До тебе и до твоите другари: Почнете да си го живеете ВАШИОТ ЖИВОТ! Јас ќе правам што сакам, со кого сакам. Со кого сакам ќе застанам, ќе се поздравам,ќе се бакнам. Јас не сум виновна што вие имате толку посрани животи па мора за да ви е забавно да живеете туѓи животи. Простаци.
И буде се немири, што су ближе, то смо далје ми... Ахххххххх... http://www.youtube.com/watch?v=zAnBC81oRNg
Сакам да те разбудам. Да бидеш свесен. Да го живееш сегашниот миг, не оптоварувајќи се со надежи, очекувања, мисли за минатото и иднината. Сакам да живееш овде и сега. Да бидеш слободен, твојот мир да не зависи од никого. Да бидеш задоволен со самиот себеси, да не чувствуваш потреба други да ја градат твојата среќа. Емотивно да не зависиш од никого, ни од мене. Да бидеш една изградена индивидуа, која си е перфектно добро друштво сама на себе. Не ми треба да ме сакаш повеќе од себеси. Сакај се сам, имај љубов во душата, нека не ти биде потребно туѓото одобрување и ценење. Само така ќе си среќен и само така ќе сфатиш зошто ми е совршено добро во оваа состојба и не патам.
Како се чуствуваш сега кога знаеш дека сум блиску и далеку во исто време? Те боли? Те гуши? Не можеш да дишеш? Ме проколнуваш? Знам! Го поминав веќе еднаш сето тоа! Сега... Кога не сме веќе заедно.. Среќен ли си? Задоволен? Сакан? Живеам во секоја твоја клетва, во секоја непроспиена ноќ! Во секоја чаша виски ја има мојата насмевка. Секогаш кога ке се свртиш зад себе, по тебе оди мојата сенка! Со голема чанта, и високи штикли! Каква што отсекогаш ме сакаше! Болно, нели?!
Деновите со тебе минуваат толку брзо, што мислам дека немам време да ја апсорбирам целата твоја убавина. Сеуште го чувствувам твојот мирис и толку ми е убаво што не можам да опишам. Минување со прсти низ косата, возвратено со бакнеж во чело, си лежиме и не ни е гајле, што ако е попладне и сме се успале повеќе од што требало, не ми се заминува. Симнуваш ѕвезди во вистинскиот момент. Игра на зборови неспецифична за нас, пропратено со благ флерт, исто како кога се запознававме. Заспивање во твоите раце и нежен шепот после прилично исцрпна ноќ, знам како е во рајот. Знаеш да го погодиш времето кога да стапиш со тактикиве, со оглед на тоа колку ти бев лута. Ми фалиш, физички само, конечно.
Се надевам дека ова е последен пат како се замарам и нервирам длабоко во себе посакувам и ќе морам да ставам една доооооолга линија . Ќе приметиш ама одма кога ќе го променам моето однесување не неее нема да бидам намуртена и несреќна само ќе прекинам со сите лигавења нема јавување , нема пишување и се ќе ми биде прекрасно , ќе се опуштам Те сакам повеќе од себе .
Го сакам начинот на кој ме сакаш.Сакам како ме мазиш,и пазиш и правиш да се чувствувам сигурно покрај тебе. Сакам секогаш да биде вака,сакам цел живот да се будам во твојата прегратка. Сакам реалноста секогаш да ни биде поубава и од соништата.Како лани,како сега и како секогаш кога сме заедно,и кога не сме,а знаеме дека си припаѓаме и едвај чекаме да се видиме... Сакам секогаш да ми кажуваш убави зборови,да ме гледаш вљубено,да ме држиш за рака дури и кога спиеме. ...Cause I'm your lady And you are my man...
Моментално, т.е. во последен период многу ме нервира и би сакала да му кажам, односно докажам дека се што прави и сите понашања негови се безврска, детинести и дека стварно не ме заслужува, оти знае да биде толкав кретен! :/