Никогаш нема да се промениш... А и подобро што е така. Те сакам таков каков што си, со сите добри и лоши страни, со сите убавини и несовршености.
Фала ти на преубаво поминатиот ден!!!Сеуште не можам да поверувам колку работите се сменија на подобро Се надевам дека ќе продолжиме вака
Дека едвај чекам да ги догледа епизодите што ги пропуштил од House, за секое јавување да не биде - Што правиш? - Гледам House
Кога разговарам со друг примерок од твојот пол многу работи ми се разјаснуваат. Среќна сум што сум со тебе, благодарна сум што гледаме во ист правец. Те сакам, таков амбициозен и успешен. Несвесно ме движиш напред.
Тешко ми е ,чувствувам огромна празнина и тага ,ништо не е убаво без тебе ,ти беше единствената радост во мојот живот :'(
кога те запознав пред 1 година не мислев дека ке биде вака...а тебе не ти е гајле...или ти е незнам веќе шо да мислам
Убаво ми беше денес.Вака сакам да ми биде секој ден,да ме фаќаш за половинчето и ме вртиш во кругови.
Ја земам вилана од гаражана долу, па ќе ви кажам боц-боц та тебе та нејзе! Едит: http://www.youtube.com/watch?v=-X7ok_0fIkQ Чисто пријателско поздравче! :geek:
Цеееел ден ова прашање, и вчера вечерта богами Ќе ти купам убаво поклонче, остај ти што зборам, ќе видиш утре која е Плавуша
**** бре душо, **** бре срце умирам, загинвам за тебе, кај и да одам тебе те гледам, срцево мое ќе пукне. Аман **** бре! Име мое убаво, те . Без да знаеш, де.
немаш поим колку ми е мака што ретко се гледаме....ахххх што беше убаво кога живеевме на 1 минута разлика еден од друг