Ми недостига оној стариот ТИ... оној со кого бев баш секој ден, оној кој знаеше спонтано да ме погали, нежно да ме погледне, да ме запознава со неговите другари, да ме прави да се чувствувам посебна пред други девојки... баш ми недостигаш, но знам дека таков веќе никогаш нема да бидеш мој ...
Едвај чекам да ми донесеш пица мммм фала ти што мислиш и на моево стомаче, да се најадам па да си легнам
Како можам да ти кажам сакам те. Како можеш да ми кажеш дека ме сакаш. И пак да не сме заедно. Незнам на каде ќе оди оваа ситуација. Сакам да бидам со тебе. Сакаш да бидеш со мене. Но зошто ова. Зошто?! Кажи ми која алтернатива да ја употребам веќе? Која?!
Ти благодарам што си со мене и што не се откажуваш кога ќе ме фатат "луди" моменти и не знам што сакам
Многу ми недостасуваш ! Фала ти што ме трпиш знам дека сум досадна,напорна,замарант Те сакам највеќе на свет, затоа што си заслужил
Знеш како викаат / Од к *ур на к *ур девојчето се одомаќини... ете така и ти од вагина во вагина ќе се одомаќиниш, што се грижиш..
Да кажам малку е, сакам само да можам да те допрам сега, со поглед ќе ти докажам уште еднаш што се будиш во мене...
знам дека су г**це смрдливо, и иако викаш НЕМА ВРСКА, знам дека ја уништив вечерва. Ама стварно ме болеше и сеуште ме боли стомачето од добиеново . И немој толку да се грижиш до утре ќе сум како нова, и ќе надоместам за денес те сакам до небото и цик цак назад
Те љубам на некој свој, посебен начин до кој се надевам ќе допреш по некоја патека. Оххх...да знаеш колку само би сакала за момент да направиш нешто такво. Ами уште колку само денови има додека да се видиме? Ни јас ни ти не знаеме. Никој не ни зборува за тоа. Зошто? Те љубам на некој свој,посебен начин до кој се надевам ќе допреш по некоја патека. Ајт. Спиј лутко еден.
као шо ми беше цел ден тапааа ти срце ме дигна у облаци за 5 мин оо душлеее какво беше целото утепано уморено од пат цел ден беше на волан,цел ден смрзнато и на крај пак одвои еден саат за мене лупнавме еден секс на брзинка ама тоа не беше така убаво како тоа што пола саат само ме гушкаше и ми ги бубнуваше обравчињата прво еденото па другото да не се лутелооо оооооо колку ми беше убавооо ааааа Среќна сум што те имааааам! кратко ама најслатко си поминав...
Денес е нашиот ден.Се надевам дека засекогаш ќе останеме вака среќни и ќе бидиме заедно како и овој ден.Те чекам вечер да дојдиш.Посакувам да те гушнам силно ама многу силно.Те сакам мило
Те сакам повеќе од се на светов. Сакам сега да сум до тебе додека спиеш, и да ти заспијам на рамо... Те љубам многу.