

На ines.h и teddybear им се допаѓа ова.
  17. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Идиот...ти си таков идиот и кукавица ела и в лице речими дека е готово не преку фб како деца мали...и сега сега шо ќе му велам на оние шо ќе ме прашват за тебе зошто се скаравме...незнам јас сум грешката не не сум јас јас дадов се од себе за да успејме како да ги заборам нашите моменти како од сега да се навикнам дека сум сама без тебе...ахх ова љубов за тебе ќе ме убие :( :( ;( ;( ;(

18. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    за тебе е песната..
    инспирација :$ :)

19. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    OOOOh ми падна камен од срце ....
    али јбг бе чоек сфати ме, тоа сум ја немам доверба јбг, знам што ми велиш, почекај додека да добијам верба амаан ...
    Знам дека и моево бедира ама таква сум :|

сонце си ми, и фала ти шо ми излезе во пресрет да разрешиме некои раб.

Како и да е со тебе сум ...

И да , нека започне више тој проект ... одвај чекам да ми го пратиш материјалот да зуцнам еднаш со тебе :*

20. ilovecupcake

ilovecupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    77
    Сакам да ми пишеш пораче за добра ноќ. Затоа што ги пишуваш најубавите пораки на цел свет. Ахх, како би те гушнала сега. :inlove:

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.