Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.257
    Ми се пие кафе :coffee: , Чекам повик да пиеме по едно, само чекан да не ме удри :D

2. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Веќе и сама незнам шо да кажам... |( Абе џабе и да кажам...Веќе ми е преку глава се.Или ќе направиш и ти нешто или пропаднавме,готово.ЈАс кревам раце.Не можам поќе,се уморив.САмо ќе си чекам.Шо вика Ади,само чекан да не ме мани.Ама знај,нема вечно да чекам,планирам и јас да си го средам животот,не само ти.Треба да мислам после и за работа и кај и со кој ќе живеам.Прекини да бидиш себичен! Ете тоа не доведе до овде...Себичен,самоуверен и тврдоглав.Е ај да видам до кај ќе тераш така...
    Направи нешто додека сеуште можиш! :fubar:

На firequeenn, Pelikuna, crazylady и 3 други им се допаѓа ова.
  3. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Кажа дека ке се јавиш, нигде те нема..
    Веќе сеедно ми е верувај, толку траеше загреаноста за тебе ;) прави што сакаш, нема да терам инат ама сеедно ми е :)

4. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Разбуди се бе коњу!!!

5. no.name6

no.name6 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2012
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    57
    уште денес чекам :^) и после :@ :devil:

6. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Редно време дојде еднаш да ме сонуваш. Доста јас цел месец со тебе и дење и ноќе се мачев. :D

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    Песната се' си кажува.
    http://www.youtube.com/watch?v=ZYZYqkAM9uI
    In a haze
    A stormy haze
    I'll be round
    I'll be loving you
    Always, always

Here I am and I take my time
    Here I am and I'll wait in line
    Always, always

:l:

На Noemi, LivingGlam и crazylady им се допаѓа ова.
  8. Belieberka666

Belieberka666 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    144
    би му кажала само едно: I will always love you

9. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Ми недостигаш , сакам да те гушнам :hug:

10. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    како ми идеш на живци :@ :@ неподнослив си да знаеш

11. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Не летај во облаци за твое добро :emo:
    Нашето се виде одамна ако не се замараше ТОГАШ немој ни СЕГА ]:)

12. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.776
    Не сум ти тебе лута, зошто би ти била?
    Ти беше нормален пред да ме запознаеш мене.
    Ова се само последици од моите постапки, ништо повеќе, јас те направив ваков.

13. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.840
    Доста (па и многу) беше кажано денес. Така да, немам што повеќе да кажам, се надевам ќе биде подобро :|

14. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Ти и јас со нашиот инат не одиме никаде. Тапкаме во место. Ама ти правиш да биде вака, јас не.

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Јас ако молам тогаш ќе се вратиш...епа не молам дете свати јас не пишам прва ти пишиш шо значи неможиш без мене..јас колку толку издржвам...јас не згрешив за да молам..ќе се акам од земја ќе плачам ама да молам никогаш па знаејќи дека за ништо не сум крива..офффф :(

16. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    :@
    Јебем ти матер!

Екс Само се надевам дека ќе дојде ден кога ќе ме молиш и работите ќе се свртат!Јас со тебе фино,културно,а ти помочко ??! Ме тераш у пм :^) Ејј незнам дали си слушнал за КУЛТУРА! Простак ни еден!

А ти па дебел?!? Ти пишам од вчера,колку ми фалиш и се тоа и не ти е страм после се тоа што го имам испишано да не ми вратиш ни со смајли ? Божееее :@

17. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Love is all that I can give to you ...
    А ти давам уште еден куп други работи, разбирање, поддршка, толеранција, трпение, доверба, утеха, тука сум во било кое време за тебе ...

Само на едно прашање одговори ми, зошто, зошто по ѓаволите ја злоупотребуваш мојата добрина?

Некој ѓавол од внатре ли те тера така да се однесуваш, до психа ли е што ли ти е не знам, не разбирам, и губам сила.

Мислам, за што се извини овој пат? За тоа што во најтешкото не можеше да одвоиш две минути? За тоа што во најголемата болка ми спушти? За пеколниве поминати три дена? За се што ми приреди во Јануари? За што се извинуваш? Кажи ми, затоа што не е една работа на списокот, да знам барем што да шкртнам.

Ниту нешто ти е забрането, ниту барам од тебе кој знае што, и не разбирам како можеш да ми речеш ти си ми се во животот, а некако со делата друго да покажуваш. Или не знаеш да покажеш, или си неискусен, недоквакан, непрокопсан, не ни знам кој збор да го употребам, или не знам што е работата. Не знам зошто ако се тргнам од тебе правиш се и сешто да не ме изгубиш, штом простам по одреден период пак стануваш рамнодушен. Дали ти станува досадно затоа што сум добра? Затоа што на твое а јас на, затоа што ти ваму јас ок таму? Дали треба да се преобразам? Што да сторам повеќе не знам, навистина не знам.

Мислам не викам да не се караме, нормално е да се караме, ама смаено ми е од нашите кавги. Или тече мед и млеко, или пукаат громови, се кршат телефони, се урла, се навредува. Последниот пат работите што ги кажавме ... па ајде да речам дека уште ми тежат и ме жежат.

И навистина ако денешново јавување и муабет ти беше со најдобра намера, тогаш слободно можам да кажам дека врската ни оди во правец пиши пропало. Среќа што знам дека не ти беше повикот со таа намера со која ми рече. Со години сме заедно, сериозно мислиш дека не знам кога лажеш? Сериозно ли? И се обидуваш со мојата психа да си играш ... не ме зезај човеку.

Мука ми е веќе. Над главата ми тежат триста други проблеми, зошто си ми додатен проблем? ОД тебе се бара само да бидеш добар, а не идиот... знам дека ме сакаш верувај ми не сум се посомневала, ама сакам да знаеш тоа да го покажеш, како што јас знам да покажам дека твојата среќа ми е побитна од некои други работи.

А дали ти сакаш да ме гледаш среќна? Кога последен пат си направил нешто за да си речеш, еј чекај ова ќе биде за мече, да ја видам како ми се смее како што знае само таа ... кога беше тоа паметиш ли? Или сега јас кога сум во најголемата болка не можеш да излезеш, гости имаш? да ти се случи тебе нешто јас ќе истрчам и не знам кај да сум.

Тоа е малата разлика помеѓу нас, што јас давам се, а ти си себичен кога се работи за љубов. Затоа што знаеш дека сум тука, и ја пружаш само кога сум на работ да прекинеме.

Ако навистина ти значам колку што викаш, научи се да го распоредиш убавото однесување за постојано, не само во разделбите, и ќе имаме многу ...
    Не ме терај да бидам идиот, не сакам и не сакаш, а знаеш дека можам.

Имаш 23 години, ако навистина не можеш без мене почни така и да се однесуваш. Нема да трпам повеќе да ме шуткаш и да не бидеш тука кога ми требаш, и да не можеш 5 минути да одвоиш, а на две минути живееме, никогаш веќе не прифаќам ни еден банален изговор ...

Ако навистина не сакаш да ме изгубиш, ако насолзените очи не се лага ... освести се те молам. Пред навистина да биде касно, затоа што јас сум само човечко суштество ... и се што ти пружам тебе, можеби ќе се најде некојд руг што ќе ми го пружи мене...
    Тогаш нема да ме боли, затоа што нема да е љубов ... А љубовта боли, со тебе тоа милион пати си го докажавме... но кога болката на вагата ја победува љубовта сиот труд е џабе ...
    Епа не дозволувај сиот наш труд да е џабе.

Љубовта е игра од двајца ... не сакам да ја играме сам по сам затоа што те сакам, исто како и секогаш ... исто како и првиот проклет ден на скаличките кога за прв пат ми ги допре усните ... и беше зима ... можеби затоа и зимата толку ја сакам ...

На Libera, Izaabella, L-enna и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
  19. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
  20. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    204
    Знаеш колку ме правиш горда?! :inlove: Му благодарам на Бог што те запознав! :nod:

На AlanisM му/ѝ се допаѓа ова.