1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Изгледа е до тоа што треба да добијам да да затоа инаку не би .. ма кого лажам колку само се нервирам и вака и така и како сега да реагирам позитивно и дека сум среќна , срцкаста и се остало м ?
    Ако си со мене само затоа што ти е жал да ми раскинеш не се грижи јас прва ќе ти раскинам или пак не можеш лицето да ми го гледаш така насолзено епа извини ама јас не можам да се воздржам не се лигавам дефинитивно далеку од тоа е ќе кажеш нешто и јас припаѓам одма ама сега некако ко посмирена да сум пред тебе или така ми се причинува морам да си ги контролирам емоциите леле како некој нека ми каже ???? Си ја мачам душата деновиве нешто ме притиска , ме стега не можам да заспијам боже мој и се прашувам каков ќе биде мојот крај ? ?

2. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Да ти кажам дека те сакам, знајш. Да ти кажам дека сум среќна и тоа го знајш. Ќе ти кажам дека вчера ме препоти ама мило ми е што ти ја исполнав желбата. Мило ми е што така добро ме одбрана од онај неранимајко. Уште помило ми е што ти беше радосен како никогаш досега. Ах, и таа твоја насмевка. :inlove: Вчера ми беше најубавиот ден во животов, аку се случи тоа нешто. Кај мене впрочем секогаш е така. Во секое добро има и нешто лошо, во секое лошо има и нешто добро. Ма, ми требиш само ти и се е океј. Спанко мој. :inlove: :inlove: :*

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  3. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    вчера и денес вршам анализа на целава наша врска златичко
    мислам дека мозоков ми чади :D и сватив дека нешто недостига љубовта е тука, ама нешто недостига
    а мислам дека знам што, и самиот знаеш дека сум креативна покрај се, па така да следниот пат кога ке се видиме очекувај изненадување :) знаеш дека ги знам твоите слабости, и мислам дека ке ти се допадне
    и ке заборавев :!: од сега помалку зборување, повеке акција-едвај чекам :$
    имаш посебно место во моето срце и живот, така да си знаеш :*

4. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    If I lay here, If I just lay here
    Would you lie with me and just forget the world?

На ViktorijaMari, Phyramide, Libera и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. ell

ell Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    363
    Допаѓања:
    630
    Ја мразам ноќта.

6. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.988
    Допаѓања:
    11.231
    So here it is
    custom made
    you wrapped the world
    around your finger
    Was it all
    a big mistake
    Has your spring
    turned into winter
    You're in control
    One man show
    but no one's watching...
    no, no one's watching...

7. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.975
    Допаѓања:
    41.595
    Ти и твојот магарешки инает......

8. booba

booba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    227
    А да се заглави ме во лифт..м? што викаш? :geek:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  9. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.447

Прикачени фајлови:

На mysterious и Libera им се допаѓа ова.
  10. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    It's amazing how alike we are... you and I...

11. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.858
    Гестот ти беше подобар од било кој добар ресторан кога би ме однел ,умислата ти била скромна но најтопла што може да биде,покрај неможноста да купеш си трканал од работа со цел умор и цела брзина и си средил се.........
    За прв пат останав без зборови :D .....барем тие 5 мин додека се врајќав во нормала од глетката која ја затекнав .......

12. cinderella5

cinderella5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    3.018
  13. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Ти си мојот мир кој сакам нонстоп да е до мене, ти благодарам љубовче мое!
    Ти ми покажа што е искрена љубов...вистинска среќа.

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    I hate when you're not around when I'm about to cry... :(

На Hipica, teddybear и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  15. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Имам чудно предчувство, кое ми покажува дека не можам повеќе да го поднесувам твоето однесување. А и сите последни случувања се во таа насока. :(

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.
  16. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Станииииии!! Стани и јави ми се.. Досадно ми е откако си легнаааа... :( :(

17. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    хахаха те збореле тука :rofl: :rofl: , да да тука на ФЕМИНА :D :D :D како слатко се изнасмеав на сите коментари кои беа позитивни за тебе. Немаше негативен :!: . Го зачував линкот, и утре ќе ти го покажам истиот, да видиш прекрасните феминки што кажале за тебе!
    и многу многу многу ми се допадна се што ми напиша во пораката. ДЕЧКО СВЕСЕН ЛИ СИ КОЛКУ СИ ПРОКЛЕТО СОВРШЕН!!!!????
    Утре од мене имаш свежо исцеден сок, палачинки и многу :* и :hug: да надохнадам за денес зошто не се видовме.
    Убаво да спиеш :inlove:

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Кога сакаш некого чисто и искрено, ништо ама ништо нема да те раздели од него. Ти веќе се откажа од мене и нема веќе да се залажувам. Можеше да биде толку убаво, ама не е. Себичен си! Сега ќе се вратам назад во реалноста. Нема да се саможалувам, нема ни тебе да ти сметам. Ќе оставам да се освестиш дали вредеше да ме оставиш сама. Повеќе ништо нема да ти кажам, те оставив со зборовите дека секогаш ќе те сакам и ќе чекам да се вратиш. И сакам да мислиш така, барем ќе бидеш среќен знаејќи дека си сакан. Ќе се радуваш дека има некој што се надева на тебе, што те чека...Нема да те известам дека сум лута што не се бореше за нас, нема да барам докази за твоите чувства. Не, нема. Ако сакаше нешто ќе стореше, не е мое да ти го дотерувам паметот. Нема да преовлада гордоста во мене, па да ти кажувам дека и јас се откажав од тебе. Нема да направам да те боли како мене. Живеј со помислата дека нечие срце чука за тебе, биди исполнет што се сменив ради тебе, нахрани си го егото. А еден ден ќе сфатиш колку било бескорисно ова што го правиш, колку искрено ти ја отворив својата душа, колку искрено те сакав и верував во нас. Станав толку подобар човек, а не сакаше да го цениш тоа. Бев подготвена толку да ти дадам, ама доцна е. Ми требаше некој што ќе ме поттикнува да бидам подобра, поблагородна, но ти моментално будиш само негативни чувства во мене. Веројатно тој што те мислев одамна умрел. Не ќе да си за мене...само се надевам дека ти предоцна нема да сфатиш каква сум јас. Бегам од тебе пред да се уништам. А денот кога пак ќе се вратиш, не верувам дека ќе те дочекам со прегратка. Зашто сега трпам преголема болка и не можам во иднина пак да го преживувам тоа. Живеј си во илузии, фантазии, поигрувај си со мене. Ќе ти простам сѐ во име на Бога, но никогаш нема да ти ја дадам оваа љубов зашто сам ја убиваш. Би ти кажала толку многу ако ми дадеше шанса, но ти ја одбра тишината.
    Да, сето ова би ти го кажала, ама веќе нема да ме видиш, ни чуеш за мене. Пак ќе се молам да бидеш среќен, да ме отсакаш, да не жалиш што ме изгуби. И никогаш да не се запрашаш што би можело да биде со нас. Не сакам да те боли како што ме боли мене.
    Кога веќе си замина без да се свртиш назад, не се враќај повеќе никогаш, те молам!

На Hipica, baguf4e, L-enna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Masnickaaa

Masnickaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    435
    Допаѓања:
    1.044
    Едвај чекам да те видам, да те изгушкааааааааааааам! Ужасно се нервирам што немаме доволно време :(

20. padme1517

padme1517 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    14