Лошо ми е.Повторно ме боли глава ненормално.Притисокот ми се симнал на нула.Нагоните за повраќање се со секоја минута почести.Сакам да си тука, да ме расположиш и насмееш и да ми ги оттргнеш мислите барем за кратко.Знаеш дека тука сум сама, далеку од моите и те имам само тебе.Ова е еден од оние моменти кога си ми најпотребен но како и обично ти си ноќна смена Многу пати сум ти кажала дека не ти ја сакам работата.Секоја девојка па и жена сака партнерот ноќе да е тука, а ти?Понекогаш за да ме утешиш знаеш да кажеш: После секоја 12ка имам два слободни денови.Ма не ти ги сакам тие денови, сакам да си имаш работно време како и сите други, а не да бидеш на повик и да не смееш да го исклучиш мобилниот.Од таа твоја работа зависи и тоа каде одиме па дури и на одмор.Кажи ми каков е тоа одмор кога не смееш да ја напуштиш државата и дека во случај да ти се јават мораш да се појавиш во рок од 5 часа на капија?Не, не е тоа одмор кога јас незнам ни колку ќе трае и да очекувам секој момент да те побараат.Планови да се прават за ништо не се може.Јас мислам ќе шетаме а они ќе им текне ќе ве пратат на некој акции Зошто си ја одбрал оваа работа?Порано мислев дека те исполнува, но како што поминува време гледам и тебе ти е преку глава.Така е од тоа што јас мрчам или кога си учел и си ја одбирал професијава не си бил свесен за тоа колку е одговорна?Сите мислат дека е убаво да шеташ со некој како тебе.Добро дете, стабилно, вработен во државна институција ( што е денес реткост) но не се свесни за тоа колку ризична работа имаш и дека многу ноќи не сум ги преспала.Тие 12 часа многу често додека си на работа мене ми траат вечност.Самата помисла дека си опкружен со секаков олош од опшеството и тоа што неможам да ти слушнам глас ме убива.Морам да признаам дека сум горда на тебе, и на тоа што го работиш.Секогаш кога ќе те видам скоцкан во униформата ми се полни срцето, но искрено и баш таа униформа ме плаши.Те сакам хани.Чувај се и биди добар не биди крут.Колку и да згрешиле сите пред законот сепак се луѓе.И нешто што секогаш ти го кажувам: Пред да направиш било што сети се на тоа дека некој те чека дома
Мислев дека ќе биде добро ако повторно се "вратиш" во игра. Се премислив, ова е мачење, а деновите минуваат бавно, особено кога морам да чекам од тебе, а не смеам да направам потег, понижувачки е веќе, доста направив, ти си на ред, dafuq is wrong with uuu????
Е ако најдеш карти од таа особа ќе правиме голема. Се надевам дека сам ќе спомнеш дека бараш карти и дека нема да ме излажеш. Ти посакувам среќа.
http://www.youtube.com/watch?v=G6Kspj3O ... ure=relmfu ... it's just your attitude It's tearing me apart It's ruining everything Е да, за жал, уште ми се влечкаш по мисливе.
Во овие проклето глупави и досадни денови,единствено помислата што те имам тебе успева да ме насмевне Едвај чекам да те видам вечер и да те изнагушкам мече
Еден куп знаци ... Ама ке си останам на своето ... Шо значи док да дојдам пак, имаш време прај шо ке прајш, коа ке дојдам ке биде твоја последна шанса ... И не дека не им верувам на знациве, ами нејќам да се занесам и да си правам илузии док стварноста не ја видам... Поздрав .
Абе да те барав немаше да те надам, како од Господ пратен си ми упм Ти благодарам за се што направи денес за мене, што ми дозволи да се осеќам најпрофесионално, сигурно и што не ме остави сама
Baby you light up my world like nobody else.. If only you saw what I can see You'll understand why I want you so desperately Right now I'm looking at you and I can't believe.. You don't know you're beautiful That what makes you beautiful..
Абе срце, што ти стана денес?Супер си секој ден, ама денеска многу се моташе околу мене...Прво бев изненадена, а после ми беше многу слатко тоа што го правеше за мене.Ама пази, другарка ми се затрескува во тебе, ако продолжиш да правиш вакви работи пред неа, или јас, или ти,некој ќе настрада
... Фала... http://www.youtube.com/watch?v=Xz-Hu7jq ... re=related xD А чудно е јебига, сите околу мене се заљубени...Јас ќе си останам на далечина. : )