Би му кажала дека ми недостига највеќе на целиот свет и дека кај и да сум, со кој и да сум, што и да правам он ми е во глава..И дека едвај чекам да се врати и дека коа ќе го видам ќе му се фрлам во прегратки..А понатака што ќе се дешава незнам
Се вртам и те гледам тебе. Ми глумиш нешто во стилот дека бакнеж пратен преку масата нема да те задоволи,па ме викаш да дојдам кај тебе. Добро,си велам,ќе ја играм малку твојата игра. Можев да го почувствувам твојот поглед како ме соблекува додека да дојдам. Боже... Ќе ме полудиш. А јас тоа свесно го дозволувам. Не можам,не можам.... Слаба сум на тебе,колената ми се тресат. А не би требало. Само што.. Кога ќе те видам,останувам вака... Секој ден те гледам и пак не можам да и се восхитам доволно на твојата убавина. И верувај,уште не сум ја заборавила сцената од минатиот викенд.... Ми кажа дека неможеш да ме гледаш повеќе,дека ќе направиш нешто... И моето ладно,еј па чекај бе мачор,уште не сум те ни бакнала....Тогаш што ќе правиш.... Ќе потонам.Тоа ми го кажа. Зошто ли тебе ти верувам на лагите?! Јас.... Гладна сум за тие усни...Гладна сум за тебе... Но,не. Ти треба уште многу труд мачор мој убав...
дека го мразам најмногу на цел свет .. но дека сепак се би дала да е сега до мене да го гушнам и бацам и да си речам фала ти Господе што го имам во мојот живот ...
Не му верувај! Радо би ме грабнал, ама му е грев! Затоа настрана држи ме и од него и од тие околу него Да не се чешаме после...таман ми поминаа бубачките, ама знаеш дека е убав ТЕ сакам, не грижи се
Само ти срц дојди ми в село таму се ке ти кажам... Немат појќе празни муабети... Ќе ме дознаеш која сум... Само ти дојди!
Би сакала да му кажам дека сеуште ми значи, и дека покрај тоа што не сме заедно јас мислам на нас и нашите времиња со целосна насмевка на моето лице. Сакам да знае дека му посакувам СЕ најдобро-бидејќи тој тоа го заслужува. И по можност некогаш да му текне на мене ( во случај да ме заборавил)
баш во овој момент сакам да го имам до мене и во мене , дека ми е прекрасно со него, дека го сакам премногу...................