Немој ти на мене дарлинг..Еј,чекај бе малку.. Значи ти кога сакаш тогаш а? А не сакаш ни еден убав збор од мене да чуеш?! Што си мислеше ти бе,дека се заљубив во тебе?! Интересен виц.. И што,пак ѕвонеше синоќа...Скапувај...Ќе се видиме пак,ама горе! Фингер! Овоа па помалово... Немој ти мене да ми го креваш егото,мали,знам јас колку сум убава,имам дома огледало.. Кретен! Ами тој па другиот... (како ми текнуваат еден по еден ) Ми доаѓа,кај си бе кукле,и тој нешто ми ласка...Губи се бре од тука пред да те убијам! Е така! Јасно ли ви е на тројцата или да?
Евита...а ни ти не си лош. Танго бејб?! http://www.youtube.com/watch?v=gm4TAI7- ... re=related Фантастичен си кога играш...а знаеш што мислам за мажите што знаат и сакаат да играат.
Ќе биде се во ред... Се ќе се врати во нормала, само малку да се потрудиме. Те сакам, знаеш... Најсреќна сум затоа што те имам... и фала што ме трпиш кога имам нервозни испади...
Ти си тој што во очи будиш пламен и поубав го правиш овој град Ти си тој што со нежност топиш пламен по тебе душо чувстувам глад. Се ке направам да те зачувам ... Ова срце најде лек ќе те љубам еден век Секој ден, секој час да те гледам, да те милувам јас Влегов без никаков грев во твојот свет. Верувај премногу те сакам за тебе се би дала Ме чуваш ко да си ангел мој, ангел мој Те најдов тебе љубов моја сигурна сум дека ти си тој.
Така а? Не знам која бесе таа на телефон и не ме интересират. Не сум љубоморна, па не си со мене... мојш да си прајш што ти душа сакат. Женкар. Знам зш не си со мене. Само зш не сме во ист град, тебе ти требит само средство за мување а јас то ниту сум ниту ке бидам! Јасно ти е? И да не ти е ич не ми е гајле! Прај си шо сакаш само ке ме бараш и ти мене ќе видиш како е!
Се согласувам Лилит. Ако мажот знае да танцува,дајте му втора шанса...Ова е стих од песна... И да не бидам оф топик... Пробај ме. И ќе видиш дека сепак не сум толку слатка колку што ти ми велиш дека сум. Ќе ти го загорчам и онака патетичниот живот.
Срце, душо, џигер мој магарешки....да знаеш само дека уште мислам на тебе, и те сакам..ахх ајде барем на цигарче да шетневме низ маало како во старите денови, коа скришно се срекававме, па и кафе ако сакаш пак ке варам, а ти ке ме бакнеш со изговор дека си морал..повторно во тој момент ке се сецнеш дека имаш некоја што те чека....те сакам но не сакам да знаеш, и така си доволно во облаци знам знам умарам понекад, али убаво ни беше 2 години заедно нели..како и да е...сега поласнав не правам више такви работи, сакам да си си среќен. Буби тебе јас....гушкец
Јас само давам, и давам и давам... За ништо во врска со тебе не сум се себичела. За ништо! Во секоја ситница пробувам да ти угодам. Барем еднеш биди реален, еднаш. Јас повеќе сум заслужила.