Самиот си одбра! Само да знаеш. Имаше избор, не да немаше. Не те доведов во ќор-сокак. Ти дадов избор, си избра и си доби. Сега шибај. Ќе биде тешко, да! Запомни само, она што нема да не убие само ќе не направи поцврсти. Секој од нас посебно.
Ти бе се роди ли со мене па вакви телепатии се случуваат кој ѓавол ме натера да мислам на тебе у последно време и еве го среќен ден на вљубените вечно ќе те сакам знаеш шо мајка ти да си ја сакаш вечно прекини веќе да се подаваш одвреме навреме .......... уфф колку те мразам уствари не тебе себе си се мразам што мислам на тебе и не ми се прави многу наивен демек многу си добар... фала што ме потсети дека на Купидон треба да му се одзема таа стрелата веќе еднаш
Каква коза ќе испаднев ако не дојдев денес кај тебе како што ми беше на ум. Знам дека на моменти сум идиотка, треба да ме акне некој од земја НАЈОЗБИЛНО. Ама па... ти прв ја зезна работата дека "нема да излагаме",а всушност си ми подготвил романтично изненадување кај тебе дома. Од каде да знаев, јас, 3 дена планиравме дека ќе идеме на вечера, затоа си го напрчив носето коа ми кажа ШТО ИМА ВРСКА АКО НЕ ИЗЛЕЗЕМЕ ДОЈДИ КАЈ МЕНЕ, САКАМ ВЕЧЕРВА СО ТЕБЕ ДА ЈА ПОМИНАМ. За прв пат ме налути по 7 месеци врска. Криво ми е што ти го повишив тонот на телефон, ама не знаев дека намерно се инаетиш за да загризам на мамецот и да дојдам кај тебе. Инаку си поминав преубаво, душо моја. Ветувам дека од сега нема да мрчам ако има промена на план зошто сигурно имаш нешто поубаво спремено за мене. Ми се допаднаа сите 3 поклони, иако не си требал ништо, доволна беше цела атмосвера кај тебе дома за да ме оставиш со отворена уста! Како што ти кажав прееска ќе пишам и тука, твоите поранешни девојки не се свесни каква услуга ми направиле што не знаеле како да се однесуваат со таков човек каков што си ти. За тоа можам да им кажам едно огромно благодарам!! Те љубам, за тебе пешки би одела до крајот на светот!!
Колку те сакам толку не сакам и не можам да бидам со тебе .. и фала што направи денеска да се осеќам осамено, толку многу што да немав дечко ќе се осеќав 100 пати подобро... ти само продолжи со твоите желби и нагони за други девојки...
ти благодарам за сите мали нешта кои ги правиш за мене..за јас да се чувствувам толку прекрасно.... ти благодарам за разбирањето и за вчерашната вечер (прекрасно беше). ТЕ САКАМ НЕИЗМЕРНО МНОГУ!!!
Продолжи да се занесуваш... ама јас ако се заинатам е тогаш сварно си наебал, онака пријателско предупредување
Срце мое, јас повеќе не можам со тебе.Многу ми беше убаво, ама морам да продолжам, морам да почнам да барам нов плен.Секогаш ќе бидам покрај тебе и ќе чекам кога ќе бидеш спремен, ама до тогаш, не очекувај дека ќе бидам сама, зашто јас не го заслужувам тоа...
Сега нема повеќе да ширам негативна енергија. Дознав кој бил изворот на истата, па ќе гледам да го притушам.
Фрлив све што ми даде.Незнам само како тоа сите знаеле дека си женкар а ја заслепена и глупа мислев дека ств ме сакаш.Ама ај бидна.
Те обожавам Знаеш кога ми треба простор, сама да се справувам со своите демони. Знаеш кога ми е потребна твојата прегратка. Знаеш кога да ми го понудиш рамото, да се исплачам, без непотребни зборови. Знаеш кога не треба да ми кажеш I told you so. When I`m feeling blue,all i have to do Is take a look at you, then I`m not so blue When I`m close to you, I can feel your heart beat I can hear you breating in my ear Would`nt you agree, baby you and me, we`ve got a groovy kind of love http://www.youtube.com/watch?v=HsC_SARyPzk
Абе Бог да чува,кај и да одам се некој ми личи на тебе Ете,вчера,тој што бевме заедно на маса,ми личеше на тебе,па кога застана до мене,лелее кога ми замириса исто како тебе,абре ќе полудев. А тебе никаде да те видам,може поарно така,да те подзаборавам на некое време,добро ќе ми дојде.