1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    коската ниту ја земаш, ниту ја оставаш....само лижеш одоколу....не ти се зема зошто сакаш уште да ја имаш слободата...а не ти се ни остава затоа што знаеш која сум и каква сум и дека нема да најдеш слично нешто баш по твоја мерка кроено.... :lol: :lol: :lol:

2. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    91
    На дечко ми ништо,ама има нешто што би му го кажала на бившиот,добив таква желба денес....Овој убав прв пролетен ден ме потсеќа на тебе,се сетив како пред некоја година уште рано наутро ми прати порака ''Сонце мое знам колку ја сакаш пролетта и чувствувам дека поради тоа мора денес да си екстра хепи па си велев може ќе сакаш да киднеме од школо и да се возикаме на убавото сонце'' колку само тогаш ме разнеши пораката и колку само убав беше тој ден :) И ете баш денес си се шеткам јас и те гледам тебе профрчуваш покрај мене со твојата Априлија уффф бев заборавила колку си секси на неа со чоколадниот тен кој сјаеше на сонцето и твојата црна цвиќера :D и тогаш мојот омилен парфем помешан со мирисот на твојата кожа која мене ми мирисаше на ванила остана зад тебе и ми навлезе длабоко во ноздрите и како филм безброј спомени ми се навртија во глава.Одамна те немам видено и искрено сакам да знам што се случува со твојот живот...сакам да знам дали се вистински муабетите што кружат....Хммм сакам да знам дали знаеш дека јас знам дека уште некогаш болно ти недостигам...и оние безброј разговори што ги направивме на скајп...зборувавме цели ноќи и тоа бош муабети во кои ти одвај чекаше да спомнам нешто за да почнеме да разговараме за она што некогаш го имавме,ама јас вешто ја избегнувам таа тема,не дека не сакам да знам што мислиш туку онака зошто го будиш она ѓаволчето во мене...сакам да ти кажам дека ти простив за се што некогаш ти бев лутна..тоа е тоа... :) Сакам да знаеш дека сум среќна ама не одрекувам дека некогаш и ти мене болно ми фалиш не физички.... туку времето кое го поминувавме заедно и оние ситници кои ги имавме она што ме врзуваше за тебе и онаа личност која знаеше безусловно да ме сака и која совршено ми одговараше...незнам ни самата зошто го уништивме она прубавото што го имавме...Сакам да ти кажам дека си минато и дека сакам и таму да останеш ама едноставно некогаш ми недостига твоето гушкање и она кога ми викаше срничке моја :)

На Crna Dama му/ѝ се допаѓа ова.
  3. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Знам дека ме сакаш не глуми лудило :lol:

4. Mila04

Mila04 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    68
    Nema ova uste dolgo da trae :!: :!: :!: :|

5. violetblue

violetblue Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    5.533
    Стани си геј кога веќе толку многу си ги сакаш другарите и сакаш да поминуваш толку време со нив :evil:

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.049
    Допаѓања:
    154.957
    На на на на постела мека бела и на неа лидуду ти и јас и на неа лили и на неа дуду и на неа лидуду ти и јас... :D :D :D

7. lolitaa

lolitaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    81
    ништо :lol: :lol:

8. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Maci edvaj cekam da dojde utre pa da bide.....toa sto se dogovorivme da pravime.....voznja....i ja......i ti........toa.......uuuuffffff

9. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.925
    Дека не сакам да се караме .. Небитни глупости ти се битни .. а не признаваш .. дека те сакам премногу..

10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.820
    Ех леле што би сакала да си се валкаме по тие лединки, ама да бидат преполни со цвеќиња и бубачки :D :D

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  11. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    zosto mi go pravis ova srce moe,koga znaes deka mnoooogu te sakam,ti si pricinata sto ziveam :!: te sakam

12. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    TE SAKAM BRE BUDALO :!: Bas bese dobar denes cel den i super si pominav,dobro e se spasi i ovojpat uspea da mi nadohnadis denes ubavo za toa sto mi go rasipa vikendov :evil: E bas te sakam vakov....aaaaaa ke dojde li toj den koga ke mozam da ti odoleam....mislam deka ne :D a i nesum normalna deneska dodeka ti glumev deka sum ti seuste luta te glledav i si mislev ufff kolku mi e ubav aaaaaaaaa LUDA SUM

13. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.256
    Допаѓања:
    43.718
    Дека е себичен, лежи во удобноста на фактот дека сега сме заедно подолго време и може да се однесува како да му е гајле за се’.
    Слушај!
    Имам лоша особина. Не знам да нијансирам. Затоа, земај или оставај. Ужасно сакам да ти се издерам во лице, зошто се лигавиш и не знаеш да разговараш сериозно со мене. Ни мјаукања, пискања нема да ме омекнат.
    Не рчкај лавица кога немаш оружје.
    И да, те сакам, ама што со тоа? Дефинитивно е колатерална штета, само за мене. :o
    Ај сиктер. :twisted:

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    91
    Кој к*ур си бе ? Што ми кажуваш? Мојата задница станувала премногу голема :o Сакаш да кажеш дека се здебелив и дека веќе не сум ти згодна како што ти бев?Ма гони се бе?Подобра задница нема да си најдеш... не ти затоа што никој не би те погледнал таков каков што си станал! И може звучи себично ама на мојата задница добила многу комплименти и ми нешто од совршенствата кои малку ги имам и си ја сакам и ти нема да ми кажеш дека ми станала ДЕБЕЛА И ГОЛЕМА!!!За џабе не се препотувам во теретана за да ми кажува некој кретен дека газот ми е голем...е да знаеш дека овој пат претера и дека нема да ти простам...Која е поголема навреде од тоа да кажеш ан девојка дека и се здебелила задницата :lol:

15. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.053
    Допаѓања:
    137.016
    Аман веќе со тоа службените патишта. Сакам да го кренам куферот, а не да седи на сред соба! Ама не како минатиот пат, да го кренам, па да го извадиш за 2 дена.
    Празно ми е без тебе.

16. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Сељак :!: Кај си цела недела те нема ни на мсн ни на фб :evil: Мочко еден да се појавиш во најкраток можен рок и немој многу муабети да ми тераш со онаа кучкана :!: ЈАСНО :?: :!: :evil: А и ќе заборавев-те сакам скапан еден ;(

17. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    Nikogas ne veruvav deka tolku interesen bi mozel da bide brakot... mnogu bev tazna bidejki se razdeluvav od moite najbliski, i bev ne sigurna dali ke mozam da prodolzam odnosno da pocnam vo edna nova sredina... no ete po nekolku meseci se uveriv deka ne pogresiv, i deka momentalno sum naj sreknata zena na svetot (a se nadevam deka taka ke bide i ponatamu) Te sakam zivote moj! :oops: :D :D :D :D :D

18. Braveheart

Braveheart Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    609
    Допаѓања:
    94
    Еиииии од кога ти на работното место на другар ти?! Баш ми стана чудно, претходно никако те немам видено.Или пак овој ти пренесе дека дека поминав од таму, па ти зовреа хормончињата а? :lol: Море, морееееееееее машки мрежиии :lol:
    Како и да е ми годеше интересот :roll: :oops:

19. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Баш сега би му кажала ти си човек кој нема однесување, кој не знае многу работи а се правиш дека се знаеш, алоооо астани малку, спушти се на земја, па не се врти светот околу тебе, а со тоа шо ми го направи никад више со тебе...ми разбуди некои чувства шо мислев дека никогаш нема да ги имам за тебе...

20. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    Imam da ti iznakazam mnogu raboti sto treba i ne treba..ama sto deka?!Koga ti nemas namera da regiras na nisto samo begas od problemi iako i vo niv celo vreme si..Ne znaes kogo razocaruvas konstantno i kogo gubis..Koga ke najdes nekoja ko mene javi se!Gjubre!

На Crna Dama му/ѝ се допаѓа ова.