Не е битно.Ништо не е битно, ни јас, ни ти, ни денешниов ден, ни тоа што се случило, а ни тоа што се случува во моментов помеѓу нас.Важно е само што ќе се случи во иднината.А знам дека таа има големи планови за нас двајца
ајде дојди си побрзо од работаааа ми фалиш ти,ми фали твојот мирис,ми фали твоето гушкањеее сакам да те видам ааај не си свесен и тоа колку многу сакам!!!! Дојди да си надоканидиме за тоа што цела недела нема да се видиме ааа денес од мене имаш еден јак секс и едно 3 4l винцее а од тебе не барам многу само да се расположиш и да свршиш у менеее и да ми напраиш бебчеее
Не ми е потребен твојот поклон туку само твојата прегратка и љубов... И ајде тргни веке па,и бакнежите во живо да ми ги дајш а не на чат
Море ич нема да му зборам, ќе му врзам две заушки директ. Ми треба, а него го нема! Едит: Само што го пишав ова, ми ѕвонеше. Истата секунда. И ај после оди пожали се...
ТЕ САКАМ!!! ТЕ САКАМ!!! ТЕ САКАМ!!! ТЕ САКАМ!!! Спојлер Не ми замерувај... понекогаш ми е тешко да се контролирам кога сум до тебе.
Прво ти благодарам за убавиот поклон,стварно ме изненади.А и убо чоколадото убо,уште едно да ми даеше ќе изедев Пс:Повеќе се издрадував на писмото што ми го пиша.. Можи не беше ништо посебно за тебе но мене ме расплака,само незнам дали од среќа или од тоа што се смеев
Драго ми е што не ги форсираме нештата, што се сакаме без разлика на се. Ако ми ги мразиш роднините, ако ти го мразам селото, гајле ми е за се. Ние сме си ние, глупави, паметни, инаети, попустливи, љубоморни или без грижа. Ние сме ние.
Стварно очекуваше дека ке ти дадам одг на твоево прашање дал сум заљубена ??? Аааа нејќеш мило ..... Толку беше .... си кажав на време шо имав да си кажам сеаааа чекај на некоја ливада ....
Воопшто не ми е битен овој ден, ниту некогаш сум била возбудена и не верувам дека некогаш ке бидам.. За мене е само обичен вторник, некој што се сака слави без повод, а ние ги имавме многу.. знаеш и самата дека не сум романтичар.. ако има планови за нас, ако има иднина, не е битен денот! не сакам да ги форсирам работите, знаеш и самиот што чуствувам за тебе, без разлика на се..
Те сакам како првиот ден, како првото лето... Кога ќе погледнам назад имаме толку нереално убави спомени,на момент ми се чинат филмски... И фала за убавите зборови. И уште еднаш, Те сакам! Иии.. http://www.youtube.com/watch?v=uwdaIVBPE2w Дури невозможно колку е доловено, со секој стих.
Денес се топев во твојата прегратка. Срцето ми играше кога гледав колку си среќен. Си ветивме дека секој ден ќе ни биде како овој.. нека биде така.. Те сакам љубов моја..
Колку си најмил,најпрекрасен,најдобар..Колку ме правиш се посреќна и посреќна како што деновите изминуваат..Колку ме исполнуваш со љубов и позитивна енергија..Фала му на бога што те испрати во мојот живот и му се молам засегаш да останеш во него. Ти си најмил мој
Се сеќаваш на СЕ, куче едно На секој настан детал и ситница Иако беше пред повеќе од илјада ноќи Ах леле....мало мало, 2 метра
you cant imagine how desperate you look kay, if we were together and stuff, here's what I'd say to you (just to make u laugh, cuz u know I hate these stupid holidays): Roses are Red, Grass is Green, I want you in my Bed, If you know what I mean... And your answer would beee...