Значи,ова да го сфатам како признание дека не можиш без мене и мојата љубов? Се надевам да си сфатил...незнам колку си сфатил,ама мислам дека барем до негде разбра како ќе е ако навистина заминам. Јас? Па и јас не можам без тебе.да
ако само вака продолжи.. Не ти на арно понашањево, не сум пијана и одлучив никогаш више да не ти враќам на пораки.. Или ке се понашаш како што заслужувам или нема да ме видиш
Ќе ме побараш ли некогаш? Ќе ми признаеш ли колку ми згреши? Ќе се видиме ли некогаш повторно? Ќе ги доживееме ли некогаш оние стари,прекрасни денови? Кажи ми како да те заборавам!!!!!
Посебен си. Од ден на ден повеќе те сакам, страв ми е до каде може да оди оваа љубов кон тебе ... Спиј слатко, сонувај ме мене.
Биваше сите да знаат дека си женкар,а ја да сум толку глупа и затупена да не приметам.Убаво си викав јас на почеток дека се е грешка,и деке тебе к*р те боли за мене,ти инсистираше.Епа извинете г-дине што сум глупа и наивна па потпаднав на сите ваши скапани поклони, и зборови.
[СДК] Сакам да кажам... И што кога мислам дека те познавам и ти верувам кога другите ми ја полнат главата со сомнежи?!?!?!??!! Што тогаш? Вреди заради тоа да не ти верувам?!?!?!!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
После се' сватив колкаво ѓубре си бил. Ти не заслужуваш ни една моја солза. Се што ми стори нека ти служи на чест.Мене ме остави во една бура,додека ти мирно си пловеше,ама јас ќе соберам сили и ќе излезам од неа,а ти ќе бидеш тој што ќе плаче и ќе моли. Порано или подоцна-верувај. Јас ќе останам истата до крај и нема да си ја извалкам устата со гнасни зборови.Мојата добрина секогаш ќе се знае,ама ти со што ќе се пофалиш,кажи ми? Сега барем знам дека се ова е твоја вина.
Еј ти.. Љубов моја.... Толку голем човек што незнае да погреши Толку силен што знае да се откаже од некои свои навики поради љубовта Толку голем верник што знае несебично да простува Толку прекрасен Толку романтичен Толку совршен а несебично мој Причина за мојата насмевка,причина за да успеам во животот Причина за да сватам дека го сакам овој свет поради тебе Остани со мене Ми требаш-Ти требам Можеби имаме свои недостатоци-но двајцата заедно сме совршени (впрочем.тоа е и најважно) Ти благодарам што постоиш Само твоја !
http://www.youtube.com/watch?v=E58qLXBfLrs&ob=av2e Excuse me, was u sayin somthin? Uh uuhh, u can't tell me NOTHING !
Цифрите во љубовта и не се толку важни, но сведочат за цврстината и истрајноста на една врска. А, нашата е веќе таква цели 2 години. Искрено и вистински сум среќна и задоволна што тоа е така. Се надевам никогаш нема да заврши. Те сакам !
Баш ова: "Совршената љубов нѐ ослободува од стравот. Таму каде што е љубовта нема барања, нема очекувања, нема зависност. Не барам од тебе да ме направиш среќна, мојата среќа не лежи во тебе. Ако ме оставиш, нема да се сожалувам. Уживам во твоето друштво, но не сум прилепена за тебе. Уживам во принципот на неприлепеност. Она во што навистина уживам не си ти. Тоа е нешто поголемо и од мене и од тебе. Тоа е нешто што сум го открила, како симфонија, како оркестар кој свири прекрасна музика, одредена мелодија кога си присутен. Но ако си одиш, оркестарот не престанува да свири, туку се менува мелодијата. Репертоарот е голем и музиката никогаш не престанува."
И покрај толкава љубов која ја имам само за тебе, можам да ти кажам да одиш по ѓаволите! Оди! Што чекаш!?