ајдеее бе трапавче дојди си векеееее па скоро 5 дена те немам виденоооо ми фалиш сакам да те гушнам,да ме гушнеш, да ме бубнуваш да ме мазиш да ме пазиш да ме чешкаш те сакам љубов!
Сакам да те гушнам како мечето што го гушкав како мала кога заспивав, како перничето што го гушкам сега дури спијам.
Многу работи би му кажала... Пред се би ти рекла извини. Знам дека те навредив и ти го повредив егото. Иако можеби и не заслужуваш да ти се извинам. Не дека ти ми остана должник. Сам си почна. Многу сакам да се врати се назад, и се да биде поинаку. Не би ти терала инат.. А сега? Што ќе биде понатаму?
Кога поминаа цели две години. Сонце, happy anniversary! Преубаво ми беше, сеуште ми е, а се надевам дека ќе ми биде уште долго. Те сакам. И ај дојди,сакам да го искористиме денов.
You thought that I'd be broke without you But I'm richer You thought that I'd be sad without you I laugh harder I'm a survivor I'm not goin' give up I'm not goin' stop I'm goin' work harder I will survive Keep on survivin' http://www.youtube.com/watch?v=Wmc8bQoL-J0&ob=av2e
Се плашам. Неможам да сум мирна. Премногу ми се собра, ми требаш ти да ме разубедиш и да ми кажеш дека се ќе биде во ред.
Сеуште со истата сила те сакам. Иако се случија толку многу работи помеѓу нас,иако не сакаш ништо повеќе со мене,јас сеуште премногу те сакам. Не ти се лутам што ме повреди,не ти се лутам за ништо. Се ти опростив. Не ти се лутам ни за тоа што ме остави. Секогаш ќе ги памтам прекрасните денови што ги поминавме заедно. И покрај се ти ја посакувам цела среќа на светот. Сакам да си многу среќен,да најдеш некоја што ќе те сака приближно колку мене. Сега твоето срце е отворено,јас не живеам повеќе во него,сега е време да го освои друга. Можеби еден ден ќе се сретнеме,ќе ме гледаш како личност што поминала и заминала од твојот живот,и далечни ќе сме,ама ти секогаш ќе живееш во мене. Сега си на едно ново патување,на тоа патување не сум јас. Мене ми е многу тешко,не наоѓам никаква смисла после тебе,ама смирена сум кога знам дека ти си го најде мирот,макар и без мене да е тој мир.
Се случи и тоа... Ме издаде... Иако по кој знае кој пат, сепак криво ми е! Од онаа која ти помогна, ме претвори во некоја која те уценува... Зарем така навистина беше? Тоа ли ми беше фала за сѐ? Стварно не можам да ти се изначудам... Има ли нешто свето за тебе? Постои ли некој помил за тебе од самиот ти??? Изгледа одамна ги знам одговорите на прашањата, ама не сум сакала да се соочам и помирам со тоа... Ми останува само да соберам сила и да го надминам ова! А ти, стој подалеку од мене! Таков човек мене не ми треба во животот! Лицемер, кукавица, егоцентрик...