Не нема да зборам што ми беше ти лажам дека пак повторно можам да преболам а знам јас знам ако останам ке ми влезеш пак под кожа и пак ке полудам ! http://www.youtube.com/watch?v=N6GyBm3zW98
The more and more I spend time with you, the more and more I realize I am doing the one thing I told myself I would never do again... Fall in love!
'Вреден и убав е животот кога сите моменти се поделени на два. Незаменливо е она кога знаеш дека има некој кој те чека дома, некој на кој постојано ќе му се враќаш, некој - чии очи нетрпеливо сакаш да ги видиш. Заљубен како и првиот ден..' Те сакам.
Како утре ќе продолжам без тебе? Како повторно ќе се смеам? Како повторно ќе бидам среќна? Толку многу сум сама...
Од сега па натаму, поинаку ќе играм, верувај. Знаеш колку таа ми смета, а ти не сакаш да направиш ништо, а? Не го очекував ова. Но ни ти нема да го очекуваш моето однесување спрема тебе во иднина. Потоа, повторно запрашај се што згреши. И да знаеш, како што беше изминатиов период, никогаш веќе нема да биде така. Н И К О Г А Ш !
Зошто го правеш ова? Проклетство. Ти пратив порака, не врати, не се јави, после ќе пишуваш на други дека јас не сум ти се јавувала, дека не сум ти пишувала. Викаш дека си ми бил потрчко, ти на мене, кога јас секогаш кога и да кажеше одев кај тебе, секогаш кога ти сакаше. Ова нема смисла. А немаше да биде вака да не се мешаше таму кај што не ти е местото. Не ти чинеше тоа што го направи, не. А, и јас немам храброст да ти се јавам да расчистеме веќе еднаш. Нема враќање назад.
љубовче мое побрзо да ми оздравиш и ти ова сеа како не фати и двајцата јас дома ти на пат ооо па свакам милооо ова дека не сме заедно па имунитетот ни ослабнал затоа имаш висока тем исто ко и ја... ајде дојди си побрзо да се испотимее така убаво па да ни спадне темературава нели тоа е најдобро за да ни спадне хухух те сакам!
Се уште не можам да те видам.Не сакам.Ме повреди. Можеби утре ќе посакам,ама денес се уште не сум спремна . Дури не ме ни интересира што тоа си ми купил
Ме изнасмеа денеска Не знам од каде ти текна тоа прееска!! Да знаев дека денеска цел ден ќе џеболебарам ќе ти речев да наминеш, барем заедно ќе бевме. Но знам дека си уморен од патот. Убаво да спиеш. Те сакам! П.С. Те молам смени го тој ужасен рингтон. Ми ги пара ушите