После толку поминати и добри и лоши работи заедно, малку сум разочарана што се налути за глупост за која не се лутеше ни кога имаше 18, и да те држи два дена. Особено што јас можам да ти се лутам за истото тоа скоро секој ден, ама видиш, не се лутам! Не се преправам дека не сум лута, туку не се лутам. Исто така очекувам дека кога нешто ќе ти пречи, ќе кажеш. Не читам мисли, а не ни сакам. Олекувањата ми се сведени на минимум, и не се тешки за исполнување. Бракот бара вложување, многу повеќе од врска. Ит тејкс ту.
Ахх шо да прам со тебе.....да ти простам или не..ама ако не ти простам не ќе можам да живеам без тебе и секогаш ќе се прашвам шо ќе беше ако ти простев
Уште боли... На моменти тоа што го направи. На моменти ме боли тоа што сум била глупава. На моменти би направила се, за да испијам кафе со тебе, да ти ги слушам маките, да ти ги слушам шегите. Да се радувам на твоите радости, да се грижам поради твоите проблеми. Не ги сакам твоите бакнежи, дури ни твоите прегратки. Сакам да си дел од мојот живот. Среќа се поретки ми се овие моменти. На моменти сум пресреќна што веќе не сум глупава. На моменти сум глупава. И ти си бил на моето место. Знаеш како ми е.... Убаво ми е нели? И само за крај... Една иста приказна секогаш има ист крај. Како мојата приказна со тебе, така и твојата приказна со неа.
Бремена сум душо па баш сакам да му ја видам реакцијата после толку време обидување да бидеме родители
дали нешто е со хормониве, или јас ептен се заљубив незнам, ама знам дека солзи на очи ми дојдоа главен причинител си ТИ оф, само да знаеш колку ми недостигаш
Што ти спремам за во неделааааа..... ...само гледај одморен да се вратиш, дека и понеделник го земав слободен да не биде џабе И дека од вторник веќе те чека чистење по дома Те сакам , и ми фалиш, и да, 3 дена не се многу, ама кога водиш борба со секој час, се чинат цела вечност не можам веќе.......
Те сакам се уште, не можам без тебе, ми фалиш и како другар, ми треба некој со кој можам да разговарам со часови и за сериозни теми, а и да се смееме на шеги кои само ние ги разбираме. Дај ми уште една шанса, да ти докажам дека сум променета, дека не ги правам работите кои те нервираа и те повредуваа...побарај ме