Фаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааалаааааааа богу и ти да ми раскажеш што ќе правиш како ќе правиш со мене срце мое ќе спиел тој уморен уф уф уф хахаахахха зошто не си ваков ол д факинг тајм ? ? Ѓубренце моее Те љуба у чело
Премногу низок удар од твоја страна. Додека ти го посакував најдоброто, додека те учев како да живееш, изгледа ти падна криво што станав силна после тебе. Не знам дали мислиш дека ако си со неа, ќе почнам да љубоморам. Не, ти сам си правиш лошо. Јас созреав, сфатив каква љубов сакам и каков човек сакам до мене. А ти со твоето детско однесување, барај си некоја на твое ниво. Јас сум уморна веќе. Уморна сум од тие розови очила, уморна сум да се правам наивна, уморна сум да се обвинувам себеси. Само си го покажа своето лице и колку вистински ме сакаш. Воопшто не е себично да те исфрлам од својот живот и да не барам да ме вознемируваш. Извини, ама имам право на своја среќа и мир. Себично беше кога ти ме остави, а сепак ми даде надеж дека ќе се вратиш. Немој да мислиш дека ќе те мразам. Ќе ти простам еден ден, зашто сепак си дете. Но, никогаш, никогаш повеќе нема да се обвинам дека јас те расипав. Никогаш повеќе нема да жалам што не сум со тебе. И не ме повреди, уживај, само ми ги отвори очите Немам намера да го поминам времето во билдање нечие его, голем си да се грижиш сам за себе. Чао
цела ноќ пекаш да гледаме филм, кога наоѓам филм ти заспиваш, е сега ако и вечер заспиеш додека пуштам филм има да те треснам со лап топотот по главата што ќе почниш во сон да го раскажуваш глупавиот филм што ме тераш да го гледам по 100 пати, додека ти спиеш
што слатко ми се изнасмеа кога дозна дека си ги чистам шминките ама ако, памти па врати-може да те зацрвенеам малку со некое карминче, па да видиш после мене колку ке ми биде смешно и примети дека сум тажна, по гласот ми се познава -да сум и по порака ти пишав зошто е така се надевам дека деновите ке летнат па ке надокнадиме за изгубеното време мече
Ти нема да добиваш постови тука. Се што имам да ти кажам, ќе го чуеш. А во меѓувреме ќе ти ги топлам рачињата за да ме маваш со снег...
http://www.youtube.com/watch?v=yhdgt1SU5ck Пред некој ден, односно на Св.Валентин, кога ми го прати оваа видео ми предизвика солзи во очите.. Денес пак ги слушам овие песни и пак ми предизвикуваат солзи. Има само една разлика. Претходно тоа беа солзи радосници, а сега не се. Всушност можеби и сега се.. Не знам што сакам. Кога бев со тебе сакав да бидам без тебе, а сега кога сум без тебе сакам да сум со тебе. Или не знам дали сакам. Ух, оваа ме измачува да знаеш. Мислам дека е подобро и за двајцата вака. Така само се измачувавме.. Само те молам да не ми пишеш ништо затоа што ако ми пишеш толку ми треба на мене, веднаш ќе почнам да се надевам. Затоа најдобро е вака, кога сме разделени и не контактираме. И да знаеш дека ми е мило што те запознав и што ја почувствував вистинската љубов, само што не беше во вистинско време. Ти посакувам се најубаво и да бидеш најсреќен.
Добро, да знам, да не те мислам и очекувам тука со постови за нашата љубов. Шалаааааааааа... нек се угоде Елементале, тоа имам да ти кажам само, биди среќен, жив и здрав.
Понекогаш со некои твои постапки ми доведуваш до ситуација да си го ставам прстот на глава и да си речам:Ма која будала сум јас што го сакам овај идиот
Ти благодарам ....не очекував воопшто, можеби и затоа се изненадив ,јадната јас од зборување не видов во која насока тргна ..ме стопи направи да се почувствувам како тинејџерка која искусува прво љубовно искуствоСе осетив како на почеток на врска ......дури и за момент осетив страмежливост , од кој од човек со кој го делам креветот секоја вечер не сватливо но вистинито ми ги замрда сетилата го видов градот ,го видов во цела светлост сјаеше ,сјајев и јас , се стопивме ме стопи , ти се предадов уживаше уживав и јас .Ја обоивме и оваа вечер со оние бои на љубов која ја прават љубовта она што е
За глупости се лутиш и напнуваш!!!!Знаеш дека не можам да те поднесам кога си ваков.А и не очекував ваков глупав изговор од тебе
Кој момент еј... Ми пишува рецепт на чет и ми кажува дека имал некоја тајна состојка. Си се смешкам. Никогаш не се замислував јас во кујна, но во последно време баш таму си наоѓам занимација и среќни моменти кога ќе ми успее нешто. Смешно ми е оти стигнав јас со моите двете леви рачиња да готвам. А, тој да ми кажува што и како, па се чачкаме кој е подобар, а убедливо тој е подобар, ама не се предавам.