Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Дека не заслужуваш да бидам со тебе, едноставно се промени, не си веќе оној истиот во кој се заљубив. Зарем не гледаш дека некои твои дела и зборови ме повредуваат, дека секоја моја солза е поради тебе. И пак и пак ти не се менуваш. Добро човек си ти или што си?
    Не, јас веќе неможам вака. Искрено самата сум си крива, премногу ти дозволувам за некои работи и се обвинувам самата што сум таква. Ама од сега златен нема веќе така ти со мене...

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.
  2. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    590
    Дека го сакам

3. Femina...1

Femina...1 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    28
    deka nema nikogas da go molam.. nema da mu kazam deka go sakam se dodeka on ne go kaze toa prv (a toa e malku potesko), i deka sakam prv decko i SE da mi e on!! :)

4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    би му кажала дека ми е ДОСТА од ова негово однесување

-не можеме да се чуеме, не можам да ти вртам -имам висока телефонска сметка
    -не можеме да се видиме-на работа сум постојано, смени, глупости
    -не можам да трошам пари-заглавив месецов со автомобилот

ПА ШТО МОЖЕШ ТИ. ЗА ШТО СИ МИ ПАРТНЕР БЕ
    не можам ова, не можам она
    па подобро да сум сама, барем ке знам дека сум сама, и крај на приказната
    СМАЧЕН СИ МИ, не можам да те поднесам(се прашувам ДАЛИ да ти купам подарок за Валентајн)

5. no.name6

no.name6 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2012
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    57
    ѓубрееее,не вредиш

6. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Велат what doesn't kill you, only makes you stronger..Точно, човек од лошо и од грешки се учи, неубавите работи на прават да бидеме поцврсти. Да дојде можност да удрам delete да избришам се, да поправам се што сум згрешила, одма би го направила тоа. Единствено не сакам да си ја тупам главата со прашањето зошто бев толку глупа?
    Не сум патетична, и ова не ме прави депресивна, само ете понекогаш, се навраќам на овие работи. Мислиш дека не знам дека се глупости? Немој да се грижиш, истата сум, тоа што бев и кога се сакавме.. Живиот човек на све се навикнува..

Највише што би сакала да ти речам е ДА МИ СЕ ВРАТИШ, НАУЧИВ КАКО ДА ИГРАМ! Ама што чаре од тоа?

Едноставно.. i'm still standing at the same place you left me, i didn't even wanted to move on! :)

7. snezan4e

snezan4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2010
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    1.203
    Немој да мислиш дека со тоа што се сексавме престанав да ти се лутам за тие некои работи,тоа само хормоните ми удрија во глава.Секс за секс,лутење за лутење, така да зи знаеш!

8. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Те сакам бе ее ти си мое бебее и сакам бебее :* :inlove:

9. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Знаеш, неизмерно сум му благодарна на Бог што се појави, благословена сум што си дел од мојот живот и се молам да останеш засекогаш. :)

На crazylady, julie77, Nightwalker и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Ми фалиш хани :( Јас без тебе 5 дена ејјјјј знаеш ли колку е тоа а?Ама знам дека и на тебе не ти е лесно :) Лошо ми е ,ми се врти,повраќа а и овој мензис прави уште повеќе да ми недостигаш.Еве ме мене, се вратив.Те послушав и го оставив снегот и друштвото и пак дојдов во ова загушливо Скопје, а ти?Сега кога ми е вака тешко, кога времево ме прави уште подепресивна, кога сите хормони ми скокаат до плафон ти мора да си ноќна смена ;( Те сакам тука до мене.Сакам да се свиткам во клопче и да ти се припијам, а ти да ме гушниш онака силно како што знаеш.Но ништо од ова, ќе го чекам наредниов ден.И уште еднаш ќе ти кажам- ти ја МРАЗАМ работата :@ Уживам кога те гледам во униформа облечен, али овие ноќни смени ми се душман да си знаеш :devil: И за крај би ти кажала: Командире мој, утре има да ти наплатам скапо поради ова што не си тука сега до мене.Овие два слободни дена што ги имаш има да ти ја извадам маста, што би рекол ти ќе видиш која куќа јаде мрсно :rofl: :rofl: :rofl:

11. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Идиот си,стварно! Неќам да те видам повеќе! Султан или бег не ти се рамни,арно со не си владеел со нив,глави ќе си сечел без милост :x Се мразам и себе си,што верував во тебе! :doh: :tmi: Не ме заслужуваш,не заслужуваш ни една жена на планетата за таква мака да јади со тебе...Го молам Господ ум да ти даде да се смениш малце кога тогаш,за да не го проживееш сам животот...

;( ;(
    Did I say I'm crying? No,I'm not,it's the rain...

12. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    Aбе премногу фино дете си ... Многу мислам...

Штета ...

Нема кој да те утепа :|

13. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Ништо не ми предизвикува толкав страв како помислата дека ќе останеш само спомен, далечно сеќавање, кое колку и да е убаво, ќе остане само тоа. Те молам, не дозволувај.
    http://www.youtube.com/watch?v=141NaoUL ... re=related
    Znam da nije lako zivjeti sa tim
    znam, al' ipak svaki novi dan na nas me podsjeti
    da je moglo biti sve bolje i drugacije, al' te nema
    da je moglo biti sve kao nekad, kao prije
    kad su te ruke grlile...

На crazylady, fallenangel, srcekrsacka и 4 други им се допаѓа ова.
  14. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    I hate the way you talk to me, and the way you cut your hair.
    I hate the way you drive my car.
    I hate it when you stare.
    I hate your big dumb combat boots, and the way you read my mind.
    I hate you so much it makes me sick; it even makes me rhyme.
    I hate it, I hate the way you're always right.
    I hate it when you lie.
    I hate it when you make me laugh, even worse when you make me cry.
    I hate it that you're not around, and the fact that you didn't call.
    But mostly I hate the way I don't hate you.
    Not even close, not even a little bit, not even at all.

"10 Things I Hate About You"

На baguf4e и L-enna им се допаѓа ова.
  15. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    сакам кога си љубоморноооооооо хуху те сакам зш те сакам а сакам да те сакам! :wasntme: :emo:
    трапавче лепо спавај мене сањај ајт добра ти ноЧ! |-) :* :inlove:

16. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    аа извини ама никогаш не се трудеше никогаш не можеше не сакаше не си сјаен ама воопшто!и ова е одговор на мојето поведение да ама немој да мислиш дека ти си тој што ме остава.....и можеби не бев совршена ама додека бев со тебе со тебе бев барем физички...незнам каде се изгубивме незнам каде....

17. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.281
    Ти купив нешто ама не ти кажувам ее сакаше да го видиш преѓе ама нема! -.-

18. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Смачено ми е од твоите принципи и убедувања разбра? Мисли си шо сакаш! Во кој век жиивееш бе ти? Или па да те пуштам во Ирак ако сакаш...Море шо сакаш прај! Ќе бидиш добар,не крај и не чиниш,епа нема поќе така! И мене ми пречат некои работи.Шо се мислиш ти,светец? Море ѓаолот не ти е равен! Беше некогаш ангел,ама си ја продаде душата. А јас нема да те придружувам во пеколот да си знајш! Сакам мирно да си го живеам животот.И прекини да ми пишуваш и да ми солиш памет! Ко ти мене не ме разбираш,и јас не можам да те разберам.Бев коректна,ама ти не,иако се прикриваш.Епа продолжи си по твое,ама без мене! :envy: ]:)

На Libera му/ѝ се допаѓа ова.
  19. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Го мразам тоа што кога сум со тебе го губам сопственото јас, слаба сум на тебе, се’ што ќе ми кажеш правам. Го мразам тоа, го мразам. Ти се препуштам на тебе, прави со мене што сакаш, кога веќе не можам да го променам тоа. Преска сакав толку многу работи да ти кажам, сакав да прекинеме на кратко, додека не размислиш што сакаш, но не можев, останав нема пред тебе. До кога вака? Те сакам, ама не заслужуваш.

На Femina...1, crazylady, baguf4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Ме нервираш,мочко еден......Што се правиш на триипол,или на на шесипол?Па се кажува сакам или се премислив,и чувствата се за да се покажат а не да се кријат во себе,кретенуууууууу.......Само зборови,а дела,дела никаде.чекаш за се јас да те прашувам,па ми се смачи од тебе.Вложи малку труд или ќе ме изгубиш да знаеш.