Многу си сончко во последно!!!! Аман те молам не ми менувај понашање како жена во климакс! Добар си ваков каков што си, нека ти потрае!!!
Забележав преска една феминка со ист аватар како сликата што ми ја прати и што ми стоеше на профил. Епа да ти кажам ја избришав сликата.... и сите други кои имаа некаква врска со тебе.
Знаев дека ќе се случи оваа еден ден. Знаев дека јас ќе бидам таа што ќе чувствува поголема болка, а на тебе воопшто нема да ти е грижа. Се чувствувам како не 2 години туку 2 дена да сме биле заедно и како воопшто да не те познавам.Ја снема твојата љубов, но ќе ја снема и мојата. That's it..
Сакам вака да биде секој ден ко вчера најубаво беше те сакам таков не не те обожавам таков хахахааахаха извини ама па хахаха и ти се смееше признај не си се смеел така досега со никого т.е знам ми кажа еднаш те сакам лошко мој
Ми фали будењето со тебе. Не е убаво утрото без да ме гушнеш и да ме погалиш по лицето со раката. А и сонувам лоши соништа вака. Со тебе кога сум, барем ме гушкаш кога се тресам навечер, и потоа утрото ми ги кажуваш патешествијата при спиењето со мене. Или да се разбудам во текот на ноќта и да се стуткам до тебе и да ме бакнеш. Ми фалиш целосно, сакам да си до мене моментално и да те грицкам.
Не ги сфаќај лично секогаш моите стихови. За инспирација често ми служат туѓи приказни и фиктивни ликови. Во моите песни, тој и таа, не сме секогаш јас и ти.
Ти кажав денес и пак ќе ти кажам: те сакам, те љубам, те обожавам и сакам да ти ги искршам коските од гушкање!
22ри душо Ухууу 5 год и 2 месеци,кога поминале Низ кавги и радости поминало времето...Баш сум очајна шо не можиме да се видиме и да славевме денес,онака,ќе излезевме барем,ама тоа е.Ќе дојди нашето време и ќе го имаме целото време на светот Па за тоа живеам Знаеш убаво да ме изнервираш и се,ама пак ТЕ САКАМ! И да ни се множи времето заедно,ама уште малце со многу повеќе време за нас и помалце време за кавги http://www.youtube.com/watch?v=n4KrOOm8Nj8
И уште еден ден... Уште еден ден во низата, уште една алка на ланецот кој со тага и недостиг го влечам по себе. Ми фали да го слушнам твојот глас... Да го почуствувам твојот здив на мојот врат... Бескрајно да заталкам во ноќта која ја криеш во твојот прекрасен поглед, и вечно да потонам во твојата прегратка, онаму каде што се осеќам најсигурна ...
Џабе ти е што се правиш ладен спрема мене пак на крајот ти попушташ и колку и да ми кажуваш дека не ти значам толку повеќе и неможеш без мене. Знам дека си имаш свои проблеми на факултет и јас те разбирам сепак кој ги нема, и затоа не те терам да бидеш постојано со мене туку едноставно ти давам време колку што сакаш да си ги средиш работите. Што и да е ќе помине
кога ми се јави пред малку и ми рече знаеш ли што ке биде за 1 час, ме зачуди бе срценце (си помислив што ли е сега, што се случило) а тоа било дека правиме 4 месеци заедно тебе ти текна, мене не-преморена сум од талкање цел ден низ градов, а те замислив каде бев цел ден а да беше до мене прееска со осум машки отспротива кои почнаа да се зверат во мене, имаше да полудиш -ми беше многу непријатно, ама деловен разговор е деловен разговор, и нема бегање
За делово немам зборови ... Единствен си . Ти кажав уште првиот пат ко слушнав . Сакам такво створење ко тебе да сакам ... Оххх се гордеам со тебе дефинитивно .